Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez BAU Zobacz posta
    ktoś powinien zwyczajnie Janusza nauczyć, że debata w tv to nie jest to samo co post na fb dedykowany osobom "lubiącym" jego profil..
    Mnie zastanawia ostatnio spora jego obecność w Polsacie News. Ogólnie wydaje mi się że Solorz po cichu może stawiać na Korwina, gdyż sam wyprowadza kase do rajów podatkowych, a jak wiemy JKM jest za obniżką podatków. Gdzieś w którymś artykule Korwin nie szczędził dobrych słów o Solorzu, na temat jego wypowiedzi o obronie praw przedsiębiorstw do ponoszenia ryzyka inwestycyjnego.

Komentarz

• Szanowni Państwo,

Marek Jurek startuje w wyborach do Parlamentu Europejskiego.
      Marka Jurka uważam za osobę mądrzejszą ode mnie oraz za dżentelmena i BARDZO uczciwego faceta.
      Parlament Europejski uważam za instytucję do której dżentelmeni nie wchodzą, nie kandydują.
      Parlament Europejski należy omijać, obalać, likwidować, ignorować, ale nie wchodzić do niego nawet z najlepszą intencją jego zmiany czy reformy. Diabelstwa nie reformujemy, w świństwie się nie nurzamy.
      Uważam więc, że Marek Jurek traci czas, bo w Parlamencie Europejskim ani się nikogo nie przekona do budowania dobra, ani też nie podejmuje się tam żadnych decyzji o znaczeniu praktycznym. Powiem krótko - szkoda pływać w tym szambie, nawet jeśli ktoś uważa, że wyłowi diamentowy pierścionek.

Jestem zdania, że dużo lepszą koncepcją byłoby pozostawienie Parlamentu Europejskiego komuchom, lewakom, zboczeńcom, zielonym, Ruskom, Tuskom i Millerom - niech się tam kiszą we własnym gronie i niech to świństwo wygnije od środka. Niech sobie tam w środku ćpają co chcą i sypiają stosami jeden na drugim bez zwracania uwagi na płeć. Naszym obowiązkiem jest jedynie modlić się do Michała Archanioła, żeby wypalił to gniazdo robactwa. Takie mam zdanie i tyle.
      Ale... Marek Jurek jest facetem mądrzejszym ode mnie - szczerze tak uważam! - więc być może Jego kandydowanie ma jakiś głębszy sens, którego ja nie widzę. Dlatego, 25 maja życzę Mu nawet w tym dziele, którego nie pojmuję, powodzenia i bożego błogosławieństwa.
      wc https://www.facebook.com/Wojciech.Ce...37716356273259

Komentarz

• :/ własnie miałem to wkleić ,pamiętajmy o tym przy wyborach ,pierwsza okazja 25 maja , jest w czym wybierać !! (Pis ,RN ,KNP) !
        Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez t2 Zobacz posta
          Dzięki za linę. Bardzo interesujące i po części potwierdzające informacje, które dochodziły już wcześniej. Oni są tam zblatowani z władzą - politykami, milicją i...kasą. Taka kontrolowana przez państwo bandyterka, za kasę do wynajęcia do zadym ulicznych, rozganiania wiecy politycznych opozycji itp. Przetłumaczę to wieczorem na nasze, bo naprawdę warto zapoznać się z niektórymi aspektami ich sceny.
          no ba...za swój hajs to oni do Warszawy/Wrocławia raczej nie przyjechalitak z ciekawostek to my (kibole) wg. PełO mieliśmy pełnić identyczne zadanie w Polsce jak Tituszki (czy jakoś tak) w Kijowie...
          #MuremZaBonusem

Komentarz

• Zamieszczone przez berserk Zobacz posta
            no ba...za swój hajs to oni do Warszawy/Wrocławia raczej nie przyjechalitak z ciekawostek to my (kibole) wg. PełO mieliśmy pełnić identyczne zadanie w Polsce jak Tituszki (czy jakoś tak) w Kijowie...
            nie bój się, jak PiS wygra następne wybory to pewnie będzie jeden z zarzutów opozycji, że jesteśmy uliczną bojówką tej partii

Komentarz

• no o tym to już dawno słyszałem w kontekście MN kiedy to jeszcze PiS maszerował razem z nami
              #MuremZaBonusem

Komentarz

• Wiadomi "politycy" już dawno.wycierali sobie gębę nami jako uliczną bojówką PiS-u.

Tedwas czekam z niecierpliwością na tłumaczenie .
                Dla mnie cała ruska scena to jedna wielka komercja .Każda możliwa akcja na Yt,te oficjalne turnieje "h"....Co niektórzy się dziwili ,że ruscy nie boją się konsekwencji takiej medialności .
                Jak mają blat z władzą to nic dziwnego.
                "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

Chyba im "umknęło", że "tituszki" to banditerka biegająca za hajs... dla ówczesnej władzy (Janukowycza)
                  My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• no tak, taktaki mamy klimat niestety i program polityczny PO pt. "...a jak PiS dojdzie do władzy..."
                    #MuremZaBonusem

Komentarz

no tak, taktaki mamy klimat niestety i program polityczny PO pt. "...a jak PiS dojdzie do władzy..."
                      PRZECIEZ NIKT ROZSADNY NIE ZAGLOSUJE NA pis'iorow JAK I po'paprancow. ROZUMIEM U.P.R., NAWET R.N. (CHOC SAM WIDZIALEM,
                      JAK NIEJAKI bosak NASMIEWAL SIE Z UCZESTNIKOW KTOREJS Z PRO-POLSKICH MANIFESTACJI), ALE NIE TE anty-kibicowskie bandy.

Komentarz

• Zamieszczone przez 2DZ Zobacz posta
                        PRZECIEZ NIKT ROZSADNY NIE ZAGLOSUJE NA pis'iorow JAK I po'paprancow. ROZUMIEM U.P.R., NAWET R.N. (CHOC SAM WIDZIALEM,
                        JAK NIEJAKI bosak NASMIEWAL SIE Z UCZESTNIKOW KTOREJS Z PRO-POLSKICH MANIFESTACJI), ALE NIE TE anty-kibicowskie bandy.
                        No i zrobił się temat 'Polityka'...

Komentarz

• Zacznij ograniczać używanie Caps Locka...
                          " Ojczyzny nie zabiorą Ci nigdy jeśli nosisz ją w swoim sercu "

Komentarz

• Zastanawiałem się gdzie to umieścić, bo materiał jest wybitnie idiotyczny i upolityczniony. Nawet jak na "standardy" tvn-u http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ia,122047.html
                            "Płynie się zawsze do źródeł pod prąd, z prądem płyną śmiecie."

Zbigniew Herbert

Komentarz

• Dość dziwne, kolejne "przypadkowe" samobójstwo.

W jaki sposób zginął Mieczysław Wilczek, minister przemysłu w latach 1988-1989 w ostatnim rządzie PRL? Jak ustaliliśmy, wczoraj do prokuratury wpłynęły akta w tej sprawie. Z naszych informacji wynika, że autor ustawy o działalności gospodarczej z ‘88r. miał wyskoczyć z okna swojego mieszkania w Warszawie.

Sprawa jest prowadzona w kierunku samobójczej śmierci

— potwierdziła portalowi wPolityce.pl Renata Mazur, rzecznik Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga. Na razie śledczy nie chcą dywagować o ewentualnych motywach targnięcia się na życie Mieczysława Wilczka ani nie ujawniają innych szczegółów postępowania. Ma ono na celu sprawdzenie, czy ktoś nie przyczynił do śmierci byłego ministra.

Wiemy, że Wilczka znaleziono przed blokiem na Saskiej Kępie 30 kwietnia rano, dzień przed długim weekendem. Po kilku godzinach pojawiła się krótka wiadomość o jego śmierci, ale nie podawano, że chodziło o domniemane samobójstwo.

Mieczysław Wilczek miał 82 lata.

CZYTAJ TAKŻE: Zmarł Mieczysław Wilczek, autor „konstytucji” polskiej przedsiębiorczości

znp

http://wpolityce.pl/polityka/194476-...la-prokuratura

Komentarz

• Przestrzegałbym przed PiSem. Tam jest wielu polityków dobrej wiary, ale góra partii przypomina "doinstalowane" kierownictwo Solidarności z końca lat '80.
                                Ideowców-liderów na prawicy mamy wg mnie raptem trzech; Marka Jurka, Mariana Kowalskiego i Janusza Korwin-Mikke. To są na tyle ostre i jednoznaczne osobowości, że tylko wobec nich nie mam też żadnych wątpliwości, że grają wyłącznie dla Polski. Agitowałbym za popieraniem JKM, bo tylko on jasno i głośno obiecuje oddać Polakom pieniądze i szkoły (to bardzo ważne: likwidacja MEN i zaprzestanie indoktrynacji poprzez kontrolę programu szkolnego - niestety RN jasno tego postulatu nie stawia!).
                                Nadchodzi chyba ważny okres dla przyszłości Polski.

Komentarz

Pracuję...
                                X