Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez F.. Zobacz posta
    polecam nie zwracać uwagi na sondaże, albo podchodzić do nich z humorem
    Ta piosenka z prześmiewczo-irocznym klimatem po części oddaje w jaki sposób uzależnia, usypia się polskie społeczeństwo...ale kto o tym głośno mówi((((

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

ważne jest "By żyło się lepiej,nam w PO"

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx Zobacz posta
      Ależ ja nigdzie nie pisałem, czy tam byłem. Wrzucam na bieżąco kolejne relacje ludzi z Polski, którzy cały czas tam jeżdżą. Tym razem kolejną wrzucił Mort

Wszystkie są jednobrzmiące - odstrzelenie łba w tym przypadku grozi tylko, gdy człowiek nie ruszając się stąd nie zdzierży kolejnych bzdur z kresy.pl lub konserwatyzm.pl i walnie samobója
      Mam równie ciekawy link miejscowego księdza ze Lwowa:

Komentarz

• Wprawdzie nie bardzo wiem, jak to się ma do mojego wpisu, służę jednak relacją o tym jak ludzie z Majdanu zrobili zajazd na polską parafię:

- To, co wydarzyło się na Ukrainie jest cudem, jest duchowym przebudzeniem całego ukraińskiego narodu – powiedział ks. Waldemar Pawelec, proboszcz Sanktuarium Matki Boskiej Fatimskiej w Dowbyszu na Ukrainie, który pomógł ukraińskim demonstrantom w zorganizowaniu figury Matki Boskiej, która stała się jednym z symboli Majdanu Niepodległości.

Rydzykownia aktualnie walcząc z PiS-em rozgrywa własną wojenkę.
        My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Tajemniczy niedoszły morderca córeczki premiera powinien zacząć się już bać:
          http://niezalezna.pl/54220-kto-grozil-ze-zabije-tuska-sprawcy-wciaz-nieznani

"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
          Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
          Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
          Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
          "
          Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Chwilę mnie nie było, a tu wojna sondażowa zrobiła się w sąsiednim temacie o Majdanie. Całe szczęście, że to nie wojna w Doniecku

Zamieszczone przez hmB. Zobacz posta
            Ty tak na serio? :zaskoczony:
            Chyba, że to "może" to na zasadzie "wszystko się może zdażyć", ale to raczej potrzebne by było, wspomniane przez Ciebie, trzęsienie ziemi.
            Dokładnie. Musiałoby być trzęsienie ziemi, albo znacząco nakręcona frekwencja w ostatnich tygodniach (jeśli nic się nie wydarzy to będzie plus minus 25%) abyśmy nie byli świadkami małej sensacji, czyli załapania się którejś z mniejszych partii do europarlamentu. Na więcej niż 1, czy 2 mandaty taka partia nie może liczyć, ale patrząc po ostatnich sondażach co drugi sondaż KNP, albo Gowin znajdują się powyżej progu, a nawet zdarzają się przypadki kiedy obie te partie przekraczają próg (wtedy PO i PiS mają poniżej 30%).

Jeśli jesteś innego zdania to zawsze można sprawdzić się w typowaniu

Komentarz

• przedwyborcza aktywność ...."

Musimy ugryźć tego żubra w d**ę żeby zaczął działać "
              Wystąpienie europosła Pawła Kowala (Polska Razem) podzczas sesji plenarnej Parlamentu Europejskiego w Strasburgu na temat rosyjskiej destabilizacji wschodnie...

Komentarz

• Palade wrzucił dziś pierwszy większy sondaż przedwyborczy na grupie ok. 10 tys. osób.

PROGNOZA EUROWYBORCZA - CATI, 14-17.04.2014, N=10600

PO - 30,9
                PiS - 30,3
                SLD - 11,7
                PSL - 7,0
                RP - 6,4
                KNP - 4,6
                PR - 4,4
                SP - 2,9
                RN - 1,1

FREKWENCJA - 19,3 PROC.
                Dwie główne partie idą łeb w łeb, ale ciekawa jest frekwencja poniżej 20%, która będzie mocno sprzyjała małym ugrupowaniom, gdzie żelazny elektorat na pewno wybierze się na wybory. Dla POPiS-u to problem, bo będą mieli trudność z przekroczeniem łącznie 60-65%, ale takie partie jak KNP, czy partia Gowina mogą się dzięki temu załapać do PE o czym pisałem wczoraj.

Komentarz

• szkoda, że RN chce koniecznie iść sam, jedyna szansa aby do PE weszła opcja eurosceptyczna to w tym momencie KNP

Komentarz

• KNP - 4,6
                    PR - 4,4
                    SP - 2,9
                    RN - 1,1
                    Z tego wynika, ze straconych głosów było by 13% :/

Komentarz

• Zamieszczone przez PobityNaUstawce Zobacz posta
                      Z tego wynika, ze straconych głosów było by 13% :/
                      a skąd wiesz na kogo poszły by te głosy? nie jest powiedziane, ze na PiS, pewnie wielu z PR zaglosowało by na PO

Komentarz

• nie wiem jak Wy, bo widze różne zdania, ale ja nie jestem ani za PO ani za PiS. Mało tego, najlepiej bym wywalił wszystkie te partie z sejmu i zastąpił innymi. Każdy jak rządził to wiemy i lepiej nie będzie (nawet PiS nie zbawi Polski). Moim zdaniem lepiej by było jak Ci co są niezdecydowani powinny mimo to pójść na wybory i oddać głos na inną partię. Na ostatnie wybory do sejmu o ile się nie mylę to ponad połowa ludności nie głosowała. Ile to głosów?

Warszawawypozyczalniasamochodow.pl
                        Ostatnio edytowany przez kkiken21; 75963.

Komentarz

• Zamieszczone przez rafo122 Zobacz posta
                          szkoda, że RN chce koniecznie iść sam, jedyna szansa aby do PE weszła opcja eurosceptyczna to w tym momencie KNP
                          Skoro ktoś wysłał RN żeby wejść do eurowyborów to i tak samo może sobie zdecydować o wejściu unii w dupę.
                          "bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010

"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015

Komentarz

• Ziemkiewicz: Nie przepadam za Warszawą http://www.politykawarszawska.pl/a/593

Komentarz

• A jak sie szanownym klip podoba? Może kogoś też przeszły dreszcze?

ps. cieszy,że miał byc propagandowy sukces a jest afera i spektakularna klapa
                              ...ta ziemia do Polski należy
                              choć Polska daleko jest stąd,
                              bo wolność krzyżami się mierzy
                              historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez mort Zobacz posta
                                A jak sie szanownym klip podoba? Może kogoś też przeszły dreszcze?

ps. cieszy,że miał byc propagandowy sukces a jest afera i spektakularna klapa
                                Sukces niewątpliwy, nawet lisowy portal dla ortodoksyjnych lemingów kręci aferę, że to UE nakazuje wydawanie kasy na takie filmy to kit. A premierzycy wczoraj ktoś na gwałt zabierał mikrofon, bo już na Maxa odleciała. Ale i tak wybory wygrają. Btw. Proces Pana Tik-Taka to są dopiero jaja.
                                Bóg z Nami, choj z Nimi.
                                Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.

Komentarz

Pracuję...
                                X