Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
polecam nie zwracać uwagi na sondaże, albo podchodzić do nich z humorem
Ta piosenka z prześmiewczo-irocznym klimatem po części oddaje w jaki sposób uzależnia, usypia się polskie społeczeństwo...ale kto o tym głośno mówi((((
Ależ ja nigdzie nie pisałem, czy tam byłem. Wrzucam na bieżąco kolejne relacje ludzi z Polski, którzy cały czas tam jeżdżą. Tym razem kolejną wrzucił Mort
Wszystkie są jednobrzmiące - odstrzelenie łba w tym przypadku grozi tylko, gdy człowiek nie ruszając się stąd nie zdzierży kolejnych bzdur z kresy.pl lub konserwatyzm.pl i walnie samobója
Mam równie ciekawy link miejscowego księdza ze Lwowa:
- To, co wydarzyło się na Ukrainie jest cudem, jest duchowym przebudzeniem całego ukraińskiego narodu – powiedział ks. Waldemar Pawelec, proboszcz Sanktuarium Matki Boskiej Fatimskiej w Dowbyszu na Ukrainie, który pomógł ukraińskim demonstrantom w zorganizowaniu figury Matki Boskiej, która stała się jednym z symboli Majdanu Niepodległości.
Rydzykownia aktualnie walcząc z PiS-em rozgrywa własną wojenkę.
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Ty tak na serio? :zaskoczony:
Chyba, że to "może" to na zasadzie "wszystko się może zdażyć", ale to raczej potrzebne by było, wspomniane przez Ciebie, trzęsienie ziemi.
Dokładnie. Musiałoby być trzęsienie ziemi, albo znacząco nakręcona frekwencja w ostatnich tygodniach (jeśli nic się nie wydarzy to będzie plus minus 25%) abyśmy nie byli świadkami małej sensacji, czyli załapania się którejś z mniejszych partii do europarlamentu. Na więcej niż 1, czy 2 mandaty taka partia nie może liczyć, ale patrząc po ostatnich sondażach co drugi sondaż KNP, albo Gowin znajdują się powyżej progu, a nawet zdarzają się przypadki kiedy obie te partie przekraczają próg (wtedy PO i PiS mają poniżej 30%).
Jeśli jesteś innego zdania to zawsze można sprawdzić się w typowaniu
Wystąpienie europosła Pawła Kowala (Polska Razem) podzczas sesji plenarnej Parlamentu Europejskiego w Strasburgu na temat rosyjskiej destabilizacji wschodnie...
PO - 30,9
PiS - 30,3
SLD - 11,7
PSL - 7,0
RP - 6,4
KNP - 4,6
PR - 4,4
SP - 2,9
RN - 1,1
FREKWENCJA - 19,3 PROC.
Dwie główne partie idą łeb w łeb, ale ciekawa jest frekwencja poniżej 20%, która będzie mocno sprzyjała małym ugrupowaniom, gdzie żelazny elektorat na pewno wybierze się na wybory. Dla POPiS-u to problem, bo będą mieli trudność z przekroczeniem łącznie 60-65%, ale takie partie jak KNP, czy partia Gowina mogą się dzięki temu załapać do PE o czym pisałem wczoraj.
nie wiem jak Wy, bo widze różne zdania, ale ja nie jestem ani za PO ani za PiS. Mało tego, najlepiej bym wywalił wszystkie te partie z sejmu i zastąpił innymi. Każdy jak rządził to wiemy i lepiej nie będzie (nawet PiS nie zbawi Polski). Moim zdaniem lepiej by było jak Ci co są niezdecydowani powinny mimo to pójść na wybory i oddać głos na inną partię. Na ostatnie wybory do sejmu o ile się nie mylę to ponad połowa ludności nie głosowała. Ile to głosów?
szkoda, że RN chce koniecznie iść sam, jedyna szansa aby do PE weszła opcja eurosceptyczna to w tym momencie KNP
Skoro ktoś wysłał RN żeby wejść do eurowyborów to i tak samo może sobie zdecydować o wejściu unii w dupę.
"bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015
A jak sie szanownym klip podoba? Może kogoś też przeszły dreszcze?
ps. cieszy,że miał byc propagandowy sukces a jest afera i spektakularna klapa
Sukces niewątpliwy, nawet lisowy portal dla ortodoksyjnych lemingów kręci aferę, że to UE nakazuje wydawanie kasy na takie filmy to kit. A premierzycy wczoraj ktoś na gwałt zabierał mikrofon, bo już na Maxa odleciała. Ale i tak wybory wygrają. Btw. Proces Pana Tik-Taka to są dopiero jaja.
Bóg z Nami, choj z Nimi.
Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.
Komentarz