Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A widzisz tu mnie masz, bo mimo sympatii nie wierzyłem, że uda mu się tak szybko trafić na polityczne salony. Zresztą w połowie lipca 2012 nie dawałem nawet kasztanów przeciwko żołędziom, że Janusz może mieć nawet iluzoryczne szanse.

Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
    Ani na teren Sawickiego, ani na wodza Pawlaka nie głosowałem, więc nie są to linki dla mnie.

Teraz najciekawsze w tym wszystkim będzie to jak rozegrają między sobą przejęcie "terenu" barona Sawickiego, bo to że aferze ukręcą łeb to pewne. Do wybórów w PSL zostało kilka miesięcy, a do końca lipca skończą się w wiekszości województw zjazdy powiatowe. Od sierpnia zaczyna się więc w nowym rozdaniu po uwaleniu Sawickiego walka o głosy elektorskie w województwach. Kontrkandydatem Pawlaka na dziś dzień jest Janusz Piechociński i nie powinno się nic w tym temacie zmienić do listopada. W takim razie po co była ta wolta Serafina (obozu Pawlaka) na kilka miesięcy przed walką o stołek prezesa? Sawicki rósł w siłę i owszem, ale jego start w wyborach nie był jeszcze taki pewien, a Janusz raczej startował dla kontrastu względem Pawlaka, który i tak był zdecydowanym faworytem. Po zniszczeniu Sawickiego i prawdopodobnej konsolidacji władzy w województwach należących do tej pory do Sawickiego te wybory to będzie jedna wielka szopka. Niech ten Pawlak idzie na szczaw.

Rola Serafina też jest ciekawa. Nic ostatnio nie znaczył w polityce centralnej, przeszedł dwa zawały świeżo i teraz się tak wystawił?

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
      A widzisz tu mnie masz, bo mimo sympatii nie wierzyłem, że uda mu się tak szybko trafić na polityczne salony. Zresztą w połowie lipca 2012 nie dawałem nawet kasztanów przeciwko żołędziom, że Janusz może mieć nawet iluzoryczne szanse.
      Kto jest ministrem rolnictwa?
      "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
      Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
      Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
      Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
      "
      Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• A kto ma być? Wańka-wstańka Sawicki

Komentarz

A kto ma być? Wańka-wstańka Sawicki
          Gratulacje! Oklaski dla Piechocińskiego!
          "
          Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Trudno, aby swojemu protektorowi nie dopomógł na stare lata.

W innym wariancie o czym pisałem Pawlak tkwiłby tam gdzie tkwi.

Komentarz

Trudno, aby swojemu protektorowi nie dopomógł na stare lata.
              Fakt, że słoma z butów wychodzi. W butach, ale bez ostróg.
              "
              Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• SUBSKRYBUJ ten kanał: http://bit.ly/2tLB8jkKliknij DZWONEK 🔔 aby być na bieżąco!FACEBOOK: http://www.facebook.com/wybierzpolskeTo problem, który może spotka...

Vox populi vox dei. W samo sedno.
                Prawdziwe zwyciestwo musieli odnieść komunisci ,nie tak jak wielu zakłada pomiędzy rokiem 1956 a 1970,ale w roku 1989,kiedy pod uniesionym w góre kloszem,wystrzelił produkt ich chowu.
                Rafał Gan-Ganowicz – Kondotierzy

Komentarz

• Ludzie Rydzyka wycięci z list PiS do Europarlamentu. Konflikt wisiał w powietrzu już od czasu kiedy ludzie Komoruskiego dali TV Trwam miejsce na multipleksie MUX1. Nieoficjalnie, za zmianę narracji smoleńskiej. Poprzedni konflikt na linii PiS-Rydzyk został właśnie przez Smoleńsk zarzegnany.
                  "bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010

"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015

Komentarz

• Zamieszczone przez WaLenrod Zobacz posta
                    https://www.youtube.com/watch?v=Rf9wXrQA3XM

Vox populi vox dei. W samo sedno.
                    Każdy posiadacz kont na profilach społecznościowych chyba wie co z tym linkiem zrobić, więc do dzieła.

Akurat ta kobieta chłostała wczoraj Tuska najcelniej (w sumie przez jakieś 15- 20 minut), nie był w stanie wydusić z siebie słowa (uznając bezapelacyjną wyższość rywala pokornie milczał).
                    Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                    - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                    Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• kto jako pierwszy zaprosi ją na swoje listy wyborcze?
                      żeby nie było to do tej pani nic nie mam
                      #MuremZaBonusem

Komentarz

• Zamieszczone przez berserk Zobacz posta
                        kto jako pierwszy zaprosi ją na swoje listy wyborcze?
                        żeby nie było to do tej pani nic nie mam
                        coś w tym jest

pewnie fanpage tej pani się pojawi

Komentarz

• Zamieszczone przez Alek Zobacz posta
                          coś w tym jest

pewnie fanpage tej pani się pojawi

Komentarz

• Kolejny filmik godny rozpowszechnienia:

Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                            - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                            Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Panu Kornaku się zeszło - teraz to już zaleje nas faszyzm, rasizm i kibolizm
                              ...ta ziemia do Polski należy
                              choć Polska daleko jest stąd,
                              bo wolność krzyżami się mierzy
                              historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Na "Pana" to trzeba sobie zasłużyć.
                                Zwykła menda była.
                                O jednego mniej.
                                "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

Pracuję...