A czy doczytales czego, a właściwe kogo dotyczy komentowany punkt 2 ??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez midzi Zobacz posta"[...]na zbliżającym się kongresie RR."
Doczytałem.Zamieszczone przez BlackAdder Zobacz postaDlaczego niespodzianka, skoro wybranie wariantu innego niż pierwszy będzie dla RR samobójstwem?Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postadlatego, że to wszystko jest już od 2 miesięcy ustawione
Nie było w tym żadnych podtekstów ani chęci szkodzenia PiS.
Aczkolwiek jak już to zrobił, to może zorientował się, że RR ciężko będzie o sukces, nie wpadł na podany przez Foxxa wariant pierwszy i pójdzie na łatwiznę wybierając wariant drugi, co oczywiście oznacza polityczne seppuku."Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"
WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!
Komentarz
-
Foxx miałem odpisać szerzej np powymieniać komuchów/ludzi służb z drugiej strony barykady, przypomnieć o jakże pięknie pominiętym ataku KNP na PiS i niezwykle równym traktowaniu obu partii na MN, przypomnieć wypowiedzi Winnickiego o kibicach i skonfrontować je z postawą Sakiewicza. I napomknąć o tym ja zachowywała się GP(niezależnie od intencji) gdy napierdalali w nas wszyscy -od KNP do PO/SLD i od U:Rze do GW i NajCzas- oprócz małej części PiS i GP, przypomnieć że Sakiewicz to nie PiS, a GP to nie formacja PR w PiS ale:
Czy Ty serio uważasz zbiór kilku banalnych sformułowań za deklarację programową? Bez słowa o tym czy RN ma być partią(?) koalicją(?) organizacją charytatywno-społeczną(?) czy może salonem dyskusyjnym. I mylisz się i to dwukrotnie po pierwsze nie wszystkie organizacje narodowe podpisały deklarację, a po drugie to co było tak wspaniale podpisywane to żadna umowa scaleniowa, czy koalicyjna tylko deklaracja poparcia dla postulatów.
Ergo papier wszystko przyjmie i wszystko wybaczy, ja nie muszę i nie chcę
BTW Dość niespodziewanie nastąpiła pointa dot. roli Hofmana w dziejach III RP Pewnie dorzucą go w najbliższym wznowieniu "Pocztu królów polskich"
Tyle ode mnie na ten temat i nie zamierzam podejmować dalszej dyskusji. Jak chcesz odpowiedz, ale proszę bez prowokowania mnie do wypowiedzi na ten temat.
Zamieszczone przez Fatman??
-zarzuciła Polakom i innym mniejszościom zidiocenie
-zarzuciła Polsce próbę rozerwania Litwy
-zarzuciła Polsce prześladowanie Litwinów
e: http://www.fronda.pl/a/pilka-kwestia...owy,28790.html
e2:http://www.youtube.com/watch?v=LLJp9DhC-jQOstatnio edytowany przez Buziek_LG; 13039.Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaFoxx miałem odpisać szerzej np powymieniać komuchów/ludzi służb z drugiej strony barykady,
przypomnieć o jakże pięknie pominiętym ataku KNP na PiS
i niezwykle równym traktowaniu obu partii na MN
, przypomnieć wypowiedzi Winnickiego o kibicach i skonfrontować je z postawą Sakiewicza.Winnicki - na marginesie nie trawię gościa - po przejrzeniu materiałów i relacji z MN się zreflektował. W 2011 zaś "G.P." w swojej paranoi ("białe kominiarki to prowokatorzy") doprowadziła dobrego chłopaka za kraty.
I napomknąć o tym ja zachowywała się GP(niezależnie od intencji) gdy napierdalali w nas wszyscy -od KNP do PO/SLD
i od U:Rze do GW i NajCzas
- oprócz małej części PiS i GP, przypomnieć że Sakiewicz to nie PiS
Czy Ty serio uważasz zbiór kilku banalnych sformułowań za deklarację programową? (...)
Tyle ode mnie na ten temat i nie zamierzam podejmować dalszej dyskusji. Jak chcesz odpowiedz, ale proszę bez prowokowania mnie do wypowiedzi na ten temat.My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaNa dziś możliwość blokowania wszelkich "światłych" idei ma tylko PiS
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaNie chce mi się tłumaczyć jej wypowiedzi. W skrócie:
-zarzuciła Polakom i innym mniejszościom zidiocenie
-zarzuciła Polsce próbę rozerwania Litwy
-zarzuciła Polsce prześladowanie Litwinów
Mądrzy ludzie to kiedyś nazwali "divide et impera".Ostatnio edytowany przez Z.; 6102."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Foxx Zobacz posta... przedsięwzięcie Wiplera. Więcej, zważywszy na mój "typerek" oraz wiedzę - raczej nic z tego nie wyjdzie (chyba, że nastąpi jakaś niespodzianka na kongresie i przyjęcie pierwszego z wymienianych przeze mnie wariantów).
Proszę o odpowiedź Foxx
P.S. Chciałem się upewnić, czy o to właśnie chodzi. DziękiOstatnio edytowany przez BlackAdder; 51375."Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"
WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!
Komentarz
-
Wydaje mi się, że wcześniej odpowiedziałem. Niespodzianka dlatego, że trwają rozmowy nad realizacją wariantu drugiego, a nawet jak widzimy - "sondowanie" w tej sprawie publiki przez fejsaMy ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
Komentarz