Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ciekawe kiedy pojawi się wniosek aby na Sylwestra zabronione były fajerwerki - z prywatnymi ogródkami włącznie
    Lepiej zapalić świeczkę, niż przeklinać ciemność.
    Konfucjusz

Komentarz

• Zamieszczone przez fankaKibiców Zobacz posta
      ciekawe kiedy pojawi się wniosek aby na Sylwestra zabronione były fajerwerki - z prywatnymi ogródkami włącznie
      A z tego to akurat bym się cieszył, mniej stresu dla mojego psiaka.
      "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Komentarz

• Aż dziwne, że jeszcze nie powiązali pewnych faktów. Przecież wiadomo, że to kibol Wisły. Dawał sygnały o planowanym zamachu już w lutym
        Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !

Komentarz

• kapitalny i bardzo adekwatny do sytuacji tytuł :

Osoby szkolone przez "zamachowca" to agenci ABW. Sprawa nabiera rumieńców. A pamiętacie agenta Tomka i Sawicką? To było podżeganie

Wiele wskazuje na to, że funkcjonariusze pod przykryciem „dali się zwerbować” przez terrorystę jako jego potencjalni wspólnicy w ataku na władze RP.
          i na zakończenie artykuły cudowne zapytanie : "I co to za grupa zbrojna złożona z 4 osób, z czego dwie należały do ABW..."
          artykuł z wPolityce - polecam :http://wpolityce.pl/wydarzenia/40992...ylo-podzeganie
          Ostatnio edytowany przez fankaKibiców; 50289.
          Konfucjusz

Komentarz

• no no jak widać uniwersytety i akademie rolnicze to siedliska zła, ciekawe kiedy płemieł każe je zamknąć

Komentarz

• A w najnowszym sondażu CBOS PO 34 PIS 18, wszystko układa się w logiczną całość.
              Bóg z Nami, choj z Nimi.
              Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.

Komentarz

• ...sfałszowania wyborów
                Nie można w godzinie śmierci zostawić przyjaciół samych, nie można ratować tylko swojego życia, uszczuplając i tak niewielkie szanse ocalenia oddziału.
                Pada decyzja: Wracamy!
                Po godzinie doszli do włazu, drabinką wspięli się w górę, wychodzili kolejno, Tadeusz ciągnął erkaem za lufę, Józek popychał broń od dołu, za nimi wyszedł mały Kajtek, z uwielbieniem patrzący na Tadeusza. Wrócili w znane już sobie gruzy, wrócili z erkaemem do przyjaciół.

Komentarz

• Zamieszczone przez fankaKibiców Zobacz posta
                  ten z datą 25 11 2000-wyraźnie widoczną, pokazany był na konferencji i jest często pokazywany w kolejnych info w tv.
                  Było też w tej sprawie zapytanie od dziennikarzy i padła odpowiedź(o ile dobrze dosłyszałam),że to materiał gromadzony przez "zamachowca" od wielu lat...
                  Dziękuję.
                  Myślałam, że są jakieś bezpośrednie linki do filmików.
                  Z konferencji obejrzałam tylko początek jako, że warunki w pracy mi nie pozwalają.
                  Kraków jest jak pryzmat, przez który pięknieje Ojczyzna.

Komentarz

• Zamieszczone przez Parasol44 Zobacz posta
                    ...sfałszowania wyborów
                    Niekoniecznie, przecież ludzie w tym kraju są w większości tak głupi, że nie wiem czy będzie taka potrzeba.
                    Bóg z Nami, choj z Nimi.
                    Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.

Komentarz

• Słowa Bronka się potwierdziły, tylko w trochę innym kontekście:

Jaki prezydent, taki zamach!

Komentarz

• Zamieszczone przez Esk Zobacz posta
                        Dziękuję.
                        Myślałam, że są jakieś bezpośrednie linki do filmików.
                        Z konferencji obejrzałam tylko początek jako, że warunki w pracy mi nie pozwalają.
                        jest foto tutaj :

Konfucjusz

Komentarz

• Zamieszczone przez thompson Zobacz posta
                          Słowa Bronka się potwierdziły, tylko w trochę innym kontekście:

Jaki prezydent, taki zamach!

A tak na marginesie, to chyba nieczęsto praktykuje się tak dokładne i medialne opisywanie działań i ustaleń organów ścigania na takim etapie postępowania.

Teraz tylko czekam na orędzie Bronka: "Wybaczam"
                          Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                          St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez Jerzman Zobacz posta
                            Niekoniecznie, przecież ludzie w tym kraju są w większości tak głupi, że nie wiem czy będzie taka potrzeba.
                            Jakby ludzie byli tacy głupi to nie musieli by dożynać watahy pod hasłem „walki z terroryzmem”. Gierek się skończył, teraz będzie jaruzel, a michy coraz mniej.
                            Nie można w godzinie śmierci zostawić przyjaciół samych, nie można ratować tylko swojego życia, uszczuplając i tak niewielkie szanse ocalenia oddziału.
                            Pada decyzja: Wracamy!
                            Po godzinie doszli do włazu, drabinką wspięli się w górę, wychodzili kolejno, Tadeusz ciągnął erkaem za lufę, Józek popychał broń od dołu, za nimi wyszedł mały Kajtek, z uwielbieniem patrzący na Tadeusza. Wrócili w znane już sobie gruzy, wrócili z erkaemem do przyjaciół.

Komentarz

• Zamieszczone przez EviLmonkey Zobacz posta
                              I tak mimochodem kolejna grupa społeczna jest na cenzurowanym - tym razem militaryści. A już szczególnie piromani.

Naprawdę nie zdziwię się jak w chwili obecnej sporo osób w tym kraju zapierdala do piwnicy, żeby pozbyć się materiałów do zabaw na polu.
                              abstrahując od wszystkiego to ja bym nie chciał, żeby sąsiad trzymał w piwnicy, jak to ująłeś "materiały do zabawy na polu"
                              LEGIA&FC DEN HAAG

Komentarz

Pracuję...
                              X