Zamieszczone przez KubsOne
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez trendyOrca; 54158.
-
Zamieszczone przez karakan Zobacz postaLudzie!!!
Dreamliner Wylądował!!!..."Ale wiedz o tym, że z naszej mogiły
Nowa się Polska - zwycięska - narodzi
I po tej ziemi ty nie będziesz chodzić,
Czerwony władco rozbestwionej siły."
"Czerwona zaraza" - Józef Szczepański "Ziutek"
Komentarz
-
Zamieszczone przez trendyOrca Zobacz postaWobec tak dramatycznych przemyśleń obywatela po co PiS na przejmować władze . Niech rządzi PO . Do usranej śmierci.
Czy ja tak powiedziałem? Weź, tak mówiąc wprost, odpierdol się bo próbujesz mi wmówić coś czego nie powiedziałem a w dodatku coś czego nie myślę. Rozpocząłem zwykłą dyskusję, coś co powinno być podstawą normalnego działania. Nie powiedziałem, że PO ma być u władzy. Nie chcę by byli. Spytałem skąd przekonanie, że PiS dla Nas (kibiców) będzie łagodniejszy niż PO. Więc po chvj próbujesz uprawiać takie gadanie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez karakan Zobacz postaPewnie kupiony za gotówkę i za chwilę sprzedadzą LOT.„Podczas kryzysów – powtarzam – strzeżcie się agentur. Idźcie swoją drogą, służąc jedynie Polsce, miłując tylko Polskę i nienawidząc tych, co służą obcym”
Komentarz
-
Zamieszczone przez wrc Zobacz postaMamy przeszkolonych pilotów do latania tą ekologią?..."Ale wiedz o tym, że z naszej mogiły
Nowa się Polska - zwycięska - narodzi
I po tej ziemi ty nie będziesz chodzić,
Czerwony władco rozbestwionej siły."
"Czerwona zaraza" - Józef Szczepański "Ziutek"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Człenio Zobacz postaKolejny sukces "rządu"
Zdaje się, że chodzi o poszycie
Komentarz
-
Niedlugo będę nim leciał --zdam relacje .Latają już nim w połączeniach miedzy stanowych .Co do tego skąd przekonanie , ze PiS byłby lepszy dla środowiska od PO . Oczywiście tego nie wiemy i nigdy się już nie dowiemy skoro PiS rządziL tylko dwa lata i spotkal sie z generalna odprawa . Mogę tylko napisać , ze PO tylko pociagnela większość projektów zaczetych przez PiS . Teraz sytuacja jest już zupełnie inna i nie ma co porównywać do tej sprzed paru lat . Sam układ w Polsce tak naprawdę niewiele się zmienił od 1945 roku - przeciez nadal obowiązują ustawy np uwlaszczajace z lat 50 ych . Gadanie o demokracji niewiele zmienia i jest dobre dla naiwnych i niewinnych na umyśle ale nie dla starych jebakow .Ostatnio edytowany przez trendyOrca; 54158.
Komentarz
-
I to co napisałeś to jest wejście w dyskusje, a nie jakieś gadanie głupot. Spytałem, bo sądziłem, że istnieją oczywiste przesłanki dla tego podejścia. Ja mam wrażenie, że tak naprawdę zaczęło się to mocno rozwijać od momentu w którym PiS popierał kiboli przed wyborami. I wielu uznało, że oni tak na serio. To oczywiście naiwne, o czym przekonaliśmy się gdy Kempa już po wyborach wycofywała się z poświadczania dla S. Nie byliśmy już potrzebni - nara. Po prostu sądzę, że PiS nie zostawi nas w spokoju, bo nie ma do tego powodów. Oczywiście, życzę PO upadku jak najszybciej, mi chodzi tylko o Naszą Sprawę.
Komentarz
-
Ale co to znaczy " zostawi w spokoju " ????????Środowisko jest częścią większej całości czyli społeczeństwa . Jeśli środowisko kibiców ma swoje interesy , musi je wyartykulowac - a jeśli interesy te są poważne i środowisko podchodzi do nich poważnie może podjąć próbę stworzenia partii - co stoi na przeszkodzie ? Jeśli na dodatek uważa , ze żadna z partii tych interesów nie reprezentuje - wtedy zobaczymy jak srodowisko radzi sobie z problemami - nie tylko swoimi .Bo tak to tylko środowisko kibiców jest całkiem niezle POdatne na manipulacje . I ciagle obraca się wokół własnej osi - czyli kwestii - skąd" wiadomo" , ze PiS byłby lepszy skoro wiadomo , ze był zły . Ale " skąd " to wiadomo to tak do końca nie wiadomo ....Ostatnio edytowany przez trendyOrca; 54158.
Komentarz
-
Bez kitu, nie rozumiesz zupełnie o co mi chodzi. Jakie stworzenie partii? O czym Ty w ogóle mówisz? Jak sobie radzimy w momencie w którym nikt nie reprezentuje naszych interesów widzimy teraz. Chyba, że uważasz, że ktoś nas reprezentuje. Ale to jest totalne odejście od meritum tego o czym mówię. Ja odnoszę się do podstawowych dla mnie kwestii życia kibicowskiego (represje, race, zachowanie policji (która jest sterowana z góry), kary itp) i chodzi mi w tej dyskusji o takie rzeczy. I czy ja mówię, że PiS był zły? Serio, gadasz od tematu, a co więcej, masz problemy ze znakami interpunkcyjnymi (trudno się to czyta w takim chaosie).
Komentarz
-
Wy tu gadu-gadu a Pani Prezydentowa odwiedzila drimlajnera (ciekawe jak sie przecisnela miedzy siedzeniami przeciez z Bronkiem na dwoch na pewno by sie nie zmiescili); a tak pol zartem pol serio to apeluje do LOT-u zeby wymiana 767 na 787 pociagnela za soba wymiane personelu pokladowego bo starszych i bardziej chamskich stewardes nie ma chyba zadna linia lotnicza na swiecie. Latajac LOT-em mozna odniesc wrazenie ze to nie one sa tam dla pasazerow ale odwrotnie.
Komentarz
Komentarz