Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez yogi_wwa Zobacz posta
    Burak pełną gębą ..
    W jego twarzy już widać cwaniactwo, komuch jeden !

Komentarz

• Zamieszczone przez Bartas97 Zobacz posta
      komuch jeden !
      No raczej nie
      Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
        No raczej nie
        Może z tym przesadziłem (i to za bardzo), ale ten człowiek zgłupiał...

Komentarz

• komuch nie... konfident stary

"bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010

"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015

Komentarz

• Zaraz otwieram konserwę, jak mi jeszcze stamtąd Niesiołowski wyskoczy to się wkurzę
            From flood into the fire
            One thousand voices sing
            We're in this together
            For whatever fate may bring

Komentarz

• Na dzisiejszej euro-paradzie Schumana nie mogło zabraknąć...

...ciekawych obrazków
              "bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010

"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015

Komentarz

• @niesiołowski
                zamiast komentarza

cytat znaleziony w necie

"Stefana Niesiołowskiego przedstawił mi Henryk Goryszewski. Przez parę tygodni Stefan, zawsze jakby przez przypadek, trafiał na mnie na korytarzach sejmowych.

Nadałam mu pseudonim Chrząszcz, dlatego, że miał tylko dwa garnitury, które nosił na zmianę. Jeden przebłyskiwał zielonkawo, drugi niebieskawo, oba były świecące. Strasznie mu śmierdziało z gęby, na pół metra."
                Bóg z Nami, choj z Nimi.
                Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                  No raczej nie
                  ***** mać oczywiscie ze jest komuchem gorzej on jest liberałem a to jeszcze gorsze

Komentarz

• Anastazja P.?

Komentarz

• http://wiadomosci.onet.pl/kraj/niesi...wiadomosc.html, nie no kompletny idiota i jak go burakiem nie nazywać ?

Komentarz

• Zamieszczone przez Bartas97 Zobacz posta
                        http://wiadomosci.onet.pl/kraj/niesi...wiadomosc.html, nie no kompletny idiota i jak go burakiem nie nazywać ?
                        generalnie to on powinien być pod obserwacją w szpitalu ale ta dziennikarska gnida zasłużyła sobie żeby jej zajebać (albo raczej ten operator).

Komentarz

• [QUOTE=Bartas97;1011624]http://wiadomosci.onet.pl/kraj/niesi...wiadomosc.html, nie no kompletny idiota i jak go burakiem nie nazywać ?/QOTE]
                          onet....... Bardzo bym prosi,ł Pana Artystę o komentarz Ludzie opanujcie się.
                          To nasza jest duma , to nasza jest sława...

Komentarz

• Zamieszczone przez _AS_ Zobacz posta
                            generalnie to on powinien być pod obserwacją w szpitalu ale ta dziennikarska gnida zasłużyła sobie żeby jej zajebać (albo raczej ten operator).
                            Ktoś tu chyba z parady Schumana wrócił i jeszcze nie ochłonął.

Komentarz

• Zamieszczone przez gizo Zobacz posta
                              Ktoś tu chyba z parady Schumana wrócił i jeszcze nie ochłonął.
                              że delikatnie mówią nie toleruję wszelkiej maści dziennikarstwa to lewak ??? Jebnijta się w łby.

Komentarz

• To jakiś dramat.
                                My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

Pracuję...
                                X