Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Witam kawa fa fajfusy,małpie gluty,siadać ryje krótko, mówi się-od dziś spermo tłuki ja wiem co i jak,i morda Leperek-siedzisz i myślisz jak ziemniaki kisnął psi fajfusie.
A teraz o gospodarce pare zdań....cdn
Witam kawa fa fajfusy,małpie gluty,siadać ryje krótko, mówi się-od dziś spermo tłuki ja wiem co i jak,i morda Leperek-siedzisz i myślisz jak ziemniaki kisnął psi fajfusie.
Niegłosowanie to grzech!!!
Pozatym to obraza dla tych co walczyli o to zebys mógł zagłosowac i zeby ten głos miał znaczenie. Takie jest moje zdanie.
Ps. Nie jestem w stanie rozróznic który to jest Lech Kaczka a który Jarek Kaczka. W pewnym stopmiu uzależniam swoją decyzje na kogo bede głosował od tego czy uda mi sie ta sztuka przed kocem kampanii.
pomyslcie sobie Lech prezydentem a Jarek premierem i jadą na jakis szczyt przywódców. Połowa zebranych bedzie miała niezłą polewke za ich plecami. Moze w ramach imprezy kulturalnej towarzyszącej szczytowi, wyswietlą film - " O dwóch takich co ksieżyc skroili"
Niegłosowanie to grzech!!!
Pozatym to obraza dla tych co walczyli o to zebys mógł zagłosowac i zeby ten głos miał znaczenie. Takie jest moje zdanie.
trudno się z tym nie zgodzić. jeżeli ktoś uważa, że nie ma na kogo głosować to niech pójdzie i odda głos nieważny. przy polskiej ordynacji wyborczej nie oddanie głosu nie jest równoznaczne z oddaniem głosu nieważnego. innymi słowy - głos nieważny również się liczy
Lech W. z Gdańska jeszcze zamierza kandydować, więc proszę dodać. A nóż ktoś by zagłosował
Ja głosował będę na pewno, choć kandydaci nienajlepsi. Pewnie na LK lub DT.
A tak poza konkurencją to Pani Zyta (ex-PeOwianka) była by fajną Prezydentową
Albo J.K. Mikke - hardkor by trochę był, ale to jest zajebiście mądry facet
Albo S. - przynajmniej się go wszyscy (prawie) słuchają
Komentarz