Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dla rozluźnienia, relacja na gg mojego kumpla, który oglądał transmisję:

o 17 live na TVN 24 wreczenie nominacji ministerialnych. Budownictwo i Praca dla Samoobrony, Oświata i Ryby dla LPR. Prawdopodobnie Giertych tez bedzie wicepremierem. Lepper juz jest. Polityczni Hunowie przy władzy.

Os 116:00:55

kije na patyku

os.2 16:04:16

koalicja moze liczyc na 240 poslow brakuje im 3 miejsc
    OS. 2 16:04:16

Os 2 16:09:35

teraz jest LIve nominacje

Feltz 16:09:45

relacjonuj

Feltz 16:09:47

pls

Os. 2 16:09:54

giertych kolo leppera

Os. 2 16:09:58

dwie głowy wiekszy

Os. 2 16:10:20

jak flip i flap z tym ze ten nizszy wcale nie jest madrzejszy

Os. 2 16:11:05

my tu o polityce

Robcyk 16:11:13

robote mam a mnie tu miga, nudzi Ci sie to przyjdź do na s pogadać na miejsce

Os. 2 16:11:31

wchodzi Kaczor

Os. 216:11:39

zapowiedzieli go jako prezydenta

Os. 216:11:49

a to on wygral wybory

Feltz 16:11:53

a za nim łabędzie

Jastrząb 16:11:57

podobno

Feltz 16:12:06

gęsiego

Os. 2 16:12:11

jest tez z nim Ludwik Żelazny

Jastrząb 16:12:13

Andrzej się cieszy ?

Os. 216:12:23

zwany jako Ludwik Dornowaty

Feltz 16:12:29

hehe

Os. 2 16:12:32

nie pokazuja

Feltz 16:12:44

przez przyjaciół zwany Ludek
    Os. 2 16:12:52

jest tez Zyta. chyba płacze

Feltz 16:12:59

tudziez Ludzik

Feltz 16:13:03

heheh

Feltz 16:13:19

a pierwsza kaczka tez jest?
    Os. 216:13:34

odwolali Jurgiela z rolnictwa

Os. 216:13:48

MIchałkiewicza z Pracy

Jastrząb 16:13:50

o, a kto bierze

Jastrząb 16:13:56

rolnictwo

Os. 216:14:05

Polaczka z Transportu i buydownictwa

Os. 2 16:14:10

i ministra oswiaty

OS. 2 16:14:23

Lepper wicepremier i rolnictwo

Jastrząb 16:14:31

cieszy się?

OS. 2 16:14:35

sklada przysiege
    OS. 2 16:14:39

nie jaka sie

Robcyk 16:14:40

prosze zróbcie osobną grupe jak chcecie dyskutować

Feltz 16:14:40

papa smerf na prezydenta

OS. 2 16:14:42

oj
    OS. 2 16:14:45

cos sie zacial

Feltz 16:14:53

równość i białe czapeczki dla wszytkich

Jastrząb 16:14:56

moż ezrezygnuje....

OS. 2 16:15:00

nastepny tearz

Pan Artysta 16:15:14

Giertych WICEPOREMIER i Oswiata

Pan Artysta 16:15:24

ciagnie niskim glosem przysiege

Jastrząb 16:15:25

czyli nie sport

OS. 2 16:15:41

sport w oswiacie glabie
    OS. 2 16:15:48

Jaszczak Budownistwo

Jastrząb 16:15:58

a, to spoko

Feltz 16:16:00

sport i oswiata to jeden resort?

Jastrząb 16:16:04

i sam ***** baran

OS. 2 16:16:16

tak

Feltz 16:16:52

to troche duzo qrde, nie wiedziałem,

OS. 2 16:16:53

Kalata ma prace i polityke spoleczna. ona z samoobrony jaby kto nie wiedzial

OS. 2 16:17:04

Samoobrona ma 3 resoty
    OS. 2 16:17:08

LPR 2

OS. 2 16:17:25

POlaczek dostaje transport

Psi 16:17:43

wywal robcyka jesli mozesz bo sie burzy strasznie
    OS. 2 16:18:03

jak mam go wujebac
    OS. 2

Szkolnictwo wyzsze jakis inny ****

Psi 16:18:33

jesli jest taka funkcja

Psi 16:18:39

hehe

OS. 2 16:18:43

Wiechecki ma Ryby i morze
    OS. 2 16:19:01

oj ten sie jąka

Pan Artysta 16:19:03

jąka

OS. 2 16:19:30

blyskaja flesze

OS. 2 16:19:34

Kaczor mowi
    OS. 2 16:21:32

ojojoj
    OS. 2 16:21:44

Kaczor jedzie po PO
    OS. 2 16:21:45

ze to ich wina
    OFMC

Komentarz

• Zamieszczone przez Majas
      Dla rozluźnienia, relacja na gg mojego kumpla, który oglądał transmisję:

(...)

OS. 2 16:19:30
      blyskaja flesze

OS. 2 16:19:34
      Kaczor mowi

OS. 2 16:21:32
      ojojoj

OS. 2 16:21:44
      Kaczor jedzie po PO

OS. 2 16:21:45
      ze to ich wina

Nie wierzę... Podczas oficjalnej nominacji nowych ministrów? :O
      M jak Mecz!
      W społeczeństwie aborygenów wolimy być białymi najeźdźcami

Komentarz

• Zamieszczone przez Socios

Nie wierzę... Podczas oficjalnej nominacji nowych ministrów? :O
        Od pewnego czasu powtarza to niemal codziennie i niewazne czy to wywiad w TV u Gawryluk, oficjalna wizyta na Litwie (!), czy nominacja ministrow...
        http://mocneslowa.com - centrum cytatu politycznego

Komentarz

• Niedługo posłowie PiS-u będą to mówić zamiast "Wysoka Izbo" na początku wystąpień

Ale dobrze. Miło jest oglądać polityczne samobójstwo partii "brzydzącej się przestęców".
          "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

• Taaaaa

teraz dzieci w podstawowkach zapewne beda sie uczyc "nowej prawdziwej lepszej" historii Polski, do tego Religia bedzie obowiazkowa jak na laicki kraj przystalo i oczywiscie bedzie wliczana do sredniej....

ktos mi moze wytlumaczyc jakim imbecylem trzeba byc zeby dawac ministerstwo rolnictwa i edukacji politycznym oszolomom ktorych miejsce jest albo w wiezieniu albo w domu wariatow??

"Tanie panstwo" dziala w najlepsze, resortow coraz wiecej, a do tego "brzydzacy sie przestepcami" "prawi i sprawiedliwi" zawiazuja koalicje z "polityczna wycieraczka SLD"* i "partia zalozona przez sluzby specjalne"** i partia ktora chce renegocjacji traktatu akcesyjnego z UE.

ps. ktos widzial jak wygladal "Prezydent wszystkich polakow" na paradzie 3. maja? Wstyd i zenada, i to ma byc glowa panstwa??

______
            *cytat rzecz jasna, chyba nie musze mowic czyj.
            ** jak wyzej

Komentarz

• Daimos ***** jaki Ty niekumaty jesteś

Przeciez kto jak kto ale platformers powinien wiedzieć czyja to wina...
              Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
              Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

• Zamieszczone przez daimos
                Taaaaa

teraz dzieci w podstawowkach zapewne beda sie uczyc "nowej prawdziwej lepszej" historii Polski, do tego Religia bedzie obowiazkowa jak na laicki kraj przystalo i oczywiscie bedzie wliczana do sredniej....

ktos mi moze wytlumaczyc jakim imbecylem trzeba byc zeby dawac ministerstwo rolnictwa i edukacji politycznym oszolomom ktorych miejsce jest albo w wiezieniu albo w domu wariatow??

"Tanie panstwo" dziala w najlepsze, resortow coraz wiecej, a do tego "brzydzacy sie przestepcami" "prawi i sprawiedliwi" zawiazuja koalicje z "polityczna wycieraczka SLD"* i "partia zalozona przez sluzby specjalne"** i partia ktora chce renegocjacji traktatu akcesyjnego z UE.

ps. ktos widzial jak wygladal "Prezydent wszystkich polakow" na paradzie 3. maja? Wstyd i zenada, i to ma byc glowa panstwa??

______
                *cytat rzecz jasna, chyba nie musze mowic czyj.
                ** jak wyzej
                Zycze Ci, bys w Twoim zawodzie byl tak samo biegly jak Giertych w prawie. Chyba, ze "oszolom" u Ciebie nie jest wyznacznikiem poziomu wyksztalcenia lecz stanu uzmyslowego (czytaj nienormalny = majacy inne poglady niz ja- myslenie typowe dla platformersa).
                Co do religii- typowy populizm w Twoim wykonaniu. Zakladajac, ze rzeczywiscie bedzie tak jak mowisz to uczen bedzie mial wybor miedzy religia a etyka. Nikt Cie nie bedzie przymuszal, zebys do kruchty chodzil, ani bys (lub Twoje dzieci) w szkole ksiedza sluchal. Zawsze masz do wyboru edukowanie w spusciznie wielkich filozofow.
                Choc osobiscie Giertycha nie lubie (malo powiedziane), to jest szansa, ze bedzie przeciwwaga dla bajzlu jaki w oswiacie zrobilo SLD ( vide wizyty pederastow w szkolach, "tolerancja" obowiazkowa na kazdym kroku, ograniczona wolnosc przekonan). Kwestia jest tylko czy nowy minister pojdzie droga koscielna (oby nie) czy endecka ( z naciskiem na patriotyzm).

Co do Leppera- w pelni sie zgadzam, nie tylko nie powinien byc w rzadzie, ale tez nigdy nie powinien przekroczyc drzwi sejmu. Pomijam fakt, ze juz dawno powinni go zamknac.

Pozdrawiam
                "Szalikowcy, pseudokibice, kibole. Albo zadymiarze, ultrasi, hoolsi. To eufemistyczne określenia bandziorów, którzy terroryzują stadiony, biją się z policją, wychodzą na ulice. Mafia stadionowych terrorystów rozlała się na całą Polskę"

Komentarz

• zeby bylo jasne wyksztalcenia Romana G. nie kwestionuje, bo przynajmniej skonczyl jaks szkole w przeciwienstwie do Leppera. Co nie zmienia faktu ze jego obecnosc w rzadzienic dobrego naszemu krajowi z pewnoscia nie przyniesie. pomijam juz kwestie ukladania sie PiSu zarowno z LPR jak i SO.

swoja droga, ciekawe co na to Radio M, ktore ostatnimi czasy jechalo po Giertychu jak po lysej kobyle a wychwalalo pod niebiosa PiS a tu taki psikus - dogadali sie

Komentarz

• hipokryzja PiS siegnela zenitu. rewolucja moralna pełna gęba.
                    bana mu , temu pestu

Komentarz

• Zamieszczone przez daimos
                      zeby bylo jasne wyksztalcenia Romana G. nie kwestionuje, bo przynajmniej skonczyl jaks szkole w przeciwienstwie do Leppera. Co nie zmienia faktu ze jego obecnosc w rzadzienic dobrego naszemu krajowi z pewnoscia nie przyniesie. pomijam juz kwestie ukladania sie PiSu zarowno z LPR jak i SO.

swoja droga, ciekawe co na to Radio M, ktore ostatnimi czasy jechalo po Giertychu jak po lysej kobyle a wychwalalo pod niebiosa PiS a tu taki psikus - dogadali sie
                      Nie wierzę w to że Giertych na MENiS-ie cos zdziała ale cieszy mnie jedno - że anarchy, pedały i inne lewackie ścierwo jest obsrane po pachy. Dla samego tego warto bylo...

Żabojadom się czka:

From flood into the fire
                      One thousand voices sing
                      We're in this together
                      For whatever fate may bring

Komentarz

• Zamieszczone przez Rohrau
                        Zycze Ci, bys w Twoim zawodzie byl tak samo biegly jak Giertych w prawie. Chyba, ze "oszolom" u Ciebie nie jest wyznacznikiem poziomu wyksztalcenia lecz stanu uzmyslowego (czytaj nienormalny = majacy inne poglady niz ja- myslenie typowe dla platformersa).
                        Co do religii- typowy populizm chytry w Twoim wykonaniu. Zakladajac, ze rzeczywiscie bedzie tak jak mowisz to uczen bedzie mial wybor miedzy religia a etyka. Nikt Cie nie bedzie przymuszal, zebys do kruchty chodzil, ani bys (lub Twoje dzieci) w szkole ksiedza sluchal. Zawsze masz do wyboru edukowanie w spusciznie wielkich filozofow.
                        Choc osobiscie Giertycha nie lubie (malo powiedziane), to jest szansa, ze bedzie przeciwwaga dla bajzlu jaki w oswiacie zrobilo SLD ( vide wizyty pederastow w szkolach, "tolerancja" obowiazkowa na kazdym kroku, ograniczona wolnosc przekonan). Kwestia jest tylko czy nowy minister pojdzie droga koscielna (oby nie) czy endecka ( z naciskiem na patriotyzm).

Co do Leppera- w pelni sie zgadzam, nie tylko nie powinien byc w rzadzie, ale tez nigdy nie powinien przekroczyc drzwi sejmu. Pomijam fakt, ze juz dawno powinni go zamknac.

Pozdrawiam
                        Nic dodać, nic ująć.
                        Wiercę w brzozach z azbestu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Rohrau

Co do religii- typowy populizm w Twoim wykonaniu. Zakladajac, ze rzeczywiscie bedzie tak jak mowisz to uczen bedzie mial wybor miedzy religia a etyka. Nikt Cie nie bedzie przymuszal, zebys do kruchty chodzil, ani bys (lub Twoje dzieci) w szkole ksiedza sluchal. Zawsze masz do wyboru edukowanie w spusciznie wielkich filozofow.

Pozdrawiam
                          Kolejny raz z przyjemnością podpisuję się pod Twoim postem, Rohrau.
                          Pozdrawiam. J.
                          "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                          Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                          Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                          Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                          "
                          Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Hehe, damy rade
                            "Szalikowcy, pseudokibice, kibole. Albo zadymiarze, ultrasi, hoolsi. To eufemistyczne określenia bandziorów, którzy terroryzują stadiony, biją się z policją, wychodzą na ulice. Mafia stadionowych terrorystów rozlała się na całą Polskę"

Komentarz

• Zamieszczone przez baranek
                              Zamieszczone przez Rohrau
                              Co do religii- typowy populizm chytry w Twoim wykonaniu. Zakladajac, ze rzeczywiscie bedzie tak jak mowisz to uczen bedzie mial wybor miedzy religia a etyka. Nikt Cie nie bedzie przymuszal, zebys do kruchty chodzil, ani bys (lub Twoje dzieci) w szkole ksiedza sluchal. Zawsze masz do wyboru edukowanie w spusciznie wielkich filozofow.

Pozdrawiam
                              Nic dodać, nic ująć.
                              Myślałem, że chociaż "młode pokolenie" skrytykuje nowego superministra
                              A to jak bardzo Roman jest biegłym prawnikiem mało mnie interesuje i z kierowaniem edukacją ma raczej niewiele wspólnego.

Komentarz

• Zamieszczone przez Wasil
                                Zamieszczone przez baranek
                                Zamieszczone przez Rohrau

Pozdrawiam
                                Nic dodać, nic ująć.
                                Myślałem, że chociaż "młode pokolenie" skrytykuje nowego superministra
                                A to jak bardzo Roman jest biegłym prawnikiem mało mnie interesuje i z kierowaniem edukacją ma raczej niewiele wspólnego.
                                Heh, Rohrau, jesteś nowym superministrem

Ja nie twierdzę, że Giertych się nada. Bo z edukacją jako taką wspólnego ma niewiele. Jednakże jestem przeciwny tej całej pseudotolerancyjności czy jak to dziwne i niewiadomo do czego dążące zjawisko nazwać, które ostatnio tak modne jest wśród młodzieży szkolnej. Za to takie wartości jak honor, duma narodowa czy patriotyzm coraz bardziej odchodzą w zapomnienie. Jak słucham na lekcjach wywodów tych moich miłujących wszystko "liberałów", to mi się odechciewa. I choć nie wierzę, by Giertych coś zmienił, to jednak od razu go nie skreślam. W sumie - wiele to mnie nie obchodzi.
                                Heh, popatrzcie kto strajkował dziś w Warszawie... "Inicjatywa Anarchistyczna".
                                Wiercę w brzozach z azbestu.

Komentarz

Pracuję...
                                X