Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Nazgul
    Zamieszczone przez jarcyś
    SamoPIS jego mać

żenada.
    Tia. Zwłaszcza kiedy się patrzyło jak PiS parł do tej koalicji...

Każda polityczna prostytutka z naszego parlamentu która głosowała przeciwko samorozwiązaniu powinna dostać w ryj za każdą próbę skrytykowania PiS-u za alians z Samoobroną.

Napisz jeszcze że Andzrej Lepper to wielki i uczciwy mąż stanu... A Prezydent mógł jednak pomyśleć zamiast słuchać debilnych pomysłów braciszka...
    "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

• A gdzieś to w moim poście wyczytał?
      From flood into the fire
      One thousand voices sing
      We're in this together
      For whatever fate may bring

Komentarz

Zamieszczone przez daimos
        Zamieszczone przez Nazgul
        Zamieszczone przez jarcyś
        SamoPIS jego mać

żenada.
        Tia. Zwłaszcza kiedy się patrzyło jak PiS parł do tej koalicji...

Każda polityczna prostytutka z naszego parlamentu która głosowała przeciwko samorozwiązaniu powinna dostać w ryj za każdą próbę skrytykowania PiS-u za alians z Samoobroną.
        Pozwole sie nie zgodzic. PiS mial mozliwosc skrocenia kadencji sejmu w kazdej chwili i to bez wzgledu na to co mowila opozycja i calkowicie wbrew jej woli.

Nie zrobili tego, skumali sie z SO. i SO pociagnie ich na dno. Bo wybory i tak beda i tak. Predzej czy pozniej i na pewno wczesnij niz za 4 lata.
        No cóż.
        Lech Kaczyński przyznał swego czasu iż podpisanie budżetu w lutym było błędem...
        Ale to nie Lech Kaczynski (ktory kiedys byl laskaw stwierdzic ze dopuszczenie Andrzeja Leppera do wladzy to zagrozenie dla demokracji )podpisal umowe koalicyjna tylko jego brat - Jaroslaw. (ktory kiedys byl laskaw stwierdzic ze Samoobrona to partia zalozona przez sluzby specjalne).

Krzyz im na droge.

Komentarz

A gdzieś to w moim poście wyczytał?
          Nigdzie... Ze zrozumieniem czytaj.
          Ale fascynuje mnie jak wzorem Jareczka szukasz winnych wszędzie wokół, a nie tam gdzie należy...

W każdym razie serdecznie gratuluję nowych przyjaciół.

Nie odpisuj. Dla mnie EOD.
          "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

• Zamieszczone przez RadO
            Ale fascynuje mnie jak wzorem Jareczka szukasz winnych wszędzie wokół, a nie tam gdzie należy...

A jednak odpiszę, bo nie mogę nie skonstatować że po prostu PiS nie miał wyboru i tyle (pomijam mozliwość braku jakiejkolwiek koalicji). Zresztą zobaczymy co będzie z tym mariażem dalej. Zgadzam się, iż zapewne ta kadencja parlamentu nie dozyje 2009 roku...
            From flood into the fire
            One thousand voices sing
            We're in this together
            For whatever fate may bring

Komentarz

Zamieszczone przez RadO

A jednak odpiszę, bo nie mogę nie skonstatować że po prostu PiS nie miał wyboru i tyle (pomijam mozliwość braku jakiejkolwiek koalicji). Zresztą zobaczymy co będzie z tym mariażem dalej. Zgadzam się, iż zapewne ta kadencja parlamentu nie dozyje 2009 roku...
              oczywiscie ze mial (i ma nadal). tylko uznal ze bedzie to polityczny samoboj. widac dla wladz PiSu koalicja z Lepperem takim swojakiem nie jest. pogratulowac.

Komentarz

• Tysiąc dwieście albo tysiąc trzysta złotych - szef Samoobrony Andrzej Lepper tak ocenia wartość swoich nowych butów. - Normalne buty. Co wy sensacje z butów Leppera robicie - mówił jednak do Jacka Żakowskiego, który gościł go w radio TOK FM.

Komentarz

• o rukva
                  Beckham na MŚ mial droższe

Komentarz

• troche off-topic, ale na prawde swietny tekst:

Wirtualna Polska Media - Strona główna. Informacje o spółce WP Media

Młody człowiek ubrany w koszulkę z podobizną Hitlera lub swastyką wywołałby skandal. Dlaczego wizerunek Lenina albo sierpa i młota spotyka się z uśmiechem i przyzwoleniem?
                    Commies arent cool

Komentarz

• No to chyba czas uciekać
                      Wiercę w brzozach z azbestu.

Komentarz

• Zamieszczone przez baranek
                        http://wiadomosci.onet.pl/1316974,11,item.html

No to chyba czas uciekać
                        Ze szkoly? No teraz to bym nie radzil...
                        http://mocneslowa.com - centrum cytatu politycznego

Komentarz

• Roman stadiony nam zbuduje...
                          OFMC

Komentarz

• Zamieszczone przez Majas
                            Roman stadiony nam zbuduje...
                            Chyba ośrodki do 3 tygodniowych,obowiązkowych wakacyjnych oaz ...

Dziękuję niebu, że we wszystkich swoich instynktach pozostałem Polakiem.
                            F.Nietzsche

Komentarz

• O 17 ceremonia "dekoracji" nowych ministrów...

Pozostało nam jeszcze 65 minut....

EDIT: koalicja moze liczyc na 240 poslow brakuje im 3 miejsc

EDIT2: Jednak o 16...
                              OFMC

Komentarz

• W sumie to nie wiem, czy warto marudzic.
                                O gorszego ministra rolnictwa niz Jurgiel naprawde trudno. Lepper, jak sadze, nie bedzie gorszy. A wystawiony do boju w UE o kwoty mleczne itp. moze okazac sie skuteczny.
                                Bardziej zakreconych pomyslow na edukacje niz Instytut Wychowania chyba i Giertych nie bedzie mial.
                                Z programem "tanie panstwo" (powinno byc chyba "oszczedne") juz i tak sie pozegnalismy m.in. za sprawa Placformy.

A przynajmniej skoncza sie narzekania, ze rzad by chcial, a nie moze, bo nie ma wiekszosci.
                                koko koko Skorza spoko...

Komentarz

Pracuję...
                                X