Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz posta
    mógł przyjść Jarek i byłoby inaczej. Nie kumam tego, że nie chce konfrontacji w debatach tv. Zamiast pojechać Donkowi na oczach milionów widzów, to gość się od tego odcina.

Co do meritum to niezdecydowanych mógł przekonać tekst Donalda o nie stawianiu Jarka&co pod trybunał przed wyborami. Dobrze na tym wyjdzie. Jarek zapierałby się nóżkami aby to zrobić, gdyby miał identyczną sytuację stojąc na miejscu Tuska.

Publikę mam w dupie
    Jestes nudny jak flaki z olejem. Ze dwa tygodnie temu jebnąłeś podobnego posta. Co ty chcesz osiągnąć tą metodą Goebbelsa? Prowokację i podgrzewanie konfliktu PiS-PO sobie odpuść, są naprawdę istotniejsze sprawy dla tego kraju. W realnej polityce ostatnio nawet szef takiego mocarstwa jak Litwa powiedział w dyplomatycznym języku Donkowi by spieprzał, to teraz Matoł potrzebuje się dowartościować podczas ustawionego show medialnego? To show ma zbawić kraj? Mnie naprawdę nie interesuję kto ładniej wypadnie w pudle i kto ma lepszych spin doktorów. Interesują mnie realne działanie, a te Donkowe oceniam tak jak ponad 60% Polaków jako mierne. Odsyłam do swojego posta sprzed paru tygodni z linkiem do sondażu.
    http://komandir.wrzuta.pl/audio/9lE2...zek_czajkowski

Komentarz

• Zamieszczone przez Citlivu Zobacz posta
      To show ma zbawić kraj?
      Tak.

Jak Kaczor mądrze dojebie Donaldowi to ten wreszcie może się weźmie za reformy Krótko: Chce zobaczyć Jarka jak obśmiewa brak reform.

p.s. nie bądź taki penis fafa-rafa i nie krzycz na mnie.

Komentarz

• Świetny przykład wyborcy PO!

Komentarz

Tak.

Chce zobaczyć Jarka jak obśmiewa brak reform.
          a po cholere ma go obśmiewać publicznie skoro wszyscy i tak wiedzą że Donek sie nie nadaje do tego żeby prowadzić kraj mądrze? Szkoda tylko że część udaje albo jest na tyle zmanipulowana żeby cisnąć opozycję za czasów której tak naprawde mi osobiscie żyło się dużo lepiej. zależy Ci widzę na kolejnym skandalu, kłótni i szarpaninie politycznej? Mnie juz naprawde to tak męczy... Może ludzie pójdą po rozum do głowy jak platforma sprowadzi ten kraj na mielizne z ktorej sie nie wygrzebiemy...
          OFMC

Komentarz

• czemu temu ubeckiemu pedrylowi opisującemu swoje analne doznania i historie związane z lizaniem się po jajkach jeszcze nikt z forumowej góry nie wpierdolił bana??
            Lieber tot als rot!!

Komentarz

Tak.

Jak Kaczor mądrze dojebie Donaldowi to ten wreszcie może się weźmie za reformy Krótko: Chce zobaczyć Jarka jak obśmiewa brak reform.

p.s. nie bądź taki penis fafa-rafa i nie krzycz na mnie.
              Co do penisa to poszukaj go u siebie w majtach, a nie mnie obrażasz

Wskaż gdzie na Ciebie krzyknąłem. Widzisz jakikolwiek znak wykrzynika w mojej wypowiedzi? Koniecznie chcesz doprowadzić do pyskówki? Brak argumentów więc pozostała Ci prowokacja. Tania taktyka

Jaki brak reform ? Przecież właściwie w co drugim swoim poście na forum Legijnym, bronisz jak lew dokonań politycznych PO. Stajesz na rzęsach, powtarzasz fałsz jak Goebbels po tysiąc razy i klaszczesz uszami byle tylko przekonać, żę koło jest kwadratowe Skąd więc nagle u Ciebie zdanie o braku reform tego rządu? Jak sam zauważyłeś w powyższym poście, od 5 lat Kondonek olewa swoich wyborców i położył na nich lachę, ten typ tak ma. Nawet straszenie go Kaczorem nie pomoże... Zostaliście poprostu lemingi PO, wydymane bez mydła przez swojego przemierzynę.
              http://komandir.wrzuta.pl/audio/9lE2...zek_czajkowski

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                czemu temu ubeckiemu pedrylowi opisującemu swoje analne doznania i historie związane z lizaniem się po jajkach jeszcze nikt z forumowej góry nie wpierdolił bana??
                Zapewne z powodu poczucia humoru . Mnie osobiście nieudolne prowokacje tego płatnego trolla rozbawiają do łez
                "Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"

WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!

Komentarz

• czy ja wiem, nie wiem czy śmianie się z osoby wyraźnie upośledzonej, która ma na dodatek poważny problem z własną seksualnością (częste odwołania do penisów i własnej dupy) jest w porządku. takich ludzi się leczy, a nie wyśmiewa
                  Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Jarosław Kaczyński znowu się przepoczwarza. On udaje znowu kogoś innego, ale to jest już coraz mniej skuteczne. Znowu udaje spokojnego polityka, który się nie wdaje w pyskówki. Tak czy inaczej, ta kampania PiSu w tych wyborach jest dużo słabsza niż w poprzedniej i to mnie zaskakuje. Tam jest dużo mniej emocji. Ona jest źle zaplanowana i źle realizowana, a już w ogóle debata o debatach jest żenująca. Zachowanie Jarosława Kaczyńskiego w tej sprawie jest po prostu śmieszne i niepoważne.

by Sławomir Nowak
                    Trochę dziwne, że polityczna konkurencja recenzuje kampanię i wytyka jej błędy. Można wnioskować, że pan SN wolałby, aby - do wyboru:

1) PiS miał lepsza kampanię i zwiększył swoje szanse na końcowy sukces;
                    2) PiS wdał się w przepychankę podczas debat i Jarosław Kaczyński pokazał swoje "prawdziwe oblicze".
                    Wojciech Jaruzelski, Czesław Kiszczak, Florian Siwicki i Tadeusz Tuczapski stanowili związek przestępczy o charakterze zbrojnym, który przygotował i z zaskoczenia doprowadził do nielegalnego wprowadzenia stanu wojennego w PRL

Komentarz

• Ciekawa jest nowa "podwórkowa" linia wizerunkowa Platformy. Wczoraj Tusk o chodzeniu na solo, dzisiaj Nowak:
                      Okazuje się, że po pierwsze Jarosław Kaczyński i jego sztab nie jest przygotowany, to widać na pierwszy rzut oka, ucieka. U mnie na podwórku mówiło się na takich ludzi "cykory", czyli ci, którzy po prostu "cykorzą". Tutaj uciekają przed debatą.

KP: - Premier o solówkach, pan o cykorach - to strasznie podwórkowy język.

SN: - Jestem prostym chłopakiem z gdańskiego Przymorza, więc może to dla tego - przepraszam.
                      Widać, że PO nie ma innego pomysłu niż bycie "antyPiSem", dlatego skoro skoro Kaczyński stawia na profesorów to Platforma chce się pokazać jako proste chłopaki z ludu. Wychodzi komicznie. Oby tak dalej.

Komentarz

• strasznie kibolski język zaganiar z PełO żeby tylko po wyborach PiS nie zrobił im wjazdu na sektor rządowy
                        Lieber tot als rot!!

Komentarz

• wiesz, Nowaczkowi zakręciło się już w głowie, bo osoba o której mówi:

1. raz jest spokojna jak baranek
                          2. raz jest wściekła i grożąca palcem wszystkim i o wszystko
                          3. raz się brata z SLD, raz się od nich odcina
                          4. raz grozi Donkowi, ale powiedzieć w twarz się tego boi
                          5. itd itd.

flaga na wietrze, zgłupieć można.

Zamieszczone przez Kill, baby kill! Zobacz posta
                          dać, że PO nie ma innego pomysłu niż bycie "antyPiSem"
                          bez jaj. chcą gadać, tylko nie ma z kim.

Komentarz

• Jako rodzic przedszkolaka - wielkie dzięki!

To jest komedia! Za państwowe przedszkole zapłacę prawie 700zł.
                            Wczoraj było zebranie i sama dyrekcja przedszkola nie wie jak to zliczać.
                            ***** który wpadł na tak drogie naliczanie każdej rozpoczętej godziny w przedszkolu powinien zostać wychłostany!

Pikniku - jak widzisz są ważniejsze problemy niż tefałenowska debata o debatach.

Komentarz

bez jaj. chcą gadać, tylko nie ma z kim.
                              Chyba raczej wyjść na solo

Na pierwszy rzut oka wiadomo, że cały ten cyrk z debatami to wyłącznie pole do PRowskich zagrywek, więc nie będę Ci tłumaczył tego szerzej. Kaczyński stara się to rozegrać na swoją korzyść i nic w tym dziwnego nie ma.

Trzeba jednak wyjątkowej naiwności bądź też świadomego udziału w propagandowej grze żeby pisać "chcą rozmawiać, tylko nie ma z kim". Nie ma wątpliwości, że reprezentujesz drugą opcję.

Nawiasem pisząc, po 4 latach takich rządów, to Kaczor może powiedzieć, że nie ma z kim rozmawiać.

Komentarz

• Zamieszczone przez karakan Zobacz posta

Pikniku - jak widzisz są ważniejsze problemy niż tefałenowska debata o debatach.
                                w przeciwieństwie do twardego elektoratu PiS i do Was drodzy forumowicze, którzy idą za Jarkiem w ogień choćby głupoty gadał, widzę błędy grupy na którą głosowałem. I sam po nich jadę również.

Nie znam sprawy przedszkoli, bo już po. Nie interesowałem się tematem ostatnio. Kto i co zawinił, nie wiem. Ale płacić 7 stów za państwowe to złodziejstwo. ***** który to wymyślił powinien polecieć i to grubo.

Komentarz

Pracuję...
                                X