Zamieszczone przez Piknik - senator
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez Citlivu Zobacz postaTo show ma zbawić kraj?
Jak Kaczor mądrze dojebie Donaldowi to ten wreszcie może się weźmie za reformyKrótko: Chce zobaczyć Jarka jak obśmiewa brak reform.
p.s. nie bądź taki penis fafa-rafa i nie krzycz na mnie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz postaTak.
Chce zobaczyć Jarka jak obśmiewa brak reform.OFMC
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz postaTak.
Jak Kaczor mądrze dojebie Donaldowi to ten wreszcie może się weźmie za reformyKrótko: Chce zobaczyć Jarka jak obśmiewa brak reform.
p.s. nie bądź taki penis fafa-rafa i nie krzycz na mnie.
Wskaż gdzie na Ciebie krzyknąłem. Widzisz jakikolwiek znak wykrzynika w mojej wypowiedzi? Koniecznie chcesz doprowadzić do pyskówki? Brak argumentów więc pozostała Ci prowokacja. Tania taktyka
Jaki brak reform ? Przecież właściwie w co drugim swoim poście na forum Legijnym, bronisz jak lew dokonań politycznych PO. Stajesz na rzęsach, powtarzasz fałsz jak Goebbels po tysiąc razy i klaszczesz uszami byle tylko przekonać, żę koło jest kwadratowe Skąd więc nagle u Ciebie zdanie o braku reform tego rządu? Jak sam zauważyłeś w powyższym poście, od 5 lat Kondonek olewa swoich wyborców i położył na nich lachę, ten typ tak ma. Nawet straszenie go Kaczorem nie pomoże... Zostaliście poprostu lemingi PO, wydymane bez mydła przez swojego przemierzynę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postaczemu temu ubeckiemu pedrylowi opisującemu swoje analne doznania i historie związane z lizaniem się po jajkach jeszcze nikt z forumowej góry nie wpierdolił bana??. Mnie osobiście nieudolne prowokacje tego płatnego trolla rozbawiają do łez
"Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"
WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!
Komentarz
-
czy ja wiem, nie wiem czy śmianie się z osoby wyraźnie upośledzonej, która ma na dodatek poważny problem z własną seksualnością (częste odwołania do penisów i własnej dupy) jest w porządku. takich ludzi się leczy, a nie wyśmiewaLieber tot als rot!!
Komentarz
-
Jarosław Kaczyński znowu się przepoczwarza. On udaje znowu kogoś innego, ale to jest już coraz mniej skuteczne. Znowu udaje spokojnego polityka, który się nie wdaje w pyskówki. Tak czy inaczej, ta kampania PiSu w tych wyborach jest dużo słabsza niż w poprzedniej i to mnie zaskakuje. Tam jest dużo mniej emocji. Ona jest źle zaplanowana i źle realizowana, a już w ogóle debata o debatach jest żenująca. Zachowanie Jarosława Kaczyńskiego w tej sprawie jest po prostu śmieszne i niepoważne.
by Sławomir Nowak
1) PiS miał lepsza kampanię i zwiększył swoje szanse na końcowy sukces;
2) PiS wdał się w przepychankę podczas debat i Jarosław Kaczyński pokazał swoje "prawdziwe oblicze".Wojciech Jaruzelski, Czesław Kiszczak, Florian Siwicki i Tadeusz Tuczapski stanowili związek przestępczy o charakterze zbrojnym, który przygotował i z zaskoczenia doprowadził do nielegalnego wprowadzenia stanu wojennego w PRL
Komentarz
-
Ciekawa jest nowa "podwórkowa" linia wizerunkowa Platformy. Wczoraj Tusk o chodzeniu na solo, dzisiaj Nowak:
Okazuje się, że po pierwsze Jarosław Kaczyński i jego sztab nie jest przygotowany, to widać na pierwszy rzut oka, ucieka. U mnie na podwórku mówiło się na takich ludzi "cykory", czyli ci, którzy po prostu "cykorzą". Tutaj uciekają przed debatą.
KP: - Premier o solówkach, pan o cykorach - to strasznie podwórkowy język.
SN: - Jestem prostym chłopakiem z gdańskiego Przymorza, więc może to dla tego - przepraszam.
Komentarz
-
wiesz, Nowaczkowi zakręciło się już w głowie, bo osoba o której mówi:
1. raz jest spokojna jak baranek
2. raz jest wściekła i grożąca palcem wszystkim i o wszystko
3. raz się brata z SLD, raz się od nich odcina
4. raz grozi Donkowi, ale powiedzieć w twarz się tego boi
5. itd itd.
flaga na wietrze, zgłupieć można.
Zamieszczone przez Kill, baby kill! Zobacz postadać, że PO nie ma innego pomysłu niż bycie "antyPiSem"
Komentarz
-
Jako rodzic przedszkolaka - wielkie dzięki!
Jednym z efektów znowelizowanej przez rząd PO ustawy o systemie oświaty jest zmiana naliczania opłat za pobyt dzieci w przedszkolu. Dotychczas obowiązywała opłata zryczałtowana.
To jest komedia! Za państwowe przedszkole zapłacę prawie 700zł.
Wczoraj było zebranie i sama dyrekcja przedszkola nie wie jak to zliczać.
***** który wpadł na tak drogie naliczanie każdej rozpoczętej godziny w przedszkolu powinien zostać wychłostany!
Pikniku - jak widzisz są ważniejsze problemy niż tefałenowska debata o debatach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz posta
bez jaj. chcą gadać, tylko nie ma z kim.
Na pierwszy rzut oka wiadomo, że cały ten cyrk z debatami to wyłącznie pole do PRowskich zagrywek, więc nie będę Ci tłumaczył tego szerzej. Kaczyński stara się to rozegrać na swoją korzyść i nic w tym dziwnego nie ma.
Trzeba jednak wyjątkowej naiwności bądź też świadomego udziału w propagandowej grze żeby pisać "chcą rozmawiać, tylko nie ma z kim". Nie ma wątpliwości, że reprezentujesz drugą opcję.
Nawiasem pisząc, po 4 latach takich rządów, to Kaczor może powiedzieć, że nie ma z kim rozmawiać.
Komentarz
-
Zamieszczone przez karakan Zobacz posta
Pikniku - jak widzisz są ważniejsze problemy niż tefałenowska debata o debatach.
Nie znam sprawy przedszkoli, bo już po. Nie interesowałem się tematem ostatnio. Kto i co zawinił, nie wiem. Ale płacić 7 stów za państwowe to złodziejstwo. ***** który to wymyślił powinien polecieć i to grubo.
Komentarz
Komentarz