Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Podaj lepiej te konkretne plany prywatyzacji całego państwa

Komentarz

• Nie wiem ile osób widziało, ale bardzo ładnie Ziobro punktuje Pochanke

Io di notte ti sogno sempre, e di giorno canto per te,
      quando in campo c'e la Juventus, tutto il resto e niente per me!

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace

Korwin uważa, że odpowiedzią na wszystko jest prywatyzacja. Że prywatne, ZAWSZE jest lepsze niż państwowe. Zgodziłeś się, że nie jest to prawdą. I w tym momencie cała retoryka JKM bierze w łeb.
        JKM jest za prywatyzacją, ale nie jest prawdą, że chciałby sprywatyzować wszystko. Policja czy wojsko w jego opinii mogą być tylko państwowe, nie można ich sprywatyzować. Ponadto w jego ''państwie'' ma istnieć administracja publiczna, tyle, że zdecydowanie mniejsza niż obecnie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Pan Kamil
          Nie wiem ile osób widziało, ale bardzo ładnie Ziobro punktuje Pochanke

http://www.tvn24.pl/28377,1715982,0,...wiadomosc.html
          załatwił ją bez mydła
          Czas kończyć z baranami na forumce

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace
            Korwin uważa, że odpowiedzią na wszystko jest prywatyzacja. Że prywatne, ZAWSZE jest lepsze niż państwowe. Zgodziłeś się, że nie jest to prawdą. I w tym momencie cała retoryka JKM bierze w łeb.
            Jakoś strasznie niezrozumiałe są te zdania dla mnie. Pierwsze jest fałszywe (vide Lionel). A co ma drugie zdanie do trzeciego to naprawdę nie czaję. Ja nie jestem JKM. To że ja Ci przyznałem rację, co z tego? To jakiś triumf? Nigdy nie twierdziłem, że zgadzam się z Korwinem w każdej kwestii. Co to jest w ogóle za dowód dla świata, że ja przyznaję Ci rację? Zresztą, są o wiele bardziej "liberalni" liberałowie od niego. Na pewno coś znajdziesz w necie. To jakieś chore jest, jeśli uważasz, że cała retoryka JKM bierze w łeb, ponieważ ja zgodziłem się z Tobą w jakiejś kwestii. Cieszysz się z tego jakbyś samego JKMa przyłapał na kłamstwie...

Zamieszczone przez Peace
            I będziemy tak się w kółko bawić?

Może napiszę wprost:
            Umiem czytać między wierszami, ale Twoje przesłanie było tak nieprawdopodobne, że nie uwierzyłem, że Cię na nie stać, dopóki nie napisałeś tego wprost...
            Ostatnio edytowany przez bloniaq; 48555.
            Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
            -------------
            Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Właśnie u Lisa gości Tusk , tak obiektywnie patrząc to Lis troche rozlicza tego Tuska

Komentarz

• Tak, to było jedyne o czym marzyłem przez całe życie

Komentarz

• Zamieszczone przez hummel155
                  Właśnie u Lisa gości Tusk , tak obiektywnie patrząc to Lis troche rozlicza tego Tuska
                  A do tego ta "wspaniała" publika. Lis zachowuje pozory, ale lizanie dupska musi być.

Komentarz

• Rzecz ciekawa:

No i teraz tylko kibicować ))
                    From flood into the fire
                    One thousand voices sing
                    We're in this together
                    For whatever fate may bring

Komentarz

• Klaskanie po każdej wypowiedzi Tuska, tak nienaturalne, że aż śmieszne.

Na szczęście Tomasz Lis na koniec zachował twarz i wezwał Tuska do stawiania Kaczyńskiego i Ziobry przed trybunał, wspomniał również, że poseł Czuma napisał taki raport jaki napisał.

Komentarz

Klaskanie po każdej wypowiedzi Tuska, tak nienaturalne, że aż śmieszne.

Na szczęście Tomasz Lis na koniec zachował twarz i wezwał Tuska do stawiania Kaczyńskiego i Ziobry przed trybunał, wspomniał również, że poseł Czuma napisał taki raport jaki napisał.
                        Demokracja jest. Każdy może mówić, co uważa za stosowne w danej chwili.
                        Głosujcie na PO!
                        "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                        Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                        Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                        Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                        "
                        Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez hummel155
                          Właśnie u Lisa gości Tusk , tak obiektywnie patrząc to Lis troche rozlicza tego Tuska
                          Może to pokłosie palikotowych rewelacji o Tuskowej "sympatii" do Lisa

Zamieszczone przez Pan Kamil
                          A do tego ta "wspaniała" publika. Lis zachowuje pozory, ale lizanie dupska musi być.
                          Swego czasu (parę lat wstecz) Lis na publikę spraszał młodzieżówkę PO. Wielce prawdopodobne, że z tych praktyk nie zrezygnował...

Komentarz

• Zamieszczone przez bloniaq
                            .
                            taa...
                            To faktycznie czytać nie umiesz.Chyba ,że to tylko emocje nie pozwalają się skoncentrować.

Komentarz

mógł przyjść Jarek i byłoby inaczej. Nie kumam tego, że nie chce konfrontacji w debatach tv. Zamiast pojechać Donkowi na oczach milionów widzów, to gość się od tego odcina.

Co do meritum to niezdecydowanych mógł przekonać tekst Donalda o nie stawianiu Jarka&co pod trybunał przed wyborami. Dobrze na tym wyjdzie. Jarek zapierałby się nóżkami aby to zrobić, gdyby miał identyczną sytuację stojąc na miejscu Tuska.

Publikę mam w dupie

Komentarz

• Zamieszczone przez Piknik - senator
                                mógł przyjść Jarek i byłoby inaczej. Nie kumam tego, że nie chce konfrontacji w debatach tv. Zamiast pojechać Donkowi na oczach milionów widzów, to gość się od tego odcina.

Co do meritum to niezdecydowanych mógł przekonać tekst Donalda o nie stawianiu Jarka&co pod trybunał przed wyborami. Dobrze na tym wyjdzie. Jarek zapierałby się nóżkami aby to zrobić, gdyby miał identyczną sytuację stojąc na miejscu Tuska.

Publikę mam w dupie
                                Może nie lubi jak mu przeszkadza buczenie i wytupywanie w studiu jak 4 lata temu...

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎