Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Korwin uważa, że odpowiedzią na wszystko jest prywatyzacja. Że prywatne, ZAWSZE jest lepsze niż państwowe. Zgodziłeś się, że nie jest to prawdą. I w tym momencie cała retoryka JKM bierze w łeb.
JKM jest za prywatyzacją, ale nie jest prawdą, że chciałby sprywatyzować wszystko. Policja czy wojsko w jego opinii mogą być tylko państwowe, nie można ich sprywatyzować. Ponadto w jego ''państwie'' ma istnieć administracja publiczna, tyle, że zdecydowanie mniejsza niż obecnie.
Korwin uważa, że odpowiedzią na wszystko jest prywatyzacja. Że prywatne, ZAWSZE jest lepsze niż państwowe. Zgodziłeś się, że nie jest to prawdą. I w tym momencie cała retoryka JKM bierze w łeb.
Jakoś strasznie niezrozumiałe są te zdania dla mnie. Pierwsze jest fałszywe (vide Lionel). A co ma drugie zdanie do trzeciego to naprawdę nie czaję. Ja nie jestem JKM. To że ja Ci przyznałem rację, co z tego? To jakiś triumf? Nigdy nie twierdziłem, że zgadzam się z Korwinem w każdej kwestii. Co to jest w ogóle za dowód dla świata, że ja przyznaję Ci rację? Zresztą, są o wiele bardziej "liberalni" liberałowie od niego. Na pewno coś znajdziesz w necie. To jakieś chore jest, jeśli uważasz, że cała retoryka JKM bierze w łeb, ponieważ ja zgodziłem się z Tobą w jakiejś kwestii. Cieszysz się z tego jakbyś samego JKMa przyłapał na kłamstwie...
Zamieszczone przez Peace
I będziemy tak się w kółko bawić?
Może napiszę wprost:
Umiem czytać między wierszami, ale Twoje przesłanie było tak nieprawdopodobne, że nie uwierzyłem, że Cię na nie stać, dopóki nie napisałeś tego wprost...
Klaskanie po każdej wypowiedzi Tuska, tak nienaturalne, że aż śmieszne.
Na szczęście Tomasz Lis na koniec zachował twarz i wezwał Tuska do stawiania Kaczyńskiego i Ziobry przed trybunał, wspomniał również, że poseł Czuma napisał taki raport jaki napisał.
Io di notte ti sogno sempre, e di giorno canto per te,
quando in campo c'e la Juventus, tutto il resto e niente per me!
Klaskanie po każdej wypowiedzi Tuska, tak nienaturalne, że aż śmieszne.
Na szczęście Tomasz Lis na koniec zachował twarz i wezwał Tuska do stawiania Kaczyńskiego i Ziobry przed trybunał, wspomniał również, że poseł Czuma napisał taki raport jaki napisał.
Demokracja jest. Każdy może mówić, co uważa za stosowne w danej chwili.
Głosujcie na PO!
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
A do tego ta "wspaniała" publika. Lis zachowuje pozory, ale lizanie dupska musi być.
mógł przyjść Jarek i byłoby inaczej. Nie kumam tego, że nie chce konfrontacji w debatach tv. Zamiast pojechać Donkowi na oczach milionów widzów, to gość się od tego odcina.
Co do meritum to niezdecydowanych mógł przekonać tekst Donalda o nie stawianiu Jarka&co pod trybunał przed wyborami. Dobrze na tym wyjdzie. Jarek zapierałby się nóżkami aby to zrobić, gdyby miał identyczną sytuację stojąc na miejscu Tuska.
mógł przyjść Jarek i byłoby inaczej. Nie kumam tego, że nie chce konfrontacji w debatach tv. Zamiast pojechać Donkowi na oczach milionów widzów, to gość się od tego odcina.
Co do meritum to niezdecydowanych mógł przekonać tekst Donalda o nie stawianiu Jarka&co pod trybunał przed wyborami. Dobrze na tym wyjdzie. Jarek zapierałby się nóżkami aby to zrobić, gdyby miał identyczną sytuację stojąc na miejscu Tuska.
Publikę mam w dupie
Może nie lubi jak mu przeszkadza buczenie i wytupywanie w studiu jak 4 lata temu...
Komentarz