Zamieszczone przez rey
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Sagitarius Zobacz postaPrzykłady podane przez TNTP dyskredytują sympatyków KNP, czego dowodem są przytoczone wypowiedzi. Sam obserwuję reakcje po tej, co tu dużo mówić klęsce i raczej dominuje konstruktywna krytyka działania a nie komentarze przytoczone powyżej.
hej KNP, hej RPP wasza zgoda najlepsza w Polsce jest
dominuje lanie wody i typowe dla Korwinistów dzielenie włosa na 124
kwiatuszki
"Powie mi może ktoś co to znaczy, że są zarejestrowane 21 okręgi zamiast 41? Przecież Nowa Prawica w wyborach wystartuje więc w czym problem?"
"Ja tam nadal ich popieram. Popełnili błąd - zdarza się, szczególnie właśnie w biurokracji. Ale ideały przecież zostają, prawda?"
"Jeśli podnoszą podatki Ty walcz z władzą i zmniejszaj konsumpcję "
"Spieprzyła Warszawa. ***** mać, jak ja nienawidzę tego miasta!" OLE
"Trzeba walczyć skargami sądowymi. Nie może być tak, że 3 tys. podpisów odrzuca się z powodu braku jakieś lipnej cyferki, którą komisje i komitet mogą dopisać w trymiga.."
Najlepsze w tym jest to, że na FB KNP nie piszą jakieś tam wieśki sympatycy/działacze, tylko LIDERZY REGIONÓW, po lekturze ich twórczości mogę napisać wprost dziękuje Bogu, że JKM jest na marginesie polskiej polityki...Ostatnio edytowany przez TNTP; 12812.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Przecież wiadomo, że wystartuje. Ale to nie znaczy, że Korwinowi się udało, co sugeruje debilny tytuł. Będzie zarejestrowane ponad 21 komitetów, co było wiadome, ale co z tego, skoro za późno? Więc listy KNP będą tylko tam, gdzie się je udało zarejestrować, a nie w całym kraju...
Chyba że...
Będzie ciekawie...Ostatnio edytowany przez fijut; 12829.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Peace Zobacz postaNic bardziej mylnego.
Patrzę po prostu z perspektywy wyborcy PiSu na scenę polityczną i uważam, że dużo lepiej by było gdyby Marek Jurek startował z list tej partii do sejmu bądź senatu, szkoda tego 1%, który marnuje się przez ambicję MJ. Może nawet startowałby w okręgu piotrkowskim i miałbym możliwość na niego zagłosować) i zawsze głosowałem ze świadomością, że dla nich właśnie ich ambicje i stanowiska są zdecydowanie mniej ważne od idei, które reprezentują - polityka prorodzinna, nacisk na odrzucenie Euro, polityka protestu przeciwko wszelkim sojuszom Niemców z Ruskimi, obrona chrześcijaństwa podczas rewolucji w Afryce itp.
P.S. No, nie mogę odnotować jeszcze jednego smaczku. Sakiewicz znowu udziela korepetycji w dziedzinie etykiOstatnio edytowany przez Z.; 6102."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z. Zobacz postaO jakich ambicjach mówisz? Tak się składa, że jestem wyborcą Jurka i Prawicy (można już nawet zaryzykować stwierdzenie od lat) i zawsze głosowałem ze świadomością, że dla nich właśnie ich ambicje i stanowiska są zdecydowanie mniej ważne od idei, które reprezentują - polityka prorodzinna, nacisk na odrzucenie Euro, polityka protestu przeciwko wszelkim sojuszom Niemców z Ruskimi, obrona chrześcijaństwa podczas rewolucji w Afryce itp.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sagitarius Zobacz postaWydźwięk jest podobny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez fijut Zobacz postaChyba że...
Będzie ciekawie...Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaO mały włos byłbym przeoczył. No to zgodnie z prawem Bronisław "Bul" Komorowski będzie musiał ogłosić nowy termin wyborów... Jeśli rzecz jasna wpis ŁŁ jest zgodny z prawdą(a nie mam podstaw by uważać inaczej).
Jeszcze raz siły wolności wygrały z mroczną reakcją
Zamieszczone przez Nazgul Zobacz postaI zupełnie nie przeszkadza Ci, że zestawiłeś wydyganych nieopierzonych młokosów ze starym wyjadaczem (bo zakładam, że to o stracie pracy to JKM)? No błagam..., co prawda sama ich logika/przewrotność była typowo Korwinowa.
Żeby trochę pojątrzyć
Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
Czy uważacie, że gość który, od 20 lat nie jest w stanie skutecznie kierować swoją partią, byłby w stanie skutecznie rządzić Polską??Zamieszczone przez Peace Zobacz postaNiemożliwe! Przecież każdy zwolennik Korwina jest święcie przekonany, że sondaże bezczelnie zaniżają bardzo wysokie poparcie jego partii, przez co w ostatniej chwili przy urnie zmieniają zdanie i oddają głos na kogoś innego
Zamieszczone przez bLady-po-100sunku Zobacz postaMożemy wrócić do tej rozmowy 1 września, kiedy będzie wiadomo, ile podpisów zebrała Nowa Prawica i wtedy oceniać organizację partii?
Na miejscu prawdziwych konserwatywnych-liberałów, byłbym ostatnią osobą która poparłaby JKM który de facto od x lat systematycznie KOMPROMITUJE ten ciekawy w swych propozycjach/założeniach nurt myśli politycznej.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z. Zobacz postaO jakich ambicjach mówisz? Tak się składa, że jestem wyborcą Jurka i Prawicy (można już nawet zaryzykować stwierdzenie od lat) i zawsze głosowałem ze świadomością, że dla nich właśnie ich ambicje i stanowiska są zdecydowanie mniej ważne od idei, które reprezentują - polityka prorodzinna, nacisk na odrzucenie Euro, polityka protestu przeciwko wszelkim sojuszom Niemców z Ruskimi, obrona chrześcijaństwa podczas rewolucji w Afryce itp
Miał mocną pozycję w konserwatywnym skrzydle partii co pozwalało mu realnie wpływać na niektóre decyzje. Gdyby był w PiS mógłby ewentualnie liczyć na mój głos a w obecnej sytuacji uważam, że to nie miałoby najmniejszego sensu. Żeby dzisiaj istnieć w polityce musi się skundlać z JKM (ogień i woda) a ten skolei kundki się z Palikotem.
Trzeba się raz na zawsze nauczyć, że w kupie siła mości panowie i znać swoje miejsce w szeregu. Życie to nie je bajka
Komentarz
Komentarz