Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez rey Zobacz posta
    Naprawdę nie widzisz różnicy między tym co wrzucił TNTP, a tym filmikiem?
    Wydźwięk jest podobny.
    http://www.portal-pisarski.pl

Komentarz

• Nie wydaje mnie się...
      ...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...

Komentarz

• Przykłady podane przez TNTP dyskredytują sympatyków KNP, czego dowodem są przytoczone wypowiedzi. Sam obserwuję reakcje po tej, co tu dużo mówić klęsce i raczej dominuje konstruktywna krytyka działania a nie komentarze przytoczone powyżej.

Komentarz

• Zamieszczone przez Sagitarius Zobacz posta
          Przykłady podane przez TNTP dyskredytują sympatyków KNP, czego dowodem są przytoczone wypowiedzi. Sam obserwuję reakcje po tej, co tu dużo mówić klęsce i raczej dominuje konstruktywna krytyka działania a nie komentarze przytoczone powyżej.

hej KNP, hej RPP wasza zgoda najlepsza w Polsce jest

dominuje lanie wody i typowe dla Korwinistów dzielenie włosa na 124
          kwiatuszki
          "Powie mi może ktoś co to znaczy, że są zarejestrowane 21 okręgi zamiast 41? Przecież Nowa Prawica w wyborach wystartuje więc w czym problem?"
          "Ja tam nadal ich popieram. Popełnili błąd - zdarza się, szczególnie właśnie w biurokracji. Ale ideały przecież zostają, prawda?"
          "Jeśli podnoszą podatki Ty walcz z władzą i zmniejszaj konsumpcję "
          "Spieprzyła Warszawa. ***** mać, jak ja nienawidzę tego miasta!" OLE
          "Trzeba walczyć skargami sądowymi. Nie może być tak, że 3 tys. podpisów odrzuca się z powodu braku jakieś lipnej cyferki, którą komisje i komitet mogą dopisać w trymiga.."

Najlepsze w tym jest to, że na FB KNP nie piszą jakieś tam wieśki sympatycy/działacze, tylko LIDERZY REGIONÓW, po lekturze ich twórczości mogę napisać wprost dziękuje Bogu, że JKM jest na marginesie polskiej polityki...
          Ostatnio edytowany przez TNTP; 12812.
          Lieber tot als rot!!

Komentarz

• A jednak KNP wystartuje ;-)

Komentarz

• Przecież wiadomo, że wystartuje. Ale to nie znaczy, że Korwinowi się udało, co sugeruje debilny tytuł. Będzie zarejestrowane ponad 21 komitetów, co było wiadome, ale co z tego, skoro za późno? Więc listy KNP będą tylko tam, gdzie się je udało zarejestrować, a nie w całym kraju...

Chyba że...

Będzie ciekawie...
              Ostatnio edytowany przez fijut; 12829.

Komentarz

• Chyba najlepiej oddać głos samemu zainteresowanemu:

Komentarz

• No i niby ile KNP dostanie głosów? 4%? Jedyną siłą powstrzymania tego ukladu jest PIS.
                  Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                    Nic bardziej mylnego.

Patrzę po prostu z perspektywy wyborcy PiSu na scenę polityczną i uważam, że dużo lepiej by było gdyby Marek Jurek startował z list tej partii do sejmu bądź senatu, szkoda tego 1%, który marnuje się przez ambicję MJ. Może nawet startowałby w okręgu piotrkowskim i miałbym możliwość na niego zagłosować
                    O jakich ambicjach mówisz? Tak się składa, że jestem wyborcą Jurka i Prawicy (można już nawet zaryzykować stwierdzenie od lat ) i zawsze głosowałem ze świadomością, że dla nich właśnie ich ambicje i stanowiska są zdecydowanie mniej ważne od idei, które reprezentują - polityka prorodzinna, nacisk na odrzucenie Euro, polityka protestu przeciwko wszelkim sojuszom Niemców z Ruskimi, obrona chrześcijaństwa podczas rewolucji w Afryce itp.

P.S. No, nie mogę odnotować jeszcze jednego smaczku. Sakiewicz znowu udziela korepetycji w dziedzinie etyki
                    Ostatnio edytowany przez Z.; 6102.
                    "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Zamieszczone przez Z. Zobacz posta
                      O jakich ambicjach mówisz? Tak się składa, że jestem wyborcą Jurka i Prawicy (można już nawet zaryzykować stwierdzenie od lat ) i zawsze głosowałem ze świadomością, że dla nich właśnie ich ambicje i stanowiska są zdecydowanie mniej ważne od idei, które reprezentują - polityka prorodzinna, nacisk na odrzucenie Euro, polityka protestu przeciwko wszelkim sojuszom Niemców z Ruskimi, obrona chrześcijaństwa podczas rewolucji w Afryce itp.
                      OK, nie widzę powodu się z tym spierać.

Komentarz

• Zamieszczone przez Sagitarius Zobacz posta
                        Wydźwięk jest podobny.
                        I zupełnie nie przeszkadza Ci, że zestawiłeś wydyganych nieopierzonych młokosów ze starym wyjadaczem (bo zakładam, że to o stracie pracy to JKM)? No błagam...
                        From flood into the fire
                        One thousand voices sing
                        We're in this together
                        For whatever fate may bring

Komentarz

• Tak czy siak z połowicznym JKM kampania będzie barwna. Wiadomo kiedy ustalą dokładną liczbę list w skali kraju? Do kiedy komitety mogą się odwoływać?

Komentarz

• O mały włos byłbym przeoczył. No to zgodnie z prawem Bronisław "Bul" Komorowski będzie musiał ogłosić nowy termin wyborów... Jeśli rzecz jasna wpis ŁŁ jest zgodny z prawdą(a nie mam podstaw by uważać inaczej).
                            Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                              O mały włos byłbym przeoczył. No to zgodnie z prawem Bronisław "Bul" Komorowski będzie musiał ogłosić nowy termin wyborów... Jeśli rzecz jasna wpis ŁŁ jest zgodny z prawdą(a nie mam podstaw by uważać inaczej).
                              info "Z ostatniej chwili (godz 18.20) - Krajowe Biuro Wyborcze nas zawiadomiło telefonicznie, że jutro rano możemy odebrać od PKW uchwałę o zarejestrowaniu Komitetu Wyborczego."

Jeszcze raz siły wolności wygrały z mroczną reakcją

Zamieszczone przez Nazgul Zobacz posta
                              I zupełnie nie przeszkadza Ci, że zestawiłeś wydyganych nieopierzonych młokosów ze starym wyjadaczem (bo zakładam, że to o stracie pracy to JKM)? No błagam...
                              Nie nie były to słowa JKM tylko "aktywistów partyjnych", co prawda sama ich logika/przewrotność była typowo Korwinowa.
                              Żeby trochę pojątrzyć

Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta

Czy uważacie, że gość który, od 20 lat nie jest w stanie skutecznie kierować swoją partią, byłby w stanie skutecznie rządzić Polską??
                              Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                              Niemożliwe! Przecież każdy zwolennik Korwina jest święcie przekonany, że sondaże bezczelnie zaniżają bardzo wysokie poparcie jego partii, przez co w ostatniej chwili przy urnie zmieniają zdanie i oddają głos na kogoś innego
                              vs

Zamieszczone przez bLady-po-100sunku Zobacz posta
                              Możemy wrócić do tej rozmowy 1 września, kiedy będzie wiadomo, ile podpisów zebrała Nowa Prawica i wtedy oceniać organizację partii?
                              Rozumiem też, że słowa JKM w "palikot to wolnościowiec" w kontekście wypowiedzi palichuja "dajcie spokój piotrowskiemu, on zabił tylko Popiełuszkę, a JK odpowiedzialny za śmierć 96 osób chodzi na wolności" są mhmh trafne

Na miejscu prawdziwych konserwatywnych-liberałów, byłbym ostatnią osobą która poparłaby JKM który de facto od x lat systematycznie KOMPROMITUJE ten ciekawy w swych propozycjach/założeniach nurt myśli politycznej.
                              Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez Z. Zobacz posta
                                O jakich ambicjach mówisz? Tak się składa, że jestem wyborcą Jurka i Prawicy (można już nawet zaryzykować stwierdzenie od lat ) i zawsze głosowałem ze świadomością, że dla nich właśnie ich ambicje i stanowiska są zdecydowanie mniej ważne od idei, które reprezentują - polityka prorodzinna, nacisk na odrzucenie Euro, polityka protestu przeciwko wszelkim sojuszom Niemców z Ruskimi, obrona chrześcijaństwa podczas rewolucji w Afryce itp
                                Ja również do M. Jurka nic nie mam wręcz darzę go sympatią. Nie mogę tylko pojąć po kiego grzyba odszedł z PiS. Ktoś musiał go nieźle nakręcić i wykorzystał moment przy głosowaniu nad zmianą poprawki Konstytucji ws. ochrony życia. Cały okres spędzony w partii pozwolił mu zbudować swoją pozycję, był szanowany, piastował jedną z najważniejszych funkcji marszałka Sejmu.
                                Miał mocną pozycję w konserwatywnym skrzydle partii co pozwalało mu realnie wpływać na niektóre decyzje. Gdyby był w PiS mógłby ewentualnie liczyć na mój głos a w obecnej sytuacji uważam, że to nie miałoby najmniejszego sensu. Żeby dzisiaj istnieć w polityce musi się skundlać z JKM (ogień i woda) a ten skolei kundki się z Palikotem.
                                Trzeba się raz na zawsze nauczyć, że w kupie siła mości panowie i znać swoje miejsce w szeregu. Życie to nie je bajka

Komentarz

Pracuję...
                                X