Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Podobno to miał być poważny temat. To po co jakaś ironia, idiotyczne argumenty itp?
Jak ktoś tutaj napisze, że PiS to oszołomy, bo, załóżmy, wystarczyło spojrzeć na ludzi co bronili krzyża, to będzie wielkie oburzenie, że co to za argumenty. Ale jak Wy tak napiszecie o kimkolwiek, czy to o PO jadącym pociągiem na ich zjazd, czy o JKM, to wszystko jest ok. Wasz własny moralny folwark zwierzęcy.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef MackiewiczKomentarz
-
Zamieszczone przez bLady-po-100sunkuNie uwzględniacie tylko jednego - że słowo pisane nie zawsze pokrywa się z prawdą."Kiedyś chodziło o to, żeby czegoś dokonać, teraz o to, żeby być kimś"Komentarz
-
dobra cwaniaki, doły i inne stwory
1. tyle psioczycie na wysoki VAT podniesiony przez PO. To czemu Wasza kochana partia chce utrzymania stawki 23%, oraz chce ograniczysz wyjątki od tej stawki?
2. tyle psioczycie na wątku o pensjach budżetówki - że darmozjady dostają czasem 20k na miesiąc. To czemu Wasza kochana partia chce zwiększyć pobory w budżetówce? Z czego?
powyzsze pochodzi od Pani Szydło.
A tak o Pani Szydło wypowiada się o niej Pan Kuczyński:"
"Beata Szydło powiedziała, że w Polsce spada PKB. (...) 4 proc. wzrostu to nie jest recesja! Beata Szydło jest dziś sztandarową postacią PiS-owskiej ekonomii. Niech nas dobre duchy strzegą przed dopuszczeniem ekonomii o takiej rzetelności do gospodarczych celów państwa."
a tu o Was kłamczuszki:
Sąd: PiS musi przeprosić - orzeczenie sądu w procesie wyborczym z PO. Sprostowanie ma ukazać się na antenie TVN24.
Z dokumentów złożonych przez PO wynika niezbicie, iż w każdej ze wskazanych przez uczestników postępowania inwestycji brali czynny udział członkowie Platformy"
Ostatnio edytowany przez Piknik - senator; 47110.Komentarz
-
Komu konkretnie? Budżetówka jest duża.Komentarz
-
Głos na "bandę czworga" to takie samo marnowanie głosu jak głos na Korwina."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."Komentarz
-
dobra cwaniaki, doły i inne pisdzielce*
1. tyle psioczycie na wysoki VAT podniesiony przez PO. To czemu Wasza kochana partia chce utrzymania stawki 23%, oraz chce ograniczysz wyjątki od tej stawki?
2. tyle psioczycie na wątku o pensjach budżetówki - że darmozjady dostają czasem 20k na miesiąc. To czemu Wasza kochana partia chce zwiększyć pobory w budżetówce? Z czego?
*Wy obrażacie mnie, ja Was.
Chłopcze, PO podwyższyła podatki bo sama się nachapała i nachapali się kolesie kosztem dziury budżetowej. PO zrobiła dług i postanowiła go spłacić pieniędzmi podatników.Komentarz
-
A Wy co? W moherów się bawicie? Czytacie Gościa Niedzielnego? Słuchacie Radia Maryja? Macie obrazem z Jarkiem w przedpokoju? Co tydzień na mszę za ofiary katastrofy dajecie?
Podobno to miał być poważny temat. To po co jakaś ironia, idiotyczne argumenty itp?
Jak ktoś tutaj napisze, że PiS to oszołomy, bo, załóżmy, wystarczyło spojrzeć na ludzi co bronili krzyża, to będzie wielkie oburzenie, że co to za argumenty. Ale jak Wy tak napiszecie o kimkolwiek, czy to o PO jadącym pociągiem na ich zjazd, czy o JKM, to wszystko jest ok. Wasz własny moralny folwark zwierzęcy.
Piknik kto Cię obraża to Cię obraża. Zresztą ja się nie dziwię bo każda próba podjęcia z Tobą dyskusji kończy się... no właśnie. Niczym się nie kończy bo konkretne pytania Peaca'a czy zdaje się Jaca skrzętnie omijasz.
A za "pisdzielców" mam nadzieję polecisz z tego forum.
Edit: Co Pikniczku zabrakło odwagi? Trzeba było posta edytować? Tak jak ostatnio?
Post oryginał zacytował Rucin jakby co.Ostatnio edytowany przez Marek1987; 47980.Komentarz
-
które pytanie Peac'a było merytoryczne. Prośba o link do programu PO czy lista sukcesów PO? Poczytaj moje posty, a znajdziesz odpowiedzi.Ostatnio edytowany przez Piknik - senator; 47110.Komentarz
-
Komentarz
-
Dla mnie to też żadna nowość, chociaż ja akurat nie stawiam tezy, że Protesiewicz miał przeciek od sędziego/sędzia to kumpel Protesiewicza/ sędzia jest w układzie z PO/ sędzia wział w łapę od PO za ten wyrok.
Po prostu kolejny raz PiS zrobił coś fajnego - wyśmiał propagandową broszurkę PO, ale tradycyjnie zrobił to po swojemu czyli nieprofesjonalie. Ktoś klepnął tezę z rozpędu, że PO nie ma wpływu na żadną z 99 inwestycji. Okazało się, że na 4 miał i poszła lipa.
Nie znam treści wyroku, ale PiS powinno przeprosić trochę jak kiedyś Lepper Tomaszewskiego czyli:
"Przepraszamy za stwierdzenie, że PO nie miało wpływu na żadną z 99 inwestycji, którymi się chwali. W istoscie miało wpływ na 4"."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."Komentarz
-
Jeszcze miesiąc do wyborów oczywiście, a już widzę, że dyskusja rozgrzana. Nawet krzyże latają i są PiSowi przypisywane
Piknik tak swoją drogą, ja nie rozumiem skąd taka nagła aktywizacja Ciebie w tym temacie tak od miesiąca? Przecież PO, ma wygraną w kieszeni i to kilkunasto-procentową. Będzie pięknie i wspaniale. Nie wiem, obejrzyj z DVD historyczny wiec Tuska w Trójmieście, wypal cygaro, policz swoje miliony a nie non-stop starasz się udowodnić, że koza, jest koniem. Sam dobrze wiesz, że bzdury wypisujesz które raz za razem są obalane. Mi się już znudziło i nie mam też ostatnio czasu by każdą Twoją denną zaczepkę obalać kontr-argumentami, więc zlituj się i odpuść, tak na tydzień chociażOstatnio edytowany przez Citlivu; 27016.Komentarz
-
A Wy co? W moherów się bawicie? Czytacie Gościa Niedzielnego? Słuchacie Radia Maryja? Macie obrazem z Jarkiem w przedpokoju? Co tydzień na mszę za ofiary katastrofy dajecie?
Jak ktoś tutaj napisze, że PiS to oszołomy, bo, załóżmy, wystarczyło spojrzeć na ludzi co bronili krzyża, to będzie wielkie oburzenie, że co to za argumenty. Ale jak Wy tak napiszecie o kimkolwiek, czy to o PO jadącym pociągiem na ich zjazd, czy o JKM, to wszystko jest ok. Wasz własny moralny folwark zwierzęcy.
Podobno miał być poważny temat, a przewija się tutaj(tak z resztą jest na większości for) co rusz dyskusja o zupełnie niepoważnym satyryku, bo politykiem nazwać go nie można.
Co do ludzi, którzy bronili krzyża oni w przeciwieństwie do Ciebie mieli odwagę ruszyć dupę z domu i zaprezentować swoje poglądy. Mimo iż byli z każdej strony oblewani kubłami pomyj. Ty zaś siedzisz za klawiaturą i swoją frustrację wynikającą z zerowego poparcia swojego idola wyładowujesz przez internet.
I jeśli chcesz dalej tak dyskutować to licz się że będę odpowiadał w powyższy sposób. A na razie to Ty jesteś marginesem w granicach błędu statystycznego, mimo waszej nadreprezentacji w internecie. Trochę pokory.
dobra cwaniaki, doły i inne stwory
Co do VAT niestety ostatnie 4 lata to seria samych zwycięstw, szkoda tylko że napędzana rosnącym zadłużeniem. http://lh4.ggpht.com/_3am1538jRc4/TC...oo/deficyt.JPG
ps. jak trzeba jakieś punkty za pierwszą część wpisu to biorę na klatę ;]Ostatnio edytowany przez Buziek_LG; 13039.Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.Komentarz
-
obalane, bo są w imię poniższego:
BBC, które jest zwykle podawane jako przykład niezależności i obiektywizmu, jest w oczywisty sposób lewicową radiostacją i ten obiektywizm odnosi się co najwyżej do lewicy. - Kaczyński
więc żadne mi obalanie, bo punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Na mnie kontrargumenty Wasze nie robią wrażenia.
1. 5 userów jest merytorycznych z ramienia PiS
2. 7 userów jest populistami PiSowskimi niczym baba pod krzyżem( krzyk, chamstwo)
3. 2 merytorycznych którzy sami nie wiedzą za kim są. Niby PiS, niby PJN, niby PO, a jeden z nich nawet kandydata PSL popiera.
4. jestem JaOstatnio edytowany przez Piknik - senator; 47110.Komentarz
Komentarz