Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• jakie to płytkie obsadzać listy członkami rodzin zmarłych tragicznie w katastrofie Smoleńskiej. Ciekawa rekomendacja. Tak chcemy modernizować Polskę? 2x Panie Gosiewskie, Andrzej Melak?
    Ostatnio edytowany przez Piknik - senator; 47110.

Komentarz

• ... wystarczy, że jedna Zuzanna Kurtyka kwalifikacjami, poziomem i klasą przerasta całą krakowską listę PO. Dziekuję
      My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz posta
        ...Tak chcemy modernizować Polskę?...
        W każdym razie z pewnością nie tak, jak "modernizujecie" do tej pory.

Komentarz

• Zamieszczone przez Zajacc
          A jeśli np. Panie Gosiewskie chcą kandydować, to należy im zabronić argumentując, że ich mąż/ojciec zginął w katastrofie?
          Oczywiście, że tak. Każdy PeOwski leming Ci powie, że powinny siedzieć w domu w żalu, zadumie i modlitwie. Kto to słyszał by osoby które straciły kogoś z rodziny chciały pracować na rzecz ojczyzny... Kij z tym, że w ramach takich PeOwskich zasad, właściwie nikt nigdy nie powinien kandydować na jakiś urząd, bo każdy kogoś stracił PO-Lemingi nie bojcie się, przecież wy jako eMWuZeteM, światli i prawdziwi PeOwiacy, "nigdy na żałobników nie zagłosujecie" (cytat z pewnego przedstawiciela warszawskiej młodzieżówki PO, którego serdecznie pozdrawiam )
          http://komandir.wrzuta.pl/audio/9lE2...zek_czajkowski

Komentarz

• ja im nie bronie startować, chcą to ok.

tylko z PiS- owskiej strony jest to granie Smoleńskiem, granie trumnami. Przykre. Ale skoro nie ma się kadr mogących pociągnąć listy, to trzeba się łapać wszystkiego. Wasz cyrk, wasze małpy.

Zamieszczone przez PanC Zobacz posta
            W każdym razie z pewnością nie tak, jak "modernizujecie" do tej pory.
            kolejny, co przez modernizacje rozumie stawianie pomników

Komentarz

• Jeśli nasz cyrk i nasze małpy to po **** zabierasz głos?

Czytając te twoje bzdury zastanawiam się czasami, czy ty jesteś taki głupi czy ktoś ci płaci za wypisywanie tych bredni?
              Io di notte ti sogno sempre, e di giorno canto per te,
              quando in campo c'e la Juventus, tutto il resto e niente per me!

Komentarz

• Piknik - ja nie rozumiem co ma kandytowanie do Sejmu osób które straciły bliskich w Smoleńsku do tzw modernizacji i ogólnie dlaczego pamiętanie o wydarzeniach z przeszłości Ojczyzny ma przeszkadzać rozwojowi kraju. Zabij mnie a nie rozumiem....

Komentarz

tylko z PiS- owskiej strony jest to granie Smoleńskiem, granie trumnami. Przykre. Ale skoro nie ma się kadr mogących pociągnąć listy, to trzeba się łapać wszystkiego. Wasz cyrk, wasze małpy.
                  Śmieszna jest ta twoja retoryka... a kogo ma po do ciągnięcia list? Lisa, Miecugowa, Pochanke i Szechtera. Taka różnica

Smoleńskiem grać nie wolno, aferą hazardową nie wolno, wycieczkami synalka premiera do Chin też, długiem publicznym i katastrofalną sytuacją finansów publicznych też nie... To co k*rwa wolno jak nic nie wolno?

P.S. Zrozum, że w interesie PiS, całej prawicy, nie jest wygrywanie teraz wyborów. Każdy wie, że zbliża się gigantyczne załamanie polskich finansów spowodowane idiotyczną polityką Vincenta R. Gdyby PiS wygrało, to musiałoby te finanse ratować i podejmować wiele niepopularnych decyzji. A tak niech PO wypije piwo, którego naważyło.

UB, SB, FB - co następne?

Komentarz

• Zamieszczone przez Pan Kamil Zobacz posta
                    Jeśli nasz cyrk i nasze małpy to po **** zabierasz głos?

Czytając te twoje bzdury zastanawiam się czasami, czy ty jesteś taki głupi czy ktoś ci płaci za wypisywanie tych bredni?
                    tak samo jak Ty krytykujesz PO, ja mam prawo krytykować PiŚ i każdą inną partię.

Głupi bo mam inne pogłądy niż Wy? W takim razie dla mnie też jesteście głupcy.

Komentarz

• Zamieszczone przez legart Zobacz posta
                      Piknik - ja nie rozumiem co ma kandytowanie do Sejmu osób które straciły bliskich w Smoleńsku do tzw modernizacji i ogólnie dlaczego pamiętanie o wydarzeniach z przeszłości Ojczyzny ma przeszkadzać rozwojowi kraju. Zabij mnie a nie rozumiem....
                      to mi powiedz jakie te osoby mają kwalifikacje? Co ma takiego Gosiewska, na czym się zna i co może dać mi jako temu który może będzie płacił podatki na jej pensję?

Komentarz

tak samo jak Ty krytykujesz PO, ja mam prawo krytykować PiŚ i każdą inną partię.

Głupi bo mam inne pogłądy niż Wy? W takim razie dla mnie też jesteście głupcy.
                        Jak jedna osoba mówi Ci że jesteś chory masz prawo zignorować, jak przeważająca większość trzeba wybrać się do lekarza...

Komentarz

• Zamieszczone przez AK47 Zobacz posta
                          nie... To co k*rwa wolno jak nic nie wolno?

P.S. Zrozum, że w interesie PiS, całej prawicy, nie jest wygrywanie teraz wyborów.
                          już widzę jak ten mały olewa wybory. Z tego co widzę to przebiera nóżkami na samą myśl że mogłby odstrzelić Tuska.

co do list PiSu pasuje jak ulał cyctat z wypowiedzi Lecha Kaczyńskiego:

"Dawałem i będę dawał. I wcale nie za to, że ktoś jest dobry, ale dlatego, że mu się to zwyczajnie należy."

Komentarz

to mi powiedz jakie te osoby mają kwalifikacje? Co ma takiego Gosiewska, na czym się zna i co może dać mi jako temu który może będzie płacił podatki na jej pensję?
                            a jakie kwalifikacje mają:

Komentarz

Jesli piszesz o Małgorzacie Gosiewskiej to myślę że ma:

Komentarz

granie trumnami. Przykre.
                                Wizyta Komorowskiego przed drugą turą prezydenckich u Henryka Blidy oraz stawianie Jarka ze Zbyszkiem pod Trybunał z powodów kuriozalnych nie jest graniem trumnami i nie jest przykre?

Jest.
                                "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

Pracuję...
                                X