jakie to płytkie obsadzać listy członkami rodzin zmarłych tragicznie w katastrofie Smoleńskiej. Ciekawa rekomendacja. Tak chcemy modernizować Polskę? 2x Panie Gosiewskie, Andrzej Melak?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz posta...Tak chcemy modernizować Polskę?...
Komentarz
-
Zamieszczone przez ZajaccA jeśli np. Panie Gosiewskie chcą kandydować, to należy im zabronić argumentując, że ich mąż/ojciec zginął w katastrofie?PO-Lemingi nie bojcie się, przecież wy jako eMWuZeteM, światli i prawdziwi PeOwiacy, "nigdy na żałobników nie zagłosujecie" (cytat z pewnego przedstawiciela warszawskiej młodzieżówki PO, którego serdecznie pozdrawiam
)
Komentarz
-
ja im nie bronie startować, chcą to ok.
tylko z PiS- owskiej strony jest to granie Smoleńskiem, granie trumnami. Przykre. Ale skoro nie ma się kadr mogących pociągnąć listy, to trzeba się łapać wszystkiego. Wasz cyrk, wasze małpy.
Zamieszczone przez PanC Zobacz postaW każdym razie z pewnością nie tak, jak "modernizujecie" do tej pory.Ostatnio edytowany przez Piknik - senator; 47110.
Komentarz
-
Jeśli nasz cyrk i nasze małpy to po **** zabierasz głos?
Czytając te twoje bzdury zastanawiam się czasami, czy ty jesteś taki głupi czy ktoś ci płaci za wypisywanie tych bredni?Io di notte ti sogno sempre, e di giorno canto per te,
quando in campo c'e la Juventus, tutto il resto e niente per me!
Komentarz
-
Piknik - ja nie rozumiem co ma kandytowanie do Sejmu osób które straciły bliskich w Smoleńsku do tzw modernizacji i ogólnie dlaczego pamiętanie o wydarzeniach z przeszłości Ojczyzny ma przeszkadzać rozwojowi kraju. Zabij mnie a nie rozumiem....
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz postatylko z PiS- owskiej strony jest to granie Smoleńskiem, granie trumnami. Przykre. Ale skoro nie ma się kadr mogących pociągnąć listy, to trzeba się łapać wszystkiego. Wasz cyrk, wasze małpy.
Smoleńskiem grać nie wolno, aferą hazardową nie wolno, wycieczkami synalka premiera do Chin też, długiem publicznym i katastrofalną sytuacją finansów publicznych też nie... To co k*rwa wolno jak nic nie wolno?
P.S. Zrozum, że w interesie PiS, całej prawicy, nie jest wygrywanie teraz wyborów. Każdy wie, że zbliża się gigantyczne załamanie polskich finansów spowodowane idiotyczną polityką Vincenta R. Gdyby PiS wygrało, to musiałoby te finanse ratować i podejmować wiele niepopularnych decyzji. A tak niech PO wypije piwo, którego naważyło.
UB, SB, FB - co następne?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pan Kamil Zobacz postaJeśli nasz cyrk i nasze małpy to po **** zabierasz głos?
Czytając te twoje bzdury zastanawiam się czasami, czy ty jesteś taki głupi czy ktoś ci płaci za wypisywanie tych bredni?
Głupi bo mam inne pogłądy niż Wy? W takim razie dla mnie też jesteście głupcy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez legart Zobacz postaPiknik - ja nie rozumiem co ma kandytowanie do Sejmu osób które straciły bliskich w Smoleńsku do tzw modernizacji i ogólnie dlaczego pamiętanie o wydarzeniach z przeszłości Ojczyzny ma przeszkadzać rozwojowi kraju. Zabij mnie a nie rozumiem....
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz postatak samo jak Ty krytykujesz PO, ja mam prawo krytykować PiŚ i każdą inną partię.
Głupi bo mam inne pogłądy niż Wy? W takim razie dla mnie też jesteście głupcy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez AK47 Zobacz postanie... To co k*rwa wolno jak nic nie wolno?
P.S. Zrozum, że w interesie PiS, całej prawicy, nie jest wygrywanie teraz wyborów.
co do list PiSu pasuje jak ulał cyctat z wypowiedzi Lecha Kaczyńskiego:
"Dawałem i będę dawał. I wcale nie za to, że ktoś jest dobry, ale dlatego, że mu się to zwyczajnie należy."Ostatnio edytowany przez Piknik - senator; 47110.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz postato mi powiedz jakie te osoby mają kwalifikacje? Co ma takiego Gosiewska, na czym się zna i co może dać mi jako temu który może będzie płacił podatki na jej pensję?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz postato mi powiedz jakie te osoby mają kwalifikacje? Co ma takiego Gosiewska, na czym się zna i co może dać mi jako temu który może będzie płacił podatki na jej pensję?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piknik - senator Zobacz postagranie trumnami. Przykre.
Jest."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
Komentarz