Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Żakowski pozazdrościł Kuczyńskiemu
Komentarz
-
Komentarz
-
A no właśnie. Się będzie działo jutro w gazietce i okolicach.
Dawaj, Jarek na LL.(Jarek K. oczywiście
) Tyle, że polemizować nie ma z kim od roku..
Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
Komentarz
-
Spokojnie, szczujne dziennikarzolstwo pewnie już na tropie co Jarek robił o tej porze gdy notka była wrzucona, sprawdzajać hipoteze, że a może to nie on
Rano natomiast, alkoholik Kuzniar (sam się do tego przyznał, a wiec jest na dobrej drodze wyleczenia) blysnął zarcikiem z blogowania Jarkacza, ale takim jakims powierzchownym - slabiutko slabiutkoKomentarz
-
Nie przypomniał za to, co podpisywał Donald. To ja przypominam:
Jak widać, w/g alkoholika Kuźniara Donald może zmieniać zdanie, a Jarosław absolutnie nie. Bez względu na wagę tematów."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
Io di notte ti sogno sempre, e di giorno canto per te,
quando in campo c'e la Juventus, tutto il resto e niente per me!Komentarz
-
Gdzie jest 16 mld zł z kontraktów drogowych?
Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad oraz Ministerstwo Finansów przerzucają się odpowiedzialnością za zaksięgowanie "oszczędności" z kontraktów drogowych. Czy szef rządu zlokalizuje te pieniądze? Kto zaksięgował 16 mld zł? - pyta "Nasz Dziennik".
Aż 16 miliardów złotych zaoszczędziła w ostatnich dwóch latach Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad na niższych, niż szacowano, kontraktach na budowę dróg. Jednak nikt nie chce się przyznać, gdzie są te pieniądze - akcentuje gazeta.
Według GDDKiA, cała kwota trafiła do budżetu centralnego. Ale nic o tym nie wie resort finansów. - Sprzeczne stanowiska obydwu instytucji ośmieszają administrację rządową, która nie umie udzielić dokładnej i przejrzystej informacji, co się stało z owymi 16 mld zł - uważa poseł Jerzy Polaczek z PiS, który o wyjaśnienia poprosił premiera Donalda Tuska.
he,he
WHY DUCK DONALD
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca
http://www.youtube.com/watch?v=GtRA-...eature=relatedKomentarz
-
ja zaraz biorę się za wywiad z Kowalem i mam nadzieję, że będzie on o wiele lepszy niż ten z Kaczyńską, w którym Karnowscy się nie popisali...________________________________________