Czasami tak czytam ten temat i wydaje mi się, że poziom hipokryzji jest tutaj większy niż wśród polityków. Tam przynajmniej powtarzają jaka katarynka jedną oklepaną gadkę, Błaszczak się nauczył kilku podstawowych zdań z kartki, Niesiołowski korzysta ze stałego zasobu "aforyzmów", a Wenderlich choć mówi dużo to chyba sam się już zorientował, że nie na temat. Są naprawdę ciekawsze rzeczy w życiu niż wyzywanie się od lemingów, pikników, moherów i pisiorów. Jeśli się nie potrafi powstrzymać od używania takich epitetów to radzę nie tyle odpocząć od tego tematu i forum, co od komputera. Najlepiej wyjść do ludzi i nauczyć się trochę ogłady, bo przydaje się to w życiu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Piknik, zasada jest taka, że najpierw zwraca się uwagę na własne błędy. Walisz ich co niemiara, interpunkcja kuleje. Używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz, ale dziarsko poprawiasz innych. Zastanów się trochę nad sobą.
Dla przypomnienia kilka słów Arcziego:
http://forum.legialive.pl/showthread.php?t=12103
Lepiej napisz co sadzisz o wypowiedzi Mayday'a? Czy jest na wysokim poziomie? Mozna sie roznic w pogaldach, ale chamstwo to chamstwo. Mayday zachowuje sie jak zwykly, rynsztokowy cham.Komentarz
-
srednia pensja w Norwegii to 10k na mesiac, wiec zatankuje 1600l, w Polsce 2 razy mniej.
W Norwegii Pizza kosztuje 100 zl, w Polsce 20 zl. Za pensje stac ich odpowiednio na 100 i 175 sztuk. Wiem bo bylem 3 msc temu na krotkich wakacjach. Wic mi tu nie pitol o wspanialem Norwegii i ich zarobkach bo co innego sila pieniadza a co innego stan po wyplacie ...
Średnie zarobki w Norwegii:
Budowalaniec: 20000 koron
Kierowca TIRa: 25000 koron
Inżynier: 40000 koron
Fryzjer: 24500 koron
Lekarz bez specjalizacji: 55000 koron
Stomatolog: 53000 koron
Norwegowie pracują 7,5 h dziennie, w piątek krócej.
Fakt - jest drogo, ale weź mi tu nie *******, bo w porównaniu do Polski komfort życia jest zdecydowanie wyższy.Komentarz
-
Co ty pierdolisz?
Średnie zarobki w Norwegii:
Budowalaniec: 20000 koron
Kierowca TIRa: 25000 koron
Inżynier: 40000 koron
Fryzjer: 24500 koron
Lekarz bez specjalizacji: 55000 koron
Stomatolog: 53000 koron
Norwegowie pracują 7,5 h dziennie, w piątek krócej.
Fakt - jest drogo, ale weź mi tu nie *******, bo w porównaniu do Polski komfort życia jest zdecydowanie wyższy.
podatek to 36%
wynajem mieszkania to 8-12 k miesiecznie za wynajem kawalerki
wiec na ile stac budiowlanca?
plus, Norwegia ma najwyzszy socja na swiecie, dlatego po czesci ceny zycia sa wysokie bo tak panstwo odbiera kase od spoleczenstwa (podatki).Komentarz
-
Zresztą - ch ze statystykami - byłem i widziałem jak Norwegowie żyją. A ty dalej próbuj zaklinać rzeczywistość i udowadniać jaki to tusk jest dobry.
Z mojej strony eot.Komentarz
-
Heh, mieszkałem u kuzyna w centrum Oslo i za 70 m mieszkanie płaci 8k miesięcznie. A w stolicy najdrożej, w dodatku w centrum, więc nie *******, że za jakąś kawalerkę można płacić 12k
Zresztą - ch ze statystykami - byłem i widziałem jak Norwegowie żyją. A ty dalej próbuj zaklinać rzeczywistość i udowadniać jaki to tusk jest dobry.
Z mojej strony eot.
jak nic nie udowadniam z Tuskiem i nie porownuje Polski do Norwegii bo to sie mija z celem. Sam sie nakrecasz.Komentarz
-
Czyli co, jeszcze 2 lata i przeganiamy Norwegię? Ot kolejny Tuskowy cud.Komentarz
-
Ten ćwierćinteligent wmawia nam,że w Norwegii-czwartym pod względem zamożności społeczeństwa kraju świata- jest gorzej niż w Polsce
Wszystkich głupków internetu niniejszym pobił na - nomen omen - głowę...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!Komentarz
-
Jeszcze raz Wielki Łowczy za oceanem :
Bez gafy być nie mogło, a jakże
Prezydent Komorowski "popełnił" dziś dwuzdaniową odpowiedz Prezydentowi Obamie. Co ciekawe... nie pytany !
(...) "jeśli mamy iść na wielkie polowanie musimy mieć pewność, że nasze kobiety i dzieci są bezpieczne". - "Wtedy się też lepiej poluje" -dodał. I to w dzień po wizycie Miedwiediewa !!! Może jednak chodziło o trójkąt: niepolujący Obama - łowczy Komorowski - super snajper Putin ?
Jakie polowanie miał na myśli ten jowialny i zabawny ( czasami) Prezydent ?Komentarz
-
Ludzi czy wy macie jakies omamy, schizy, paranoje? Gdzie ja napisalem ze w Polsce jest lepiej niz w Norwegii?
Wlasnie tak jestescie sfrustrowani, takie macie parcie na zgnojenie rzadu, ze juz wam zdrowe myslenie siada i ocena sytuacji. Pokazcie mi ze ja tak napisalem, no gdzie?
Czy ja napisalem ze Polska jest kraje mlekiem i miodem plynacym? NIE!!!
Pierdolicie za przeproszeniem takie glupoty ze az zal. Idzcie pod palac, dzis 10 dzien miesiaca. Albo na ukryta kwaterke brata waszego wodza, ktory tak pochowal blizniaka ze nie ma czasu go odwiedzac, wiec sobie mogilke zrobil blizej ...Komentarz
-
chamstwo to chamstwo. Mayday zachowuje sie jak zwykly, rynsztokowy cham.
Pierdolicie za przeproszeniem takie glupoty ze az zal. Idzcie pod palac, dzis 10 dzien miesiaca. Albo na ukryta kwaterke brata waszego wodza, ktory tak pochowal blizniaka ze nie ma czasu go odwiedzac, wiec sobie mogilke zrobil blizej ...Komentarz
-
Komentarz
-
Moim zdaniem powinieneś odpocząć od pisania, a w realu plaskacz na jaźwę...Komentarz
-
Dziękuję, dobranoc. Tygodniowy ban.jest cynizm w skurwysynach...Komentarz
Komentarz