[QUOTE=MAYDAY;722535]A ja powiem tak albo jakiś był wałek w liczeniu głosów, albo żyje w kraju debili i idiotów. I jeszcze ta szmata niesiołowski wczoraj w programie u lisa został zamieciony przez przedstawiciela PISu a i tak jakoś dziwnie był pewny że następne wybory też wygra jego partia miłująca pokój. Jak to mówił stalin nie ważne jak się głosuje ważne kto liczy głosy. Mam nadzieje że już niedługo lemingów bieda nauczy rozumu. I jeszcze jedno to że Bufetowa wygrała w Warszawie świadczy tylko o tym że w naszym mieście jest coraz więcej tępych napływowych chamów z wioch wszelakich a coraz mniej myślących rodowitych Warszawiaków 
Mayday- mam odmnienny niż Twój pogląd dotyczący wyboru Prezydenta Warszawy, osobiście głosowałem na HGW i jestem zadowolony z wyniku i dotychczasowych jej rządów, choć oczywiście idealne nie były (ale miato się rozwija, remontują się drogi, buduja mosty i metro, powstał stadion Legii i nie powstał Polonii
), a tak poważnie to jestem ciekawy na kogo i dlaczego Ty głosowałeś? Pytam ponieważ żaden z moich znajomych nie głosował inaczej, i czy Ty tak na poważnie z tym wałkiem w liczeniu głosów? Pozdro!

Mayday- mam odmnienny niż Twój pogląd dotyczący wyboru Prezydenta Warszawy, osobiście głosowałem na HGW i jestem zadowolony z wyniku i dotychczasowych jej rządów, choć oczywiście idealne nie były (ale miato się rozwija, remontują się drogi, buduja mosty i metro, powstał stadion Legii i nie powstał Polonii

Komentarz