Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez karakan Zobacz posta
    Na szczęście podali błędną informacje.
    1 osoba nie żyje, a dwie ranne.Jedna z tych rannych walczy jednak o życie.

Włączcie WSI24.Zdziwieni że Szczypińska mówi coś o agresji wobec PIS(media).
    Dziennikarka z niedowierzaniem dopytuje o co może jej chodzić.

Na jedynce w w radio jakiś typ mówi że to "może być" to winą atmosfery jaką wytwarza PIS.

Jeszcze wyjdzie że to Jarosław nasłał komando śmierci na swoich zwolenników....

Komentarz

• Jaki ja jestem głupi. Przez chwilę pomyślałem że jakiś obłąkany niezrównoważony typ wpadł do lokalu i zamordował ludzi.
      Ale teraz już wiem jak było naprawdę!...

Komentarz

• Miecugow nakazał politykom PIS "ważyć słowa" i powiedział ,że wina leży po obu stronach(atmosfera wokół PIS).
        Czyli zaraz wyjdzie, że to wina Jarosława Kaczyńskiego i jego faszystowskich zapędów.

Daimler : No niestety, ale coś tam się da wymyślić.Jakiś temat zastępczy wiesz..
        Ostatnio edytowany przez Gość; 6953.

Komentarz

• Zamieszczone przez daimler Zobacz posta
          Jaki ja jestem głupi. Przez chwilę pomyślałem że jakiś obłąkany niezrównoważony typ wpadł do lokalu i zamordował ludzi. Ale teraz już wiem jak było naprawdę!...
          przez chwilę też tak pomyślałem... Na szczęście już zostałem wyprowadzony z błędu.
          "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

Podają że to jakiś dziadek.
            Grubo
            Jeszcze grubiej:

Wykładowca na Poltechnice Śląskiej spełniał wszelkie kryteria, aby być powołanym w skład biegłych polskiej prokuratury.

Syn go raczej nie zabił...
            From flood into the fire
            One thousand voices sing
            We're in this together
            For whatever fate may bring

Komentarz

• Zamieszczone przez RadO Zobacz posta
              przez chwilę też tak pomyślałem... Na szczęście już zostałem wyprowadzony z błędu.
              Chory psychicznie gość z innego miasta wpada do losowo wybranego lokalu i morduje 1 osobę.Zupełnym przypadkiem jest to oddział PIS-u

To faktycznie bardziej prawdopodobne niż chory psychicznie gość po przemieleniu mu mózgu przez "zaprzyjaźnione" media wpada do biura PIS i morduje 1 osobę drąc się ,że chce zabić Jarosława Kaczyńskiego.

Czary mary!

Komentarz

• nadinterpretujesz moją wypowiedź niemal jak mistrz Miecugow...
                "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

• Mój komentarz do konferencji Jarka:
                  Już nie można od dziś mówić, że nie lubię Jarka, że PiS nie jest fajny. Bo to jest wzywanie do morderstw!
                  Od dziś o PiS dobrze albo wcale!

Komentarz

Mój komentarz do konferencji Jarka:
                    Już nie można od dziś mówić, że nie lubię Jarka, że PiS nie jest fajny. Bo to jest wzywanie do morderstw!
                    Pojechał po bandzie. Ale wydaje mi się, że on naprawdę tak myśli - jest za świeżo po wydarzeniu by to wymyślić.

Komentarz

• Zamieszczone przez Emkaen Zobacz posta
                      Pojechał po bandzie.
                      Cicho bądź, nie wzywaj do mordowania ludzi!

Komentarz

• dobra, myślę, że odrazu o bana poproszę.

Komentarz

• Jak Niewiadomski zabił to mord polityczny i kampania nienawiści endecji.

Jak teraz to "zwariowany dziadek,w sumie śmiechowa bo Kaczka zabawnie gada".

Trochę przyzwoitości ****** w obliczu śmierci bo aż bije po oczach hipokryzją.
                          ...ta ziemia do Polski należy
                          choć Polska daleko jest stąd,
                          bo wolność krzyżami się mierzy
                          historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez mort Zobacz posta
                            Trochę przyzwoitości ****** w obliczu śmierci bo aż bije po oczach hipokryzją.
                            Mort, a gdzie ja cokolwiek deprecjonuję?
                            Wydarzyła się wielka tragedia która nie powinna mieć miejsca. Tyle że od razu kilka minut po wydarzeniu pierwsze komentarze szły w kierunku że to niemal Tusk pociągał za spust.
                            Równie dobrze jakiś wariat mógłby sobie za bardzo do serca wziąć niektóre ostrzejsze wypowiedzi polityków PiS i wejść do gmachu PO krzycząc "śmierć zdrajcom!".

Wnioski z tej tragedii powinny iść wg mnie nieco dalej niż stwierdzenie, że każde złe słowo o PiS czy Jarku to będzie kolejne wzywanie do nienawiści i do kolejnych morderstw... Bo jeśli rozpatrujemy to jako sytuację w której niezrównoważony gość robi coś takiego pod wpływem wypowiedzi nieodpowiedzialnych polityków to wybacz - wszyscy oni są siebie pod tym względem warci.

Komentarz

• Migalski:

Nie wiem, kto jest winny tej strasznej zbrodni w sensie prawnym. Ale w sensie politycznym i moralnym winnymi są Palikot, Kutz, Niesiołowski i wszyscy ci, którzy brali udział w "przemyśle nienawiści" wymierzonym w Kaczyńskich i w PiS. To ci, którzy nie tyle krytykowali politykę byłego prezydenta i obecnego prezesa PiS, ale ci, którzy odmawiali im całkowicie prawa do funkcjonowania, odzierali ich z godności i człowieczeństwa, ośmieszali i upokarzali.

Przekroczono w Polsce Rubikon! To można porównać tylko z zabójstwem prezydenta Narutowicza. Tym jednak razem w roli moralnych i intelektualnych inspiratorów wystąpili politycy rządzącej partii. To czołowi działacze Platformy Obywatelskiej ponoszą odpowiedzialność moralną i polityczną za tę śmierć. Niech będzie to jasne. I niech wszyscy zobaczą do czego doprowadziła wojna polsko-polska.

Na koniec - niech to tragiczne zdarzenie będzie końcem, a nie początkiem owej wojny! Wyeliminujmy z życia politycznego wszystkich, którzy byli jej generałami. Niech to będzie otrzeźwienie dla nas wszystkich. Koniec wojny, nie początek - pamietajmy!

"Więcej niż 3 mln Żydów zginęło w Polsce i Polacy nie będą spadkobiercami polskich Żydów. Nigdy na to nie zezwolimy. Będziemy ich nękać tak długo, dopóki Polska się znów nie pokryje lodem. Jeżeli Polska nie zaspokoi żydowskich żądań, będzie publicznie poniżana i atakowana na forum międzynarodowym."

Israel Singer na Światowym Kongresie Żydów

Komentarz

Mój komentarz do konferencji Jarka:

Ja też oglądałem konferencję - i z tego co usłyszałem/zrzumiałem, mowa była o "języku nienawiści" a nie o krytyce. Więc albo ja źle zrozumiałem, albo Ty piszesz bzdury. Nie widzisz różnicy między "Dorżnąć watahę" a "dobrze albo wcale"?
                                "Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"

Komentarz

Pracuję...
                                X