Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
"...Szac chłopaki lwoskie dzieci kużdy ładny, aż si świeci....Ni ma to jak batiar lwoski, Lecz najlepszy łyczakoski...Chto si z naszy wiary śmieji, naj gu nagła krew zaleji...I kto Lwowa ni szanui, Naj nas w dupy pocałuji...Kto we Lwowi raz był bity, ten udwalić musi kity...A chto z nami trzyma sztamy, temu lepi jak u mamy...
Oj, diridiri, rach, ciach, ciach, ruchaj, ruchaj, uhaj, dana, oj, didiri, rach, ciach, ciach, ruchaj, ruchaj, uha!" -
Mapka skąd spłynęły już wyniki:
Komentarz
-
Dokładnie tak. Miasta dołożą kilka procent przewagi Komora. Myślę że Kaczyński przegra 3-4% głosów.Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i OjczyznaKomentarz
-
Nie ma czegoś takiego jak małe i duże obwody - obwód z definicji ma obejmować tyle samo obywateli (4 tysiące, jak się nie mylę).Komentarz
-
Chyba nie do końca, według danych ze strony PKW mój obwód to 1395 osób, i chyba w tych granicach mieszczą się przeciętnie obwody (chociaż są i takie powyżej 2 tys).Komentarz
-
przykład losowo wybrany
gmina Michów 400-1000 obwody po uprawnionych
Lublin 1000-2400 uprawnionych
na Hanysowie były okręgi nawet z 5000 osób
a masz rację o tyle, że chodziło mi o małe gminy/miasta, a nie obwody same w sobie
ja już to % ogarnąłem i jest duża nadreprezentacja wiosek i gmin do 10000łbówOstatnio edytowany przez TNTP; 12812.Lieber tot als rot!!Komentarz
-
Komentarz
-
nie masz racji, ja to kiedyś już rozkminiałem teoretycznie
przykład losowo wybrany
gmina Michów 400-1000 obwody po uprawnionych
Lublin 1000-2400 uprawnionych
na Hanysowie były okręgi nawet z 5000 osób
a masz rację o tyle, że chodziło mi o małe gminy/miasta, a nie obwody same w sobie
ja już to % ogarnąłem i jest duża nadreprezentacja wiosek i gmin do 10000łbówKomentarz
-
Zamieszczone przez Magieldziała wam www.niezalezna.pl?
Coś dziwnego dzieje się z niezależną.
Napisali wynik badań a tam nazwisko Komorowskiego po rosyjsku i kilkanaście minut później strona przestała działać.
Może to się wkrótce odblokuje?Komentarz
-
1 Miasto 1674271
2 Wieś 1448045
Liczba oddanych do tej pory głosów z poszczególnych wielkości miejscowości - 21% całej Polski
Do analizy:
Swoją drogą oglądając telewizję, na początku wszędzie komunikaty "Wygrał Komorowski", a teraz mówią "wg sondażu wygrywa Komorowski". Zobaczymy co to będzie...
edit:
lidera mamy! za ***** go nie oddamy!Ostatnio edytowany przez Pan Shat; 5322.Jak ktoś chce szuka sposobów. Jak ktoś nie chce szuka powodów.Komentarz
-
Kaczyński przed chwilą wysunął się na minimalne prowadzenie.
Jarek: 50.41%
Komar: 49.59%.
Liczba "policzonych" obwodów: 51.50%
Robi się ciekawie. Jednak myślę że wygra Komorowski różnicą 3%. Chciałbym się mylić.Ostatnio edytowany przez Bold; 10073.Bezapelacyjnie, do samego końca. Mojego lub ich.Komentarz
-
Bronek 49,59. Jarek 50,41.Drwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!Komentarz
-
Powoli wygląda na to,że Bronek wygra naprawdę minimalnie...
p.s teraz po tych 51% przydałaby się mapka;pKomentarz
Komentarz