Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
"Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
w środek meczu, nasze twarze mokną,
nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"
na szczęście zawsze można oddać nieważny głos, mniej bólu
Zastanawiałem się nad nieważnym już wczoraj,ostatecznie zrezygnowałem z tego pomysłu.Natomiast II tura,to już wóz albo przewóz.
Coż,dziwią mnie właśnie te liczne głosy wyborców JK,odnośnie elektoratu BK,który "może być najebany na plaży".Przecież takimi wypowiedziami,motywujecie swoich jakby nie patrzeć przeciwników,do tego,żeby przejść się do urzędu i zalatwic głosowanie np. w Gdyni Moja ekipa ma już wszystko dawno załatwione,a są to ludzie cóż...mało zaangażowani od strony politycznej,oj możeci poczuć się oszukani skoro,tak zakładacie.Takie luźne spostrzeżenie.
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
moja znajoma głosowała na komorowskiego dla tego że nie lubi Jarka, to był jej jedyny argument nie program polityczny nie dobro Polski, takim ludziom powinno sie zabierać dowody osobiste
mam nadzieje że Jarek wygra bo inaczej to będzie świadczyło o tym że Polacy to głupi naród nie zasługujący na niepodległość
W swoim wpisie na Twitterze Adam Bielan ostro potraktował „sondażownie”, które po raz kolejny zaliczyły wpadkę.
Polityk Prawa i Sprawiedliwości napisał dziś rano:
„Gratulacje dla OBOP. I za doskonały exit poll i za najlepszy przedwyborczy sondaż: piątek, dla Forum: 40:35:13. Kompromitacja MB SMG/KRC i PBS DGA (piątek dla GW: 51:33). Mam nadzieję, że zostanie im wkrótce tylko jeden klient – PO”.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Flip - przeczytałeś w ogóle informację wklejoną przez Karakana? Bo patrząc na to co piszesz, odnoszę wrażenie, że nie.
Owszem z tym,że ja nie do tego posta się odnosiłęm.A Ty czytałeś posty tegoż użytkownika z 2 poprzednich stron? Niewiele w nich merytoryki,przeważa turystyka
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Przeczytałem. 4 posty - w 2 z nich pisał o "turystyce" jak to nazwałeś. W jednym tylko pisał o "Polakach w trawie" - ale do niego akurat się nie odniosłeś. W poście tym wkleił info z jednego z portali. Dla mnie to jest merytoryczne.
Rozumiem, że swoje posty uważasz za bardziej merytoryczne?
"Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"
Przeczytałem. 4 posty - w 2 z nich pisał o "turystyce" jak to nazwałeś. W jednym tylko pisał o "Polakach w trawie" - ale do niego akurat się nie odniosłeś. W poście tym wkleił info z jednego z portali. Dla mnie to jest merytoryczne.
Rozumiem, że swoje posty uważasz za bardziej merytoryczne?
Zależy w jakim temacie.Nie jestem ekspertem od polityki,nie żyję wyszukiwaniem linków i przegrzebywaniem portali polityczno-informacyjnych.Wypowiedziałem się w temacie wakacyjnych planów Polaków.Uważam taki tok myślenia za błędny i tyle.Czemu do tego się nie odniosłeś?Wyborcy Jarka też maja wakacje,też jadą na Openera i podejrzewam,że też załatwiają sobie możliwość głosowania nie w swoim obwodzie,dla mnie to logiczne i jestem przekonany,że nie będzie miało to wpływu na ostateczne wyniki wyborów.
onet miazdzy psychike, wczoraj wieczorem wyniki oczywiscie z tvn u 12% przewagi komora, dzis rano juz ok 6% i komentarz na dole: ROŚNIE PRZWAGA KOMOROWSKIEGO, hehe maja tupet skurwiele
Zależy w jakim temacie.Nie jestem ekspertem od polityki,nie żyję wyszukiwaniem linków i przegrzebywaniem portali polityczno-informacyjnych.Wypowiedziałem się w temacie wakacyjnych planów Polaków.Uważam taki tok myślenia za błędny i tyle.Czemu do tego się nie odniosłeś?Wyborcy Jarka też maja wakacje,też jadą na Openera i podejrzewam,że też załatwiają sobie możliwość głosowania nie w swoim obwodzie,dla mnie to logiczne i jestem przekonany,że nie będzie miało to wpływu na ostateczne wyniki wyborów.
Tak, zgadza się - szanuję Twoje posty z tematu o tenisie; na pewno znasz się też na koszykówce czy hokeju, nie mniej jednak rozmawiamy teraz o temacie Polityka.
Podobnie jak Ty nie jesteś ekspertem, tak i Karakan tak o sobie nie pisze.
Czemu nie odniosłem się do "czynnika wakacyjnego"? Dlatego, że moją uwagę przykuł fakt, iż przyczepiłeś się do Karakana - moim zdaniem (a jestem raczej obiektywny) - niesłusznie.
Skoro już na to zwracasz uwagę to nie ma sprawy - odniosę się:
Otóż moim zdaniem będzie to miało wpływ na ostateczne wyniki. Jeśli nie to, to co? I czemu dygają się o to w PO i TVNie?
Ty masz znajomych, którzy nie głosowali na Komorowskiego w I turze, a zrobią to w II; a ja mam takich, którzy nie głosowali na Kaczyńskiego, ale zagłosują. Decydują różne priorytety wyborców, różne czynniki - i według mnie mobilizacja i kwestia wakacji, niewątpliwie do nich należą.
"Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"
edyta: odnośnie do tego co pisze p kibic:
i bardzo się z tego cieszę. Podobnie jak z Metra, które dziś na pierwszej stronie zestawiło wyniki wczorajszych sondaży 3 największych stacji...na swój sposób - i tak na przeciwko siebie były najlepsze wyniki dwóch głównych kandydatów. Wynikało z tego, że w każdym z zestawień Komorowski ma około 6-7 % przewagi.
Cieszę się z dwóch powodów:
- ludzie myślący widzą, że niektóre media robią propagandę 'na bezczela'.
- usypia do elektorat dla, którego jedynym celem jest "nie dopuszczenie złego kaczora do władzy".
edyta 2: Marek.Only - TAK, serio widzimy, gdybyś czytał ten temat regularnie, a nie od święta, nie musiałbyś o to pytać. Polecam więc regularną lekturę.
Serio widzicie jakakolwiek roznice miedzy bronkiek gajowym (ktory ze strachu zrzekl sie uprawnien gajowego) a jarkiem?
Czy nie jest wymownym fakt ze gdyby taki Cimoszewicz startowal to rozlozylby bronka na lopatki i byc moze juz w I turze wygral z jarkiem?
Tak jak juz ktos wspomnial, ZADEN nie zasluguje na ta funkcje. Cieszy jedynie wynik JKM bo to on przejal glownie glosy tych ktorzy widza ta cala beznadzieje.
Nie przyczepiałem się do nikogo,po prostu rzuciło mi się w oczy powtarzanie jak mantry tego argumentu,dodatkowo utrzymane w tonie "kumato-prześmiewczym".A że akurat autor postów był taki a nie inny,za każdym razem ten sam to się odniosłem.
hmB.-rozumiemy się,ty masz swoje zdanie ja swoje.Czemu się dygają w PO i Tvn-ie?Nie wiem to nie moje podwórko,tej telewizji nie mam w zwyczaju oglądać,ani nie jestem facebookowym pieniaczem z PO.Cały czas zwracam uwagę na jedno...Że IMO,data II tury nie wpłynie na wyniki,może się mylę ale takie moje zdanie.
PS.-na hokeju się nie znam,nie lubię,nie widzę krążka
Bardzo trafna analiza, kolego hmB.
Do elektoratu "niedobrego Kaczora" dodać należy jeszcze liczną grupę powodzian, którzy w I turze nie mieli możności wyrazić swojego entuzjazmu dla przedstawiciela obecnego reżimu.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz