Zamieszczone przez Foxx
Zobacz posta
Druga rzecz - z bezpośrednich relacji wiem, że na pielgrzymce, o której news tak Cię rozbawił młodych mało nie było. Fakt, że nie zobaczyliśmy tego w TVN, czy TVP - w odróżnieniu od kilkutysięcznych "parad równości" - w żaden sposób nie wpływa na stan faktyczny. Ciekaw jestem sondaży dotyczących wiekowego rozkładu wyborców po najbliższych wyborach prezydenckich.
Nie wystarczyły Ci wyniki ostatnich 3-4 wyborów (do wszelkich organów)? Oczekujesz nagłej zmiany nastrojów?
Pomijam szczegół, że młodzieżówka PiS jest jedyną spośród partii parlamantarnych, której ślady działalności możemy znaleźć w mediach.
Z aferą Rywina - zupełnie mieszasz rzeczy nieprzystawalne. Próbujesz porównać postępowanie prokuratury, która w czasie rządów PiS badała sprawę - umorzoną w styczniu 2008, natychmiast po dojściu PO do władzy. Dzisiaj wiemy, że to jedno z wielu takich aferalnych umorzeń - często w kompromitujących okolicznościach.
Co do samych teczek zaś - kanał ich przerzutu do Moskwy jest dzisiaj znany - WSI. Jeżeli więc ruscy coś mają, nasi wiedzą co, wszak sami rzecz montowali. Skoro tak...

P.S. Co do Miodowicza - porównywałem JEDNĄ, konkretna sytuacje. Natomiast piszesz mi tutaj życiorys Miodowicza, gdzie dobrze wiesz, ze obaj oceniamy go jako.... mroczny. Chodziło o porównanie. Na zasadzie 'skoro x nie zrobił a to znaczy, ze na pewno nie bylo sytuacji y'. Moim zdaniem to jest naduzycie i dlatego wrzucilem podobną sprawe.
P.S. Reszta priv.
EDIT:
Fun time:
Młodzi politycy PO biorą w obronę Radio ZET. Odwiedzili biuro poselskie Marka Suskiego i wręczyli mu mopa. Dlaczego? Bo kilka dni temu poseł PiS stwierdził, że koszulka Radia ZET od Moniki Olejnik przyda mu się do mycia podłogi.
Komentarz