w mbanku jest opcja konta avista (jakos tak),masz kase oprocentowana jak na lokacie,ale mozesz ja wyjąc w dowolnym momencie bez utraty odstetek(na zwykłej lokacie musisz czekac do konca czasu jest trwania). Nie masz jedynie karty do tego konta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gdzie konto?
Zwiń
X
-
-
To jest konto emax. Oprocentowanie chyba 3,8% (w skali roku rzecz jasna).
Mbank - zdecydowanie polecam.
Nie polecam natomiast Millennium. Nawet więcej - oświadczam z całą stanowczością, że to przestępcza instytucja, która w swojej genezie ma tyle przewałów, że aż trudno wyliczyć. Kiedy odszedłem z tego dziadostwa (zmieniając pracę i zamykając konto) poczułem ulgę.
PzdrLechia Gdańsk - precz z komuną !
Komentarz
-
Zamieszczone przez yustaZamieszczone przez SharnPolecam konta w:
3. Bank MillenniumZamieszczone przez gdanski 2TM2,3Nie polecam natomiast Millennium.
Nadal odradzam rzetelnie Inteligo - rzetelnie i coraz bardziej z każdym dniem pracy w tym sektorze. :/Legia Varsovia - semper invicta...
Urodzić się białym to duma i zaszczyt...
Komentarz
-
Zamieszczone przez matxJa też nie - nie mam tam konta...ale za to codziennie mam okazję obserwować pewne rzeczy od tzw. kuchni...
Legia Varsovia - semper invicta...
Komentarz
-
Zamieszczone przez SharnZamieszczone przez matxJa też nie - nie mam tam konta...ale za to codziennie mam okazję obserwować pewne rzeczy od tzw. kuchni...
Na pewno coś w tym jest... ale uwierz mi, że za dużo widzialem róznego rodzaju "baboli", zeby spojrzeć na to obiektywnie. Często używa się takiego okreslenia, że firma - w tym przypadku - bank powinein być przyjazny dla klienta, Zdaję sobie sprawę, że to niezbyt precyzyjne okreslenie, ale stwierdzam, że Bank Millennium taki nie jest i najzwyczajniej w świecie żeruje na niewiedzy ludzi, a czasami odnoszę wrażenie, ze pewne dzialania są prowadzone wręcz celowo.My na monopol mamy prawdę!
Komentarz
-
Ja mam takie wrażenie co do wszystkich instytucji korporacyjnych które zarabiają na kliencie - przejechałem się w życiu na: Idea Centertel, Canal +, Citibank i to tak dość mocno, więc naturalnie lubię Erę, Spray TV i Millennium czy VW Bank, ale jednocześnie wiem, że ta konfiguracja u kogoś innego jest całkowicie inna... Takie życie...
Legia Varsovia - semper invicta...
Komentarz
-
Zamieszczone przez c_zaryA konto na firme moze kto wie, gdzie najlepiej zalozyc? Interesuja mnie glownie najnizsze stawki za prowadzenie i przelewy.Legia Varsovia - semper invicta...
Komentarz
-
ja na firmę mam w mbanku:
0 zł - prowadzenie
0 zł - przelewy do ZUS i US (co chyba u wszystkich jest płatne)
niestety płatne są nawet przelewu w ramach Mbanku (1zł) i zewnętrzne (nie wiem ile bo nie korzystam)
brak możliwości przelewów za granicę.Mortui sunt, ut liberi vivamus
Komentarz
Komentarz