Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Fotografia
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez dyhaa coz to takiego to PLFoto?
Komentarz
-
Dyha nic nie fotoszopuj i nie idz na PLfoto bo Cie zjada a niewiele fachowych wskazowek dostaniesz, lepiej pogadac z kims kto bedzie Ci mogl udzielic wskazowek jesli chcesz sie rozwijac. Fotki calkiem calkiem, mi najbardziej do gustu przypadla burza i motto
Komentarz
-
Zamieszczone przez NovaDyha nic nie fotoszopuj i nie idz na PLfoto bo Cie zjada a niewiele fachowych wskazowek dostaniesz, lepiej pogadac z kims kto bedzie Ci mogl udzielic wskazowek jesli chcesz sie rozwijac. Fotki calkiem calkiem, mi najbardziej do gustu przypadla burza i motto
dzieki .. to są początki , jak narazie to rozpracowuje aparat.
Komentarz
-
Zamieszczone przez NovaDyha nic nie fotoszopuj i nie idz na PLfoto bo Cie zjada a niewiele fachowych wskazowek dostaniesz, lepiej pogadac z kims kto bedzie Ci mogl udzielic wskazowek jesli chcesz sie rozwijac. Fotki calkiem calkiem, mi najbardziej do gustu przypadla burza i mottoBo ile osób stać na obiektywy za 5000 PLN?
Ale kto Ci się przyzna
Komentarz
-
Zamieszczone przez NazgulZamieszczone przez NovaDyha nic nie fotoszopuj i nie idz na PLfoto bo Cie zjada a niewiele fachowych wskazowek dostaniesz, lepiej pogadac z kims kto bedzie Ci mogl udzielic wskazowek jesli chcesz sie rozwijac. Fotki calkiem calkiem, mi najbardziej do gustu przypadla burza i mottoBo ile osób stać na obiektywy za 5000 PLN?
Ale kto Ci się przyzna
W pewnej książce o fotografi cyfrowej było napisane że każda fotografia cyfrowa wymaga obróbki. Wsytarczy trochę podkręcić jasność, czasami kontrastNo ale to już zależy od ciebie. Zobacz sobie truskawki po obróbce i bez obróki... a jeżeli chodzi o serwisy to ja polecam http://digart.pl
"Od dziecka w moim sercu tylko jeden klub jest wyryty,
Każdy z nas ma w DNA ten herb znakomity,
Kazdy z was ma w DNA nienawiść do stolicy,
Spójrz nam w twarz - WARSZAWCY FANATYCY."
Komentarz
-
Pokój Sezara:
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez StrzalkaZamieszczone przez NazgulZamieszczone przez NovaDyha nic nie fotoszopuj i nie idz na PLfoto bo Cie zjada a niewiele fachowych wskazowek dostaniesz, lepiej pogadac z kims kto bedzie Ci mogl udzielic wskazowek jesli chcesz sie rozwijac. Fotki calkiem calkiem, mi najbardziej do gustu przypadla burza i mottoBo ile osób stać na obiektywy za 5000 PLN?
Ale kto Ci się przyzna
W pewnej książce o fotografi cyfrowej było napisane że każda fotografia cyfrowa wymaga obróbki. Wsytarczy trochę podkręcić jasność, czasami kontrastNo ale to już zależy od ciebie. Zobacz sobie truskawki po obróbce i bez obróki... a jeżeli chodzi o serwisy to ja polecam http://digart.pl
Także sporo ciekawych artykułów nt. fotografii...
A co do truskawek to wiem, sam obrabiałem przecież
Komentarz
-
Zamieszczone przez NovaDyha nic nie fotoszopuj i nie idz na PLfoto bo Cie zjada a niewiele fachowych wskazowek dostaniesz, lepiej pogadac z kims kto bedzie Ci mogl udzielic wskazowek jesli chcesz sie rozwijac. Fotki calkiem calkiem, mi najbardziej do gustu przypadla burza i motto
Swego czasu byłem na fototoku
http://www.fototok.tkb.pl/pt/author.php?a=8183
aler straszny snobizm tam panuje i towarzystwo wzajemnej adoracji, ale ogólnie jak sie na nich nie zwraca uwagi to można coś umieszczać.
Ostatnio postanowiłem się przeżucić na digart'a, ale strasznie mi sie wiesza ta stronka, wolno działa i w dodatku ostatnie moje 2 prace zniknęły w niewyjasnionych okolicznościach. Może dlatego, że o tematyce Legijnej były"Nie masz cwaniaka nad Warszawiaka - chcesz z nami zacząć to se przedtem trumnę kup"
Komentarz
Komentarz