Zamieszczone przez RalF
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
HipHop
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez (L)ukaszns Zobacz postaco tu duzo pisac,slabe nawet bardzo slabe...|||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Better Dead Than Red
Komentarz
-
Zamieszczone przez ŁUKASZ. Zobacz postaPo przesłuchaniu i obejrzeniu tego klipu i dwóch "pobocznych" na yt. nasuwa mi się tylko jedna myśl. To jakieś bananowe cioty, które robią wstyd normalnym chłopakom z SK...
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postajest moc
(które swoją drogą nawet w stanach są obśmiewane) mają myliooony wyświetleń i chcą to przenieść na polskie realia...
innego wytłumaczenia nie widzę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez stary wyga Zobacz postaSuper ,ze zamówisz Patryk się ucieszy.
Też jestem po odsłuchu i poszedł w te nowe gowniane bity(patent Sir Micha dla Tedego) i te śpiewane refreny jak u libera i donia 9 lat temu plus ten cały Mosad(jego rodzina gdzieś ze wsi ) co ma głos jak transol.
Ogolnie nic do niego nie mam oprócz tego ,że myli mu się czasem ze nie jest z Warszawy tylko z Babic .Single naprawdę słabe , #david_beckham , supafresh ŻENADA . . Szkoda ,że Diox nie poszedł w klimat płyty (muzycznie) jak tej z The Returners... ten cały new-school to jakaś straszna padaka szkoda , że coraz większość raperów idzie w tą stronę ...
co do "chłopaków" z Saskiej Kępy to niech lepiej zakończą karierę bo może skończyć się lekcyjką
Tymczasem nowy obrazek od Wojtka i Marysi S.
Sokół i Marysia Starosta - W dół brzuchem
Juras - Światła miasta
Ostatnio edytowany przez TRCH; 55098."...Wszystkie stacje nasze są.... BP,Statoil,Carrefour,Auchan..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez jednopostowiec Zobacz postaChłopaki chyba widzą, że kawałki typu
(które swoją drogą nawet w stanach są obśmiewane) mają myliooony wyświetleń i chcą to przenieść na polskie realia...
innego wytłumaczenia nie widzę.
Osobiście, chłopak bardzo ładnie nawinął pod trapowy Beat, kto słucha rapu i powie że chujowo nawinął ma przysłowiowego "***** w uszach".
Co do treści i "przesłania" nie zamierzam polemizować, nie jestem z Saskiej Kępy więc się nie wpie4dalam. Fakt niezaprzeczalny że clip w ich przypadku więcej zaszkodził niż pomógł
Niektórzy tę muzyke biorą za bardzo do siebie, w sumie też się wczuwałem jak miałem 18 lat więc rozumiem.
Dzisiejszy RAP to show business i nic więcej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz posta|||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Better Dead Than Red
Komentarz
-
Zamieszczone przez ŁUKASZ. Zobacz postaBiznes- na pewno. Ale nie trzeba robić "show" i pajacować, żeby zarabiać pieniądze na rapie. Takie jest moje zdanie.
Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.
Komentarz
-
Ostatnio głośno zrobiło się o niejakim Taco Hemingwayu , spore wyświetlenia na yt , tłumy na koncertach . Polecił mi go koleżka - raper który "współtworzył" niegdyś Warszawską scenę HH więc stwierdziłem ,że warto to sprawdzić . Na razie przesłuchałem kilka numerów i muszę przyznać , że jest ciekawie ale nic więcej o gościu nie wiem a Wam jak to siedzi ?
Taco Hemingway - "Następna stacja"
koncert Taco Hemingway / Open'er Festival 2015
Ostatnio edytowany przez TRCH; 55098."...Wszystkie stacje nasze są.... BP,Statoil,Carrefour,Auchan..."
Komentarz
Komentarz