Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
HipHop
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez b. Zobacz postaogólnie płyta Steel Banging jak najbardziej godna polecenia , kozackie bity
!!! No i cała czołówka Polskiej sceny na goścince .
"...Wszystkie stacje nasze są.... BP,Statoil,Carrefour,Auchan..."
Komentarz
-
Wyszedl nowy TDF a temat spadl na druga strone.
Wlasnie odsluchuje na YT "VHS" i juz wiem ze chce miec ten album w reku. Moje obawy po Kurt Rolson zostaly rozwiane, poprzednia plyta byla zwykla demowka.Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.
Komentarz
-
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz postaWiadomo sa gusta i gusciki hehe
Do TDF nikt w Polsce nie ma podjazdu, a jestem przekonany ze stac go na wiecej ale sie ziom" chamuje".
PS. Piszę to jako 'fan' Jacka od aaa aluminium szeleści
Komentarz
-
Na 22 kawałki na płycie VHS w moim odczuciu są jedynie 3, których można słuchać, są to Wunder Baum, Łatwopalność i Vanillaice. Reszta to dla mnie straszny bełkot, ale tak to już jest z płytami Jacka w ostatnich latach. Szkoda, bo wychodzą albumy, które z przyjemnością się słucha od początku do końca. Ostatnio to był Pro8l3m pierwsza EP, a potem Art Brut Mixtape, Siwers-Bez Ceregieli, Juras, Eldo-Chi, Kuba Knap-Clint Eastwóód, PMM, Bonus RPK-Dobry Człowiek i dość specyficzny ale jednak Rogal DDL.
Ostatnio edytowany przez kresowiak1993; 58096.
Komentarz
-
Zamieszczone przez jednopostowiec Zobacz postaWłaśnie zastanawiałem się co zanabyć, Tedego czy BonSoula i wybór padł na...
....
Jak dla mnie to "Palant" najlepszy numer.
Przywiązani do tych barw, od najmłodszych lat, kibicowski szlak - taką obraliśmy drogę !
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz postaWiadomo sa gusta i gusciki hehe
Do TDF nikt w Polsce nie ma podjazdu, a jestem przekonany ze stac go na wiecej ale sie ziom" chamuje"."...Wszystkie stacje nasze są.... BP,Statoil,Carrefour,Auchan..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez TRCH Zobacz postaZ całym szacunkiem ale Ty tak na poważnie o Tedziku ? jak dla mnie to jest maskara co on wyprawia , nie da się tego słuchać
TRCH nie spij, rozwin mysl ziom Sir Mich tez moze przeczytaOstatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz postaTo znaczy co ten TDF odpierdala? Przyznam szczerze ze nie jestem w temacie. Na tej plycie jest bardzo grzeczny
TRCH nie spij, rozwin mysl ziom Sir Mich tez moze przeczyta"...Wszystkie stacje nasze są.... BP,Statoil,Carrefour,Auchan..."
Komentarz
-
Dokładnie tak jest jak to ująłeś. Ta manierka w nawijce pojawiła się kilka lat temu i wpływa to negatywnie na odbiór. Swoją drogą Juras celnie zaczepił Tedego w co najmniej dwóch miejscach na ostatniej płycie.Ostatnio edytowany przez kresowiak1993; 58096.
Komentarz
Komentarz