"Pazeroty" przekot!!!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
HipHop
Zwiń
X
-
W wątku cisza a tutaj wyszedł nowy VNM i Rasmentalism. Jak dla mnie rozpierdol, szczególnie Ment ze swoimi bitami. Miazga"Od dziecka w moim sercu tylko jeden klub jest wyryty,
Każdy z nas ma w DNA ten herb znakomity,
Kazdy z was ma w DNA nienawiść do stolicy,
Spójrz nam w twarz - WARSZAWCY FANATYCY."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alter_ego Zobacz postaDixon37 ft. Sowa - Nasze jutro
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Komentarz
-
VII. Nie kradnij - Sobota (prod. Matheo).
Klip promuje płytę X PRZYKAZAŃ, która będzie miała premierę 7 grudnia.
X PRZYKAZAŃ to pierwszy tego typu projekt na skalę światową, jeśli chodzi o rap. Jest to interpretacja X Przykazań pomnożona przez osobowość Soboty.
Za produkcję w całości odpowiada Matheo, a producentem wykonawczym jest Wini.
W projekcie została wykorzystana muzyka sakralna, artyści nagrali w dziesięciu kościołach żywe organy i chóry, a następnie połączyli to z hip hopem.
W Wielkim Mieście Warszawa Wielki CWKS
http://allie.spreadshirt.pl/.
Komentarz
-
Ja może i jestem kato-faszolem ale trochę przegięcie dla mnie ten numer Soboty, jak cała płyta ma tak wyglądać to podziękuję......Trzech setek armat ryczy kanonada,
Zda się pod trupem ziemia się rozpęknie, —
O dziecko polskie, za Twojego dziada,
Który tam zginął, niech Twe serce klęknie,
O dziecko polskie, święć się krwi szkarłatem
I wołaj: Wolność! I bij w kratę lochów,
Bo jeśli Bóg jest nad tym podłym światem,
Toś ty zbawione przez Wolę i Grochów...
Komentarz
-
A ja kato-faszolem nie jestem ale odechciało mi się jeszcze bardziej po przejrzeniu innych klipów a przede wszystkim "makeing of" owych klipów na yt....
A teksty typu:
"to pierwszy tego typu projekt na skalę światową" to mnie rozpierdalająZbyt wiele poświęciliśmy dla Legii, by ktokolwiek mógł nas złamać.
Ciągle wierzę w raj.
Ale teraz przynajmniej wiem, że to nie jest jakieś miejsce, którego możesz poszukać.
Ponieważ to nie jest to gdzie pojedziesz,
ale to, jak się czujesz na chwilę w swoim życiu, kiedy jesteś częścią czegoś.
A jeśli znajdziesz tę chwilę...
będzie ona trwała wiecznie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Emkaen Zobacz posta"Panie zmiłuj się nad nami" i prężące się dupy na samochodzie. Porazka."...Wszystkie stacje nasze są.... BP,Statoil,Carrefour,Auchan..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez TRCH Zobacz postaPo pierwszym teledysku z płyty do numeru " Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną" byłem zajarany i spodziewałem się konkretnej płyty od SOB.Niestety "Nie kradnij" to totalna kupa ...Masz zupełną rację Emkaen , porażka .
Włodi wydaje solo w Stepie. Płyta ma być w przyszłym roku, singiel z klipem przed świętami. Zobaczymy, ale obiema poprzednimi solówkami Włodka się jarałem mocno, więc mam nadzieje na dobry materiał. Za bity odpowiada Ostry.
Komentarz
Komentarz