Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HipHop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A ja slucham tych wszystkich dissów to generalnie z kazdym kawałkiem coraz gorzej to wyglada.

Wystarczy zobaczyc i porownac to z tym jak sie dissowali chociazby Mezo z Mesem. Co by nie mowic o pierwszym z nich to cos fajnego powstało, nawet P81 vs. Tede a teraz jak slucham tego Borysa czy Ryska to zenuła kompletne.

Ile mozna wersów nawinac o penisach?!
    I jeszcze to "mam tak samo jak Ty..." cos tam.
    " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez meraś Zobacz posta
      Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

ja się spodziewałem czegoś lepszego...
      a dla mnie teledysk jest zajebisty

Komentarz

• Zamieszczone przez Endrju Zobacz posta
        Ja katuje ją już któryś dzień z rzędu. A takie kawałki jak "Matki, żony i kochanki" czy "Oszukać przeznaczenie" to dla mnie mogłyby latać non stop.
        Konkretne kawałki, ale jak dla mnie numero uno to "Jestem" i "Śmierć"- non stop katuje. No, z małymi przerwami na "Produkcję numer jeden" Kubsona, którą wreszcie zakupiłem- też bardzo dobra. Ze dwie sztuki jeszcze są w Landzie, autor ostatnio dowoził
        Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
        - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
        Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• rany ... jak tak zachwalacie to chyba trzeba kupić
          bałagan i porządek to tylko liczby...

Komentarz

• Epka z Bełchatowa - Hary&Grezz

Komentarz

• Ten cały Hary to nie jest jakaś postać znana ze Sportowej?

Komentarz

• Ktos tu swojego czasu reklamoawl sie ze ma plyty Pyskatego... Aktualne ? PRV
                "...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."

Komentarz

• CywiL

ta płyta jest na razie nr 1 w tym roku
                  ...ta ziemia do Polski należy
                  choć Polska daleko jest stąd,
                  bo wolność krzyżami się mierzy
                  historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez karakan Zobacz posta
                    do jakiego kawałka ten nowy klip, bo ten link już nie działa :/
                    Legia

Komentarz

• Zamieszczone przez mort Zobacz posta
                      CywiL

Po przesluchaniu, bezapelacyjnie masz racje. Co nie zmienia faktu ze zaraz do niego podbije
                      "...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."

Komentarz

• Zamieszczone przez mort Zobacz posta
                        CywiL

jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

• Zamieszczone przez Warszawiak Zobacz posta
                          do jakiego kawałka ten nowy klip, bo ten link już nie działa :/
                          Vienio (Molesta) Na Wszelki Wypadek - ft. Way Side Crew

http://www.facebook.com/molestaofficialRemake kawałka "Na wszelki Wypadek" - Molesta Ewenement ft. Way Side Crew z płyty "Molesta+Kumple".Numer "Na wszelki w...

! ZS & L !

Komentarz

• Molesta sie skonczyla dawno temu... nie dziwie sie Wilkowi

Komentarz

• Nic nowego nie napiszę, ale płytka Pyskatego to naprawdę świetny materiał.
                              Teraz kiedy zobaczyłem klip do kawałka "co ze mną?' zrozumiałem co rozumie przez 30 letni wyrok o którym nawija, przynajmniej tak rozumiem scenę wręczania kluczy do własnego mieszkania...
                              Choćby przez ten fakt, każdy kto ma ludzkie odruchy powinien ostatecznie kupić tą płytkę i sam to zrobię jak tylko ogarnę się finansowo.

I widzę, że duża część klipu kręcona na Gocławiu

Komentarz

• Żeby tak za słodko z tym Pyskatym nie było:

"Witaj w rzeźni" ma faktycznie bardzo podobny bit do "Jednorazowo"

"Co ze mną?" niestety, ale do tego http://www.youtube.com/watch?v=f3FnsGGo-8o
                                "Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
                                żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
                                w środek meczu, nasze twarze mokną,
                                nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"

Komentarz

Pracuję...
                                X