Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HipHop

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ciekawe... fani Peji nie jezdza za granice? Pewnie im nie wolno bo jakby inaczej mogli reprezentowac biede? Prawdziwy fan Peji spedza wakacje na lawce. Conajwyzej wyjezdza na wczasy do pobliskiego parku.

Jakby Tede wyjechal, gdzies na karaiby to by mu wypomnial, ze sie wozi, a jak pojechal do Tunezji jak przecietny czlowiek to nagle, ze nie stac go na porzadne wczasy. Naprawde coraz bardziej zenujace sie to robi.

Tede chyba powinien jak najdluzej zostac na wczasach bo Peja zaraz sam sie pograzy i nie bedzie trzeba zadnych dissow nagrywac.

Komentarz

• Płyta Pyskatego jest świetna. Naprawde gorąco polecam, jedna z lepszych produkcji tego roku (jak narazie).

no i witam wszystkich użytkowników

Komentarz

• Co do płyty Pyskatego to kozak. Tylko, że pierwszy kawałek "Intro/Witaj w rzeźni"... bit jak na TPWC "Jednorazowo"
        Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !

Komentarz

• Zamieszczone przez mort
          myslę, że po tym "szole" fani Ryśka Peji powinni się naprawdę nad sobą poważnie zastanowić

ja rozumiem,że można nie lubić Tedego - ale lubić Peję to juz kosmos jakiś
          Odziwo na yt w większosci komentów jadą po Pei(właśnie jak to się odmienia Pei czy Peji)
          Pewno dzieciaki teraz się uczą i dopiero jutro po szkole będzie napinka
          TRADYCJA POKOLEŃ

Komentarz

• nie wiem czy było: Hipotonia : Terror ft Szajka & Omerta

http://www.youtube.com/watch?v=_FfU_3G47j0

Komentarz

• Zamieszczone przez Orzeł
              A co to Elda?
              Bo jesli Ci chodzilo o Eldo, to jego forma sie nei odmienia.

A na plyte Eldo + Molesta czekam od dawna
              Pisząć właśnie się zastanawiałem czy się odmienia czy nie teraz już wiem:P

Komentarz

• Po głębszym przesłuchaniu również stwierdzam, że płytka Pyskatego bardzo dobra, według mnie porównywalna do Chady, jak nie lepsza, na pewno warto kupić

Komentarz

• Zamieszczone przez Traper
                  płytka Pyskatego bardzo dobra, według mnie porównywalna do Chady, jak nie lepsza, na pewno warto kupić

A nie mówiłem ?
                  Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
                  Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

• Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Nowy klip Molesty

Komentarz

• Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Borixon postanowił chyba wykorzystać chwilę...

Poszło o: http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1255985095

Ja pierdolę, jak małego trzeba mieć siurka żeby się przypierdalać o komentarze na Facebooku
                      A najlepsze, że te komentarze TeDego i Eldo są sprzed miesiąca Co za żenada
                      Ostatnio edytowany przez Gość; 290.

Komentarz

• a WYP3 chyba liczy na krótką pamięć ludzi rszych niż 18 lat.
                        Jechali lata temu po Liroyu jaki to on be jest.
                        Teraz kasiora potrzebna , to jakiś powrót Old Schoolu?Że co *****?

BRX przemilcze , bo to słaby temat.

Komentarz

• a nikt sie nie wypowie nt. nowego teledysku dixonów i hg ?

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

ja się spodziewałem czegoś lepszego...
                          bałagan i porządek to tylko liczby...

Komentarz

• Kilka dni temu o tym była dyskusja
                            Zamieszczone przez karakan
                            a WYP3 chyba liczy na krótką pamięć ludzi rszych niż 18 lat.
                            dokładnie. i te teksty o "stolicy polskiego HH", "miejscu od którego wszystko się zaczęło" oraz "prekursorach i ikonach" i "trasie, która przejdzie do historii"

Komentarz

• Zamieszczone przez karakan
                              Łoooooooosz kurwunia, kozak!
                              jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

• Zamieszczone przez daimler
                                Kilka dni temu o tym była dyskusja
                                dokładnie. i te teksty o "stolicy polskiego HH", "miejscu od którego wszystko się zaczęło" oraz "prekursorach i ikonach" i "trasie, która przejdzie do historii"
                                borys chyba lubi chłioców bo ciągle o ujach nawija

Ciekaw jestem co Tede wymyśli

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎