Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
HipHop
Zwiń
X
-
Przesłuchałem produkcję Pyskatego- bardzo konkretna płyta. Warto wydać te trzy dyszki na nią.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez rydzuuu Zobacz posta
Zamieszczone przez casual Zobacz postaPrzesłuchałem produkcję Pyskatego- bardzo konkretna płyta. Warto wydać te trzy dyszki na nią."Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
w środek meczu, nasze twarze mokną,
nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"
Komentarz
-
Wczoraj odbył się koncert Moleswe Freshu a w temacie cisza. Jak dla mnie było kozak. Pojawiło się kilka oldschoolowych numerów oraz kilka nowszych, z gości byli Eldo i Eros. Molesta odniosła się również do sytuacji na linii Tede - Peja i chłopaki zakomunikowali, że w tego typu konfliktach zawsze są po stronie Warszawskiej"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Endrju Zobacz postaco tam było? bo usunięte...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Clint Zobacz postaDla mnie wczorajszy koncert Molesty też zajebisty. Nie spodziewałem się Elda, dużo było starych kawałków ze Skandalu. Ogólnie elegancki koncert"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez uklad sloneczny Zobacz posta
Komentarz
-
Zamieszczone przez Traper Zobacz postaie wiem czy się śmiać czy płakać, jak pojebanym trzeba być żeby komuś wypominać to, że na wakacje pojechał
Komentarz
-
Zamieszczone przez Clint Zobacz postaDla mnie wczorajszy koncert Molesty też zajebisty. Nie spodziewałem się Elda, dużo było starych kawałków ze Skandalu. Ogólnie elegancki koncert
Bo jesli Ci chodzilo o Eldo, to jego forma sie nei odmienia.
A na plyte Eldo + Molesta czekam od dawna"...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Traper Zobacz postaNie wiem czy się śmiać czy płakać, jak pojebanym trzeba być żeby komuś wypominać to, że na wakacje pojechał"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez siekan Zobacz postaJa wręcz przeciwnie, byłem nie mal pewny, że Eldo się pojawi. Liczyłem jednak na jakąś informację odnośnie wspólnego projektu Eldo/Pelson/Włodi, jednak nie doczekałem się, a szkoda.
w kazdym razie troche jeszcze trzeba bedzie poczekac...
Komentarz
-
myslę, że po tym "szole" fani Ryśka Peji powinni się naprawdę nad sobą poważnie zastanowić
ja rozumiem,że można nie lubić Tedego - ale lubić Peję to juz kosmos jakiś...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Komentarz
Komentarz