Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HipHop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
    http://www.youtube.com/watch?v=zat6kXUzSbA

nie jest to firma ani waszka ale Jaga Jaga Jaga!
    Łał, "pretorianie" robia halas
    "wsiadam do merca, odpalam muze" ... kur**a brazylia
    "Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka. Bo im szerszą stroną mego ducha żyje życiem zbiorowym narodu, tym jest mi ono droższe, tym większą ma ono dla mnie cenę i tym silniejszą czuje potrzebę dbania o jego całość i rozwój".
    Roman Dmowski "Myśli nowoczesnego Polaka
    "
    Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem.

Komentarz

• Pelna mobilizacja na osiedlu bo clipa kreca,kosy na koszulkach ostre typy,kawalek dobry.

Komentarz

• tak chujowe ze az smieszne
        http://www.facebook.com/mientah

Komentarz

• WuWunio znany ze swojej niechęci do załatwiania spraw "po bożemu" oraz zamiłowania do używania tylnych wejść postanowił uraczyć nas swoim najnowszym singlem....

na odstersowanie ..

Komentarz

• Peja nagrał kolejne dwa dissy :

Mój komentarz z innego forum :

Przesłuchałem pierwszy numer - Tede zryty od narkotyków, w Aluminium namawiał do palenia browna, a jego ojciec robił lachę marszałkowi....nie wiem czy się śmiac czy płakać.

Drugi numer - zarzuca kradzież bitu.....nawijając na kradzionym bicie.

Prosze o jeszcze ! Tede nie musi wracać z wakacji Peja własnie nagrał dwa autodissy.
            Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
            Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

• Tede coś nowego nagrał, że Peja wypuścił te dwa dissy, czy koniecznie chciał zmazać niezłe wrażenie po trzech pierwszych?

O ile tamte zaskoczyły mnie na plus, jak na Rysia, to te ledwo zmęczyłem. Kozacki zarzut, że gdyby nie Bogna i VOLT, to Tede byłby dziennikarzem
              Ostatnio edytowany przez me(L)u; 2538.
              raz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
              ------------------------
              Sportowy serwis, sportowy portal

Komentarz

• Może Rysiu pomyślał. że tu chodzi o ilość. No, to w takim razie jest 5:3.
                Co to, hokej?

Komentarz

• Wywiad z Peją

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
                  to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Komentarz

• Rysiu powinien teraz nagrać kawałek "Nie chcem ale muszem", tak w nawiązaniu do wypowiedzi na temat udziału w programie TVN

Komentarz

• Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
                      jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

• jak dla mnie 3 pierwsze dissy Peji jeszcze ujdą, ale te 2 ostatnie są mega chujowe.nie wiem po co robić 5 dissów, skoro wszystkie merytoryczne argumenty peji można by zmieścić w 25 sekundowym kawału.Czekałem na odpowiedź Tedogo, ale po 2 ostatnich "dissach" Peji nie wiem czy taka odpowiedź ma jakiś sens(ewentualnie wyścig kto w 3 minutowym kawałku więcej razy nazwie oponenta gupiom kurwom).A swoją drogą jeżeli Peja zaczyna komukolwiek wypominać ćpanie, to ja nie mam więcej pytań...

Komentarz

• dajcie spokoj ,ani jeden ani drugi nie sa warci tu trzeciej strony!

dla tych co im sie disy spodobały - zapraszam do porownania
                          Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

4:14 tylko najpierw zobaczcie twarz dj pdp http://www.youtube.com/watch?v=raS0N...eature=related

Komentarz

• Dobry artykuł na temat Peja - Tede
                            Hip-Hop.pl - Prawdopodobnie najlepszy i najstarszy polski portal o rapie | Nowości, wywiady, teledyski, single - Wszystko ze świata rapu.

Dodam też swoje zdanie. Osobiście bardziej podobają mi się płyty Pei. Za piosenkami Tedego nie przepadam ale patrząc obiektywnie Peja (przynajmniej na razie) przegrywa w dissach.

Komentarz

• Zamieszczone przez niekumaty_kumat Zobacz posta
                              doświadczenie i zycie w realu
                              To istnieje jakieś życie poza internetem

Pierdolić głupoty to każdy może.EOT

w temacie-Pysk miażdży.Naprawdę nie spodziewałem się tak równego,zaskakującego albumu.Ciągle jeszcze jestem na etapie wsłuchiwania się,ale z każdym odsłuchem bardziej się jaram.
                              "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Hip-Hop.pl - Prawdopodobnie najlepszy i najstarszy polski portal o rapie | Nowości, wywiady, teledyski, single - Wszystko ze świata rapu.

Klip do "Dwie dzielnice, jedno życie". Mi się podoba.
                                Warszawa da się lubic, ja ją kocham to pewne i w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem.

Komentarz

Pracuję...
                                X