Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HipHop

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez stary wyga
    płyta naprawde dobra tylko jakos brakuje w tych kawalkach Piha

a co do najlepszej płyty, to po Pyskatym zaraz posłuchaj sobie Chady
    Płyte Chady znam, podoba mi się, jednak uważam, że płyta Pyskatego jest lepsza
    "... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Sikor
      Zgadzam się z poprzednim postem Cywila. Jak dla mnie bardzo obiektywna wypowiedź. Szczerze mówiąc zdziwiłem się Twoim zdaniem o Peji, bo myślałem że w ogóle go nie "trawisz".

Co do dissów, fajnie coś się ruszyło na tej scenie bo ostatnim czasem nudnawo bywało. Mam tylko nadzieje, że nie przerodzi się w konflikt Warszawa versus Poznań.
      nie przerodzi bo 3/4 Warszawy ma wyjebane na tedego

Komentarz

• Zamieszczone przez niekumaty_kumat
        nie przerodzi bo 3/4 Warszawy ma wyjebane na tedego
        Linki,źródła,cokolwiek
        "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Zamieszczone przez CywiL
          Niestety jak ktos dobrze napisał w Polsce trzeba być biednym i przeciętnym, tylko wtedy wzbudza się sympatię.
          Nie wiem czy słyszałeś "Powrócifszy" i "Note2" bo odnoszę wrażenie, że nie.
          Wychodzi na to, że nie ma sensu dyskutować bo jeśli TNTP krytykuje Tedego, a później pisze :

"Dla mnie jego ostatnia działalność (bez bicia się przyznam, że znam ją raczej mniej, niż więcej), to czerstwy lans"

...to szkoda słów.
          jeśli idzie o Peje to on chyba też nie jest biedny i przeciętny?? co do mojego cytatu, to mógłbym ciągnąć temat i się spytać Ciebie, czy skoro na ostatnich stronach zabierasz głos na temat chociażby Żuroma, Peji ,to czy oznacza to, że masz ich kompletną dyskografie?? Jeśli mam napisać łopatologicznie , o tym o co mi chodziło, to napiszę Ci, że
          - słowo działalność nie odnoszę tylko do muzyki, ale do całości jego osoby i ani filmiki na jutube z nafutrowanym T, ani jego działalności w ITI mnie nie jara, a że nie jestem fanbojem to nie zapisałem się na jego fejsbuka, żeby mieć jeszcze lepsze info.
          - pod koniec I dekady 21wieku nie ma problemów z dostępnością muzyki w sieci, więc w celu wyrobienia sobie zdania nie muszę zapierdalać pół miasta jak to było w 94/95 żeby przegrać sobie kopie kopii, tylko wystarczy, że odpalę kompa i na tej podstawie wyrabiam sobie zdanie o jego twórczości. A, to że jego twórczość po prostu mi się nie podoba i częstokroć nie chce mi się tego słuchać to już jest kwestia gustu.
          Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Ktoś tu pisał o tym, że ma płytę Pyskatego z możliwością odebrania na Bemowie, jak dalej jest taka opcja to niech napisze ta osoba do mnie na priv.

Komentarz

• Zamieszczone przez Traper
              Ktoś tu pisał o tym, że ma płytę Pyskatego z możliwością odebrania na Bemowie, jak dalej jest taka opcja to niech napisze ta osoba do mnie na priv.
              Zgłoś się na priv do Cywila.
              jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

• okej, dzięki

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
                  - pod koniec I dekady 21wieku nie ma problemów z dostępnością muzyki w sieci, więc w celu wyrobienia sobie zdania nie muszę zapierdalać pół miasta jak to było w 94/95 żeby przegrać sobie kopie kopii, tylko wystarczy, że odpalę kompa i na tej podstawie wyrabiam sobie zdanie o jego twórczości. A, to że jego twórczość po prostu mi się nie podoba i częstokroć nie chce mi się tego słuchać to już jest kwestia gustu.
                  Fajnie, że sobie długi wywód popisałeś, ale czytac ze zrozumieniem nie potrafisz.
                  Ja niegdzie nie napisałem, że masz kupowac płyty Tedego, zacytowałem tylko twojego posta w którym napisałeś, że nie znasz jego twórczości....
                  Co do "nafutrowanego" Tedego, polecam program Wojewódzkiego gdzie gościem był Peja.
                  Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
                  Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

Oczywiście, że nie jest święte ale jako, że jest moje to dla mnie najwazniejsze.

Niestety jak ktos dobrze napisał w Polsce trzeba być biednym i przeciętnym, tylko wtedy wzbudza się sympatię.
                    Nie wiem czy słyszałeś "Powrócifszy" i "Note2" bo odnoszę wrażenie, że nie.
                    A czy ja coś takiego napisałem? ja nie mówię, że ktoś ma być biedny, dla mnie raperzy mogą być najbogatsi w tym narodzie. Ja mówię o sposobie zarabiania. Tobie pasuje pajacowanie(bo ja to tak nazywam) Tedego w mediach, nowa droga(lans ją nazywam, nie "postęp") jaką idzie TPWC, dla mnie stali się żałośni.

Jak napisał TNTP:
                    "-słowo działalność nie odnoszę tylko do muzyki, ale do całości jego osoby".

Nie dogadamy się to pewne hehe
                    Dla mnie wzorem wśród raperów jest np. Włodi, sam wiesz jak dalekie są Jego image od Tedego... Kwestia co kto woli
                    ps. Powrócifszy słyszałem, Note2 nie.
                    Zbyt wiele poświęciliśmy dla Legii, by ktokolwiek mógł nas złamać.

Ciągle wierzę w raj.
                    Ale teraz przynajmniej wiem, że to nie jest jakieś miejsce, którego możesz poszukać.
                    Ponieważ to nie jest to gdzie pojedziesz,
                    ale to, jak się czujesz na chwilę w swoim życiu, kiedy jesteś częścią czegoś.
                    A jeśli znajdziesz tę chwilę...
                    będzie ona trwała wiecznie.

Komentarz

Fajnie, że sobie długi wywód popisałeś, ale czytac ze zrozumieniem nie potrafisz.
                      Ja niegdzie nie napisałem, że masz kupowac płyty Tedego, zacytowałem tylko twojego posta w którym napisałeś, że nie znasz jego twórczości....
                      Co do "nafutrowanego" Tedego, polecam program Wojewódzkiego gdzie gościem był Peja.
                      "bez bicia się przyznam, że znam raczej mniej, niż więcej" więc raczej problem leży po stronie błędnej interpretacji moich słów, a nie w tym, że mam problemy ze zrozumieniemx2
                      sądzę, że nie ma co się o to wykłócać, bo ani ja nie przekonam Cię do tego, że Tede jest marny, ani Ty nie skłonisz mnie do zakupu jego płyty
                      ps. co do P u wojewódzkiego, to dla mnie bardziej symptomatyczne było zachowanie prowadzącego, który.......wyglądał na trochę zestresowanego(coś blisko zesranego) i coś nie naciskał swojego gościa
                      Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Żyła tak jak wczesniej napisałem, nie interesuje mnie czyjekolwiek zdanie na temat Tedego czy Peji, chodzi mi tylko o wypowiedzi w stylu "Peja wygrywa bo Tede to pajac"
                        Albo oceniamy beef na podstawie dissów albo nie oceniajmy wogóle.
                        Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !

Komentarz

Żyła tak jak wczesniej napisałem, nie interesuje mnie czyjekolwiek zdanie na temat Tedego czy Peji, chodzi mi tylko o wypowiedzi w stylu "Peja wygrywa bo Tede to pajac"
                          Albo oceniamy beef na podstawie dissów albo nie oceniajmy wogóle.
                          Ja przy wrzuconym przeze mnie linku w ogóle nie nawiązywałem do beefu, tak samo jak w postach, tylko wyrażałem właśnie swoje zdanie na temat ogólnego pajacowania.
                          Samego beefu nie oceniam, bo bliżej mi do zdania Jurasa z "Wysokich lotów" niż do jarania się tym elementem kultury jako czymś składającym się na nią.

dla mnie eot
                          Zbyt wiele poświęciliśmy dla Legii, by ktokolwiek mógł nas złamać.

Ciągle wierzę w raj.
                          Ale teraz przynajmniej wiem, że to nie jest jakieś miejsce, którego możesz poszukać.
                          Ponieważ to nie jest to gdzie pojedziesz,
                          ale to, jak się czujesz na chwilę w swoim życiu, kiedy jesteś częścią czegoś.
                          A jeśli znajdziesz tę chwilę...
                          będzie ona trwała wiecznie.

Komentarz

• Zamieszczone przez żyła
                            Samego beefu nie oceniam, bo bliżej mi do zdania Jurasa z "Wysokich lotów" niż do jarania się tym elementem kultury jako czymś składającym się na nią.

dla mnie eot

Niech będzie, że eot ale Juras nawijał o bitwach freestylowych nie o beefach.

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip
                              Linki,źródła,cokolwiek
                              doświadczenie i zycie w realu

Komentarz

• Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

nie jest to firma ani waszka ale Jaga Jaga Jaga!
                                wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎