Cywil, Karakan - możecie jakoś bardziej przybliżyć historię tego przerwanego koncertu na Gocławiu. Może być priv. Z góry wielkie dzięki.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
HipHop
Zwiń
X
-
Wywiad z Tede, dlaczego nagral diss:
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
Widac, ze na sucho wywiadu nie udzielal, zwlaszcza w 3 czesci dosc mocno juz go trzepie, ale nawet wtedy widac roznice klas pomiedzy nim, a Ryskiem.
P.S. Wywiad jeszcze przed odpowiedzia Misia Rysia.Komentarz
-
- przeprowadz sie do Poznania - chłopczyku nie mow mi co mam robic - ***** to jest hip-hop tu nie ma tak ze jestes z Warszawy sluchasz tylko Molesty i HG - nie wazne skad jestes - wazne jaki robisz rap i co soba rezprezentujesz a czy jestes z nowej wsi czy z poznania czy z warszawy tu nie ma nic do rzeczy...
drugi twoj akapit opisales jego posture co to ma wspolnego z rapem kotku?zero konkretow... co Cię interesuje co sobie wydziabał to jest jego sprawa
mort - tymi albumami to sie jaralem jakos w 2001roku - teraz mamy 2009 jakbys nie zauwazyl
- wyciałes jeden wers - super poprostu -"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
Widze ze brakuje Ci argumentów. A dobre rady sobie zatrzymaj dla Siebie. Bo ja Ciebie nie obrażam a Ty wyjezdzasz mi z jakoms przeprowadzką do Poznania - to powiem Ci - nie znasz mnie, *** o mnie wiesz...
O moją orientację sie nie martw .... słowa "kotku" "chłopczyku" poprostu miały szydzisz z Twojego ostatniego wpisu.....
a na koniec Tak jestem ***** pojebanyhehe
Jesteśmy zawsze tam , gdzie Nasza Legia gra....Komentarz
-
Widze ze brakuje Ci argumentów. A dobre rady sobie zatrzymaj dla Siebie. Bo ja Ciebie nie obrażam a Ty wyjezdzasz mi z jakoms przeprowadzką do Poznania - to powiem Ci - nie znasz mnie, *** o mnie wiesz...
O moją orientację sie nie martw .... słowa "kotku" "chłopczyku" poprostu miały szydzisz z Twojego ostatniego wpisu.....
a na koniec Tak jestem ***** pojebanyhehe
Przeczytaj jeszcze raz swojego posta,i zastanów się nad polską pisownią.
A ostatnie zdanie mówi samo za siebie.EOT
Wywiad z Tedzikiem,bardzo dobry,Jacek po raz kolejny pokazał,że w porównaniu do Peji ma poukładane."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
sorry ale co on ma niby poukładane i gdzie?? dla mnie oba przypadki jasno pokazują, że pewne używki robią ostrą siekę z bani. a co do samych dissów, to na polskim podwórku wyglądają one z lekka karykaturalnie. Zaś co do samego wyboru T czy P, to ja osobiście wyjebane mam na nich obu, z tym, że bardziej mnie wkurwia reprezentant WWA, gdyż z jednego z twórców sceny (i najlepszych na niej graczy) stał się sprzedajnym paździerzem, który w jednym wywiadzie 10razy przewinie o swoim wyjebistym programie na jeszcze bardziej wyjebistej stacji. Co do P, to ten przynajmniej nigdy nie zgrywał z siebie "ą", czy "ę"...tyle.Lieber tot als rot!!Komentarz
-
Pisząc poukładane,porównywałem go do Peji,także radzę nabrać dystansu
Zryty jest to widać,ale w tym co mówił w tym wywiadzie brzmiał przekonująco i dało się go słuchać,natomiast nie wyobrażam sobie Ryśka 25 minut nawijającego o sytuacji na scenie h-h.
Widziałem go u Wojewódzkiego i tam się popisał.
edit:no i nie przesadzaj,aż tyle razy nie mówił o tvn i projekcie tuning.Napomknął,odniósł się bo go P. wywołał do tablicy."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."Komentarz
-
Wywiad z Tede, dlaczego nagral diss:
Widac, ze na sucho wywiadu nie udzielal, zwlaszcza w 3 czesci dosc mocno juz go trzepie, ale nawet wtedy widac roznice klas pomiedzy nim, a Ryskiem.
P.S. Wywiad jeszcze przed odpowiedzia Misia Rysia.
Wspominany występ u Wojewódzkiego
Rychooo Psychooool.Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Komentarz
-
Gdzie w Warszawie dostanę płytę "Zamach na przeciętność" Mesa? W Empiku nie mają, a przez net nie chce kupować.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".Komentarz
-
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".Komentarz
-
Zamiawiasz sobie przez net. Odebrac mozesz przewaznie po 24h najpozniej 48 w paru sklepach ich w Wawie (ja zawsze przy Zlotych odbieram, co jest taki zawijas przy szkole na zlotej gdzie zjezdza sie na parkingi Palacu podziemne). Placisz przy odbiorze."...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."Komentarz
Komentarz