Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HipHop

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Cywil, Karakan - możecie jakoś bardziej przybliżyć historię tego przerwanego koncertu na Gocławiu. Może być priv. Z góry wielkie dzięki.
    "... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."

Komentarz

• Jakby ktoś nie znał,nie widział...

Ten z prawej ze szmatą na łbie.
      Wyraz twarzy niezmienny

Peja pedziuch.
      Narkotyki i Spirytus

Komentarz

• Zamieszczone przez Piotruś
        " (...) najebki z psami"
        jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

• Wywiad z Tede, dlaczego nagral diss:

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Widac, ze na sucho wywiadu nie udzielal, zwlaszcza w 3 czesci dosc mocno juz go trzepie, ale nawet wtedy widac roznice klas pomiedzy nim, a Ryskiem.

P.S. Wywiad jeszcze przed odpowiedzia Misia Rysia.

Komentarz

• Zamieszczone przez TML1986
            - przeprowadz sie do Poznania - chłopczyku nie mow mi co mam robic - ***** to jest hip-hop tu nie ma tak ze jestes z Warszawy sluchasz tylko Molesty i HG - nie wazne skad jestes - wazne jaki robisz rap i co soba rezprezentujesz a czy jestes z nowej wsi czy z poznania czy z warszawy tu nie ma nic do rzeczy...

drugi twoj akapit opisales jego posture co to ma wspolnego z rapem kotku?zero konkretow... co Cię interesuje co sobie wydziabał to jest jego sprawa

mort - tymi albumami to sie jaralem jakos w 2001roku - teraz mamy 2009 jakbys nie zauwazyl
            - wyciałes jeden wers - super poprostu -
            Zważaj na słowa,dobrze ci radzę.Masz kłopoty z orientacją? "Kotku"?- *****,pojebany jesteś.
            "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip
              Zważaj na słowa,dobrze ci radzę.Masz kłopoty z orientacją? "Kotku"?- *****,pojebany jesteś.

Widze ze brakuje Ci argumentów. A dobre rady sobie zatrzymaj dla Siebie. Bo ja Ciebie nie obrażam a Ty wyjezdzasz mi z jakoms przeprowadzką do Poznania - to powiem Ci - nie znasz mnie, *** o mnie wiesz...

O moją orientację sie nie martw .... słowa "kotku" "chłopczyku" poprostu miały szydzisz z Twojego ostatniego wpisu.....

a na koniec Tak jestem ***** pojebany hehe
              Jesteśmy zawsze tam , gdzie Nasza Legia gra....

Komentarz

• Zamieszczone przez TML1986
                Widze ze brakuje Ci argumentów. A dobre rady sobie zatrzymaj dla Siebie. Bo ja Ciebie nie obrażam a Ty wyjezdzasz mi z jakoms przeprowadzką do Poznania - to powiem Ci - nie znasz mnie, *** o mnie wiesz...

O moją orientację sie nie martw .... słowa "kotku" "chłopczyku" poprostu miały szydzisz z Twojego ostatniego wpisu.....

a na koniec Tak jestem ***** pojebany hehe
                Nie ma co zaśmiecać zacnego tematu durnymi podjazdami.Ja Ciebie również nie obraziłem.Natomiast jeśli "kotek" miał być taki zabawny,to raczej nie wyszło a szydzisz to jak z kogoś...to nie ze mnie.
                Przeczytaj jeszcze raz swojego posta,i zastanów się nad polską pisownią.
                A ostatnie zdanie mówi samo za siebie.EOT

Wywiad z Tedzikiem,bardzo dobry,Jacek po raz kolejny pokazał,że w porównaniu do Peji ma poukładane.
                "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip
                  Wywiad z Tedzikiem,bardzo dobry,Jacek po raz kolejny pokazał,że w porównaniu do Peji ma poukładane.

sorry ale co on ma niby poukładane i gdzie?? dla mnie oba przypadki jasno pokazują, że pewne używki robią ostrą siekę z bani. a co do samych dissów, to na polskim podwórku wyglądają one z lekka karykaturalnie. Zaś co do samego wyboru T czy P, to ja osobiście wyjebane mam na nich obu, z tym, że bardziej mnie wkurwia reprezentant WWA, gdyż z jednego z twórców sceny (i najlepszych na niej graczy) stał się sprzedajnym paździerzem, który w jednym wywiadzie 10razy przewinie o swoim wyjebistym programie na jeszcze bardziej wyjebistej stacji. Co do P, to ten przynajmniej nigdy nie zgrywał z siebie "ą", czy "ę"...tyle.
                  Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Pisząc poukładane,porównywałem go do Peji,także radzę nabrać dystansu

Zryty jest to widać,ale w tym co mówił w tym wywiadzie brzmiał przekonująco i dało się go słuchać,natomiast nie wyobrażam sobie Ryśka 25 minut nawijającego o sytuacji na scenie h-h.

Widziałem go u Wojewódzkiego i tam się popisał.

edit:no i nie przesadzaj,aż tyle razy nie mówił o tvn i projekcie tuning.Napomknął,odniósł się bo go P. wywołał do tablicy.

Komentarz

• Zamieszczone przez JUHA
                      Wywiad z Tede, dlaczego nagral diss:

Widac, ze na sucho wywiadu nie udzielal, zwlaszcza w 3 czesci dosc mocno juz go trzepie, ale nawet wtedy widac roznice klas pomiedzy nim, a Ryskiem.

P.S. Wywiad jeszcze przed odpowiedzia Misia Rysia.
                      Wrzucone stronę wcześniej...

Wspominany występ u Wojewódzkiego

Rychooo Psychooool.
                      Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
                      to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Komentarz

• Gdzie w Warszawie dostanę płytę "Zamach na przeciętność" Mesa? W Empiku nie mają, a przez net nie chce kupować.
                        Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                        - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                        Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• A Merlin ? Odbierzesz sobie w ich sklepie.
                          "...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Orzeł
                            A Merlin ? Odbierzesz sobie w ich sklepie.
                            A nie wiem, nigdy nic przez nich nie brałem. Dzięki, sprawdzę temat.
                            Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                            - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                            Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Ja mimo wszystko polecam alkopoligamia.com
                              "Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
                              żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
                              w środek meczu, nasze twarze mokną,
                              nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"

Komentarz

• Zamieszczone przez casual
                                A nie wiem, nigdy nic przez nich nie brałem. Dzięki, sprawdzę temat.
                                Zamiawiasz sobie przez net. Odebrac mozesz przewaznie po 24h najpozniej 48 w paru sklepach ich w Wawie (ja zawsze przy Zlotych odbieram, co jest taki zawijas przy szkole na zlotej gdzie zjezdza sie na parkingi Palacu podziemne). Placisz przy odbiorze.
                                "...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎