Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HipHop

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez TML1986
    Czy to jest hejterski wpis to juz twoje zdanie? - To ze nienawidze Tedego to juz Twoje zdanie.

Wiesz wiem ze Tede jest inteligentnym gosciem dowiodl to w pogramie "fabryka gwiazd"
    Lubilem Tedego jak nawijal na nastukafszym czy na sporcie pewnie zaskoczyl mnie tez w innych momentach swojej kariery.
    Moim zdaniem Tede przegrał z Płomieniem i przegra z Peją.

Przy Twoim podejściu do Tedego to nawet gdyby dissował się z Zuromem to napisałbyś, że przegra.

Zamieszczone przez TML1986
    Kolega co pisał ze to prowokacyjny wpis czy hejterski - chłopaku rapu słucham od 98 roku - znasz takie albumy jak Slums attack - całkiem nowe oblicze 99,??
    A jakie znaczenie mają te albumy skoro to kupa była ?
    Ja rozumiem, że miałes wtedy 12 lat i bandyta z Jeżyc z chustką na głowie Ci imponował ale rapowo to była padaka.

wiadomo jesli ktos jest fanem Tedego to bedzie za Tede
    I to jest własnie chujowe podejście, ja mimo, że kibicuję Tedemu po pierwszej rundzie stwierdziłem remis. Nie ma co pieprzyc jak jakis psychofan WJ czy SLu..

mysle ze ten dis jest bez sensu bo peji sluchaja inni ludzie i wfd czy tede sluchaja zupelnie inni ludzie to zupelnie inne lancuchy tej muzyki...
    A jakie to ma znaczenie ?
    W Stanach dissowali się Common z Ice Cubem i jakoś nikt nie narzekał...
    Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
    Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

• Zamieszczone przez CywiL
      Kamilsson - nie ma takiej opcji w Warszawie, to farmazon.
      Dzięki za info CywiL,w takim razie mam nadzieje że zostaną wyciągnięte konsekwencje przez odpowiednie osoby

Komentarz

• "Hejterzy, niech dalej pierdolą, bo mi to jest potrzebne, oni daja to promo za free"
        moze wiecie skad ten cytat, moze nie, jednak polecam sie nad tym zastanowic zanim opowiecie sie po ktorejs ze stron dissu
        http://www.facebook.com/mientah

Komentarz

• "A jakie znaczenie mają te albumy skoro to kupa była ?
          Ja rozumiem, że miałes wtedy 12 lat i bandyta z Jeżyc z chustką na głowie Ci imponował ale rapowo to była padaka."

Cywil jak dla CIebie album Slums Attack - Całkiem nowe oblicze 99 i I nie zmienia sie nic 2001. to kupa? to napewno sie nie dogadamy

"bandyta z chustką na głowie" chyba kolego pomylily Ci sie albumy z chustą to on biegał na pierwszy albumie i na "zwykłej codziennosci"...a całkiem nowe oblicze to 3album wydany juz bez Icemena...
          Jesteśmy zawsze tam , gdzie Nasza Legia gra....

Komentarz

• Niezapomne jak Ryszard brał udział ze swym SA w jakimś konkursie hip hopowym w 5-10-15 czy innym Teleranku.

To był występ

Niestety przegrał..

niektórych userów tego forum mogło nie być na świecie jeszcze

Komentarz

"A jakie znaczenie mają te albumy skoro to kupa była ?
              Ja rozumiem, że miałes wtedy 12 lat i bandyta z Jeżyc z chustką na głowie Ci imponował ale rapowo to była padaka."

Cywil jak dla CIebie album Slums Attack - Całkiem nowe oblicze 99 i I nie zmienia sie nic 2001. to kupa? to napewno sie nie dogadamy

"bandyta z chustką na głowie" chyba kolego pomylily Ci sie albumy z chustą to on biegał na pierwszy albumie i na "zwykłej codziennosci"...a całkiem nowe oblicze to 3album wydany juz bez Icemena...
              Przeprowadź się do Poznania jak się tak jarasz
              Peja zawsze był dla mnie prostym półchłopkiem,chudym buraczkiem,który przytyrał na mietkach nastepnie wydziabał sobie teksty typu "jakie życie taki rap" na łapie Każdy wie jakie miał życie no to robi taki właśnie rap.

A kompletna kompromitację zaliczył kawałkiem z poprzedniej płyty o tym jak bardzo chciałby pierdolić się z Tobą
              "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Dyzio
                Dwa razy 3 cześć wrzucona

Tutaj link do 1----> http://www.youtube.com/watch?v=S3mcc7sbBNs&

Tu w jednym linku, 24min.

Komentarz

"

naprawdę masz 23 lata?

no jaranie się "kurewską sąsiadką, jebaną szpiegowską siatką" w tym wieku to duży wyczyn
                  ...ta ziemia do Polski należy
                  choć Polska daleko jest stąd,
                  bo wolność krzyżami się mierzy
                  historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez Flip
                    Przeprowadź się do Poznania jak się tak jarasz
                    Peja zawsze był dla mnie prostym półchłopkiem,chudym buraczkiem,który przytyrał na mietkach nastepnie wydziabał sobie teksty typu "jakie życie taki rap" na łapie Każdy wie jakie miał życie no to robi taki właśnie rap.

A kompletna kompromitację zaliczył kawałkiem z poprzedniej płyty o tym jak bardzo chciałby pierdolić się z Tobą

- przeprowadz sie do Poznania - chłopczyku nie mow mi co mam robic - ***** to jest hip-hop tu nie ma tak ze jestes z Warszawy sluchasz tylko Molesty i HG - nie wazne skad jestes - wazne jaki robisz rap i co soba rezprezentujesz a czy jestes z nowej wsi czy z poznania czy z warszawy tu nie ma nic do rzeczy...

drugi twoj akapit opisales jego posture co to ma wspolnego z rapem kotku?zero konkretow... co Cię interesuje co sobie wydziabał to jest jego sprawa

mort - tymi albumami to sie jaralem jakos w 2001roku - teraz mamy 2009 jakbys nie zauwazyl
                    - wyciałes jeden wers - super poprostu -
                    Jesteśmy zawsze tam , gdzie Nasza Legia gra....

Komentarz

• nic ***** nie wyciąłem tylko to był cytat z CywiLa a ja sie odnosiłem do Twojego wpisu.
                      ...ta ziemia do Polski należy
                      choć Polska daleko jest stąd,
                      bo wolność krzyżami się mierzy
                      historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

Kamilsson - nie ma takiej opcji w Warszawie, to farmazon.
                        Takiej opcji nie powinno być po "robić się nie chce tylko szpanować"
                        Niestety mam wrażenie że HG stoi/stanie po stronie Pei.
                        Jak nie to powinni Rysia zjebać za te teksty o EMOKA.
                        Wstawki z Chada tez raczej są niesmaczne
                        TRADYCJA POKOLEŃ

Komentarz

...***** to jest hip-hop tu nie ma tak ze jestes z Warszawy sluchasz tylko Molesty i HG - nie wazne skad jestes - wazne jaki robisz rap i co soba rezprezentujesz a czy jestes z nowej wsi czy z poznania czy z warszawy tu nie ma nic do rzeczy...
                          Co wg ciebie reprezentuja swoja osoba Peja,nie mowie o tworczosci....??

Komentarz

• Zamieszczone przez Pikachu
                            Reprezentuje biede !
                            Umysłową chyba

Komentarz

choć wieść gminna niesie, że i ostatnio był pewien epizod związany z tą akcja. Wg. mnie zupełnie niepotrzebny ale cóż...
                              dokładnie niektorzy nie zapominaja ... Moim zdaniem bardzo słusznie.

w KONCU ludzie zaczeli go doceniac dla mnie ostatnia osoba na tej scenie ktora trzyma tak samo dobry poziom od 1 swojej płyty !!!!!!

1 http://www.youtube.com/watch?v=bViqgMzBAfM
                              2 http://www.youtube.com/watch?v=bkmLJ...eature=related
                              3 http://www.youtube.com/watch?v=2q74X...eature=related
                              4 http://www.youtube.com/watch?v=4kc9O...eature=related
                              5 http://www.youtube.com/watch?v=qimSo...eature=related

Komentarz

• Cytat:
                                Napisał Pikachu Zobacz post
                                Reprezentuje biede !
                                Umysłową chyba

Dokładnie

Po(L)ecam :

UltraStreet Fan Page
                                www.ultrastreet.com.pl

Komentarz

Pracuję...
                                X