Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HipHop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Rysiek to predzej siebie z autodissowal niz Tedego. Teksty wysmiewajace wiek Tedego,to ze odwola koncert w Mega Klubie i nastepne imprezy w Mielnie.Bez kitu Rychu,chrupnij psychotropa. No i polowa tekstow z Plomienia

Czuje,ze Tede wywali grubo i wyrwie Peje z butow
    Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut...?

Komentarz

• Żałosny ryś.

Po co mieszał w to Chadę?? Tragedia,motywy od Tedego z jego dissu,ten nr 3 to jakaś kompletna żenada.Po całości.
      "Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."

Komentarz

• Drugi teledysk z płyty Pyskatego:

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
        Legia Warszawa

Komentarz

• No coz, mimo faktu ze nie trawie Peji, to nie musze powiedziec ze jak dla mnie 1 i 2 diss, calkiem niezly, choc abstolutnie zadnym specem nie jestem.
          "...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."

Komentarz

• Dissy mocno przecietne,zaduzo kurw,chuji i innych takich,w drugim fajny motyw z Misia i to w zasadzie tyle.A i jeszcze stawianie Tedego na rowni z Mezzo...troche zenujace to wszystko
            Ostatnio edytowany przez Francais; 8987.
            Mon honneur s'appelle fidélité

joł mordo

Komentarz

• Odkopię lekkiego starocia, ale zwrotka Miexona od dwóch dni wierci mi dziurę w głowie
              Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Bez kitu, jestem na takim etapie że wspominam sobie małolackie czasy i ten tekst uderza we mnie "jak Mirko CroCop"
              Ostatnio edytowany przez Gość; 290.

Komentarz

• Zamieszczone przez daimler Zobacz posta
                Odkopię lekkiego starocia, ale zwrotka Miexona od dwóch dni wierci mi dziurę w głowie

Bez kitu, jestem na takim etapie że wspominam sobie małolackie czasy i ten tekst uderza we mnie "jak Mirko CroCop"
                konkretnego starocia odkopales
                fenomen wg mnie jeden z najbardziej niedocenianych i zapomnianych skladow polskiej sceny
                http://www.facebook.com/mientah

Komentarz

• Hip-Hop.pl - Prawdopodobnie najlepszy i najstarszy polski portal o rapie | Nowości, wywiady, teledyski, single - Wszystko ze świata rapu.

Zabawa trwa dalej...
                  Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego!

Komentarz

• Zamieszczone przez GaWa Zobacz posta
                    Spójrz wyżej.
                    TRADYCJA POKOLEŃ

Komentarz

• Poczytałem troche komentarzy na WJ i znalazło się kilka ciekawych rzeczy

oprócz tego komentarz Jakuzy:

najfajniejsze jest to do jakiej rangi urósł fejsbuk. okazuje się, że nie można mieć własnego zdania, ba nawet jak się ma, to nie można wpisywać tego nigdzie, zwłaszcza w internecie, w szczególności na fejsbuku. paranoja co?

W przeciwieństwie do wszystkich innych artystów, Tede nie zajął żadnego oficjalnego stanowiska, nie wydał oświadczenia, nie wypowiadał się w mediach. Napisał tylko krótką notkę w internecie. Wyraził swoje zdanie w formie luźnego komentarza, a urosło to do rangi beefu. Dlaczego te kilka słów bardziej dotknęły Rycha niż szereg oficjalnych wypowiedzi innych artystów? To pewnie wie tylko Peja ... lub Czarli... lub Rychu...

Komentarz

• No dobra juz wiem co to są te dissy ,ogolnie mnie to troche smieszy,ale ok,kazde srodowisko ma swoje zasady.Rozumiem ze to taki pojedynek itd......ale nasunelo mi sie pytanie w zwiazku z drugim dissem Peji.Otoz nawija cos o tym ze "chodzi sobie po m.o.k.a. i nikt sie nie pluje i mokotow jest z nim" no i dziwne to dla mnie ,krotko mowiac czy tak jest??
                        No bo tu Poznan tu Warszawa no i on tak sobie smiga ,a ponoc wyjazdowicz Lecha byly,no nie wiem mogłby ktos mnie uswiadomic bo mnie zaciekawiło, a moze po prostu Hip hop i football to dwie rozne bajki.....

Komentarz

• Rychu Rychu Rychu dziki ...

To zależy na kogo trafi i czy jest ze swoim ochroniażem
                          ( chyba nie bo niektórzy bardziej by z nim chcieli pogadać )

A tak na serio to w Poznaniu też jest fajnie też można sobie połazić i to nawet przed meczem Tylko że Króla tam nie mają w sklepach i pubach.

UltraStreet Fan Page
                          www.ultrastreet.com.pl

Komentarz

• Zamieszczone przez raff Zobacz posta
                            nie bądź śmieszny

Tede jest w świetnej formie, bardzo dobre WFD, dobra solówka, dobry diss. Peja nie będzie istniał.

http://pokazywarka.pl/q4l5yq/ - z przymrużeniem oka, o tym, jak Peja pisze odpowiedź
                            chłopczyku to Ty nie badz smieszny....
                            Tede jest w swietnej formie? - WFD to juz nie to samo co na nastukafszy,
                            dobra solowka? - taka dobra ze sciagnalem i skasowałem po jednym przesluchaniu,
                            dobry dis? co w nim dobrego zanujace wstawki, malo argumentow....

spoko rozumiem ze wolisz rap Tedego niz Pejii - ale nie pisz mi ze jestem smieszny - poprostu nie lubie Tedego - dla mnie Tede sie skonczyl po Nastukafszy i po Sporcie....- moje zdania nie zmienisz....
                            Jesteśmy zawsze tam , gdzie Nasza Legia gra....

Komentarz

• Zamieszczone przez Siwex Zobacz posta
                              To zależy na kogo trafi i czy jest ze swoim ochroniażem
                              ( chyba nie bo niektórzy bardziej by z nim chcieli pogadać )

A tak na serio to w Poznaniu też jest fajnie też można sobie połazić i to nawet przed meczem Tylko że Króla tam nie mają w sklepach i pubach.
                              Wiesz co może źle sformuowałem pytanie,chodziło mi raczej o to ,czy rzeczywiście Peja ma poparcie jakiejś częsci Warszawy która to odwróciła sie od Tedego,mówię o środowisku stricte Hip Hopowym...

Komentarz

• Zamieszczone przez TML1986 Zobacz posta
                                chłopczyku to Ty nie badz smieszny....
                                Tede jest w swietnej formie? - WFD to juz nie to samo co na nastukafszy,
                                dobra solowka? - taka dobra ze sciagnalem i skasowałem po jednym przesluchaniu,
                                dobry dis? co w nim dobrego zanujace wstawki, malo argumentow....

spoko rozumiem ze wolisz rap Tedego niz Pejii - ale nie pisz mi ze jestem smieszny - poprostu nie lubie Tedego - dla mnie Tede sie skonczyl po Nastukafszy i po Sporcie....- moje zdania nie zmienisz....

Jeśli nie lubisz Tedego to nie oceniaj dissu bo do obiektywizmu Twojemu postowi równie daleko co Rysiowi do matury.
                                "Powrócifszy" to w zgodnej opinii większości osób siedzacych w temacie zaskakująco dobra płyta, a że nie jest "Nastukafszy..." to chyba logiczne...aha Tede skończył się na Sporcie, a Metallica na "Kill'em all".

Kamilsson - nie ma takiej opcji w Warszawie, to farmazon.
                                Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
                                Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

Pracuję...
                                X