Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Nie jestem jakimś specjalnym słuchaczem DLS, ale jeśli bilety będą w rozsądnej cenie to można się przejść.
A w ogóle to 27., 28. i 29. września odpowiednio w Poznaniu, Bydgoszczy i Krakowie zagrają Masta Killa, Afu-Ra i PF Cuttin. Nie wiem jak było wczoraj na Snoopie (pewnie jakby nie było, to było nieźle), ale mogę się założyć, że na tych trzech imprezach klimat będzie znacznie lepszy. I to nie za 170, a za 29 PLN... Szkoda, że nie w stolicy.
Nie jestem jakimś specjalnym słuchaczem DLS, ale jeśli bilety będą w rozsądnej cenie to można się przejść.
A w ogóle to 27., 28. i 29. września odpowiednio w Poznaniu, Bydgoszczy i Krakowie zagrają Masta Killa, Afu-Ra i PF Cuttin. Nie wiem jak było wczoraj na Snoopie (pewnie jakby nie było, to było nieźle), ale mogę się założyć, że na tych trzech imprezach klimat będzie znacznie lepszy. I to nie za 170, a za 29 PLN... Szkoda, że nie w stolicy.
Na Afu - ra to bym się przeszedł ale, że nie mam urlopu to zostaje tylko Necro i The Roots w tym roku.
Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam ! Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Skąd: z Układu - miałeś nie pisać o naszym układzie, ty Mi ...efoch:
Postów: 7,076 - Całe dorastanie przesiedzieć w internecie no no ziomek widze tu nie zbiezności co do twojej napinki stronę temu
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1220036246 - TEDE JUROREM FABRYKI TALENTOW.
narzekaliscie na Sokoła to proszę bardzo - TEDEw Polsacie -
w shibuya na vivie - Doniu był , Liroy był a Teraz Tede mozna było sie spodziewać - inna stacja inny program - ale pokroju Idola - zal.pl
Ale to Sokół jest ten zły
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1220036246 - TEDE JUROREM FABRYKI TALENTOW.
narzekaliscie na Sokoła to proszę bardzo - TEDEw Polsacie -
w shibuya na vivie - Doniu był , Liroy był a Teraz Tede mozna było sie spodziewać - inna stacja inny program - ale pokroju Idola - zal.pl
Ale to Sokół jest ten zły
A wyscie ***** mysleli ze oni robia te rapy i wszystko inne z tym zwiazane dla idei?! Dla zajawy to oni mogli robic jak mieli po 18 lat i hajsu potrzebowali tyle co by miec na nowe najki, bluze, i kilka melanzy.
Tede idzie do Polsatu, i luz niech sobie idzie wbijam w to co robi - tvn turbo, polsat, ja tam rozgraniczam tylko czy robi dobry rap czy chujowizne a nie to kto mu placi i za co?!
Oczywiscie Sokoła jakies chujowe remixy, czy rozowe czapki z daszkiem wytarte spodnie to lipa ale to jest jego prywatny biznes i prowadzi go jak chce.
WY, ty chyba bez kitu jakis niedopieszcony jesteś?!? myślisz, że z czego oni mają życ?? ze sprzedaży płyt?? w kraju gdzie najwiekszy sklep muzyczny nazywa się rapidshare?? zobacz ile zarabiają raperzy w stanach... czy to sprawia, że są mniej autentyczni??
Eeee, to nie tak. Ja tam do Sokoła nic nie mam, niech kosi hajsy na czym chce. Śmieję się tylko pod nosem jak przypomnę sobie ile swego czasu na Tedego było pojazdów, że się sprzedał, a prawda była taka, że robił coś czego inni nie mieli wtedy możliwości zrobić.
A "W Aucie" to numer przekozak w **** i, jak już ktoś wyżej wspomniał, jeśli pamięta się tamte czasy, to nie można myśleć inaczej
Komentarz