Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HipHop

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Peja dalej rapuje o swoim zyciu i o swoim syfie i dla mnie jest jak najbardziej prawdziwy. I jakos nie musi pieprzyc kawalkow dla Eski zeby ludzie go za prawdziwego uznawali.
    Co prawda za wielkiego znawcę polskiej sceny HH sę nie uważam, ale ten tekst mnie co tu dużo mówić rozpierdolił

CywiL, śmiem twierdzić że Twój rozmówca jest za młody żeby pamiętać nawet te czasy kiedy wakacyjne hiciory Peji leciały w Eska'ch, Zet'kach i Viva'ch On tylko wie, że to życie kureskie...

Camp, lubisz tu podpierać się cytatami różnymi i sypiesz jak z rękawa, to i ja zacytuję:
    ja wolałem jak Jędker z dyktafonem na ławeczce
    Kleić teksty pierwsze co nie znaczy,
    że do końca życia tam jest moje miejsce
    Elo!
    Ostatnio edytowany przez Gość; 290.

Komentarz

• Zamieszczone przez daimler

CywiL, śmiem twierdzić że Twój rozmówca jest za młody żeby pamiętać nawet te czasy kiedy wakacyjne hiciory Peji leciały w Eska'ch, Zet'kach i Viva'ch On tylko wie, że to życie kureskie...
      Trochę za późno na to wpadłem.
      Zamieszczone przez daimler

ja wolałem jak Jędker z dyktafonem na ławeczce
      Kleić teksty pierwsze co nie znaczy,
      że do końca życia tam jest moje miejsce

Elo!
      Zajebista puenta.
      Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
      Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

• Ja nie wiem o co wam chodzi z tym Sokołem. - nie zakochalem sie w nim.
        Ale mam swiadomosc ze w tym biznesie powoli wszystko jest dozwolone.
        Kiedys sie wkurwiałem ze Tede - nagrał z Kukulską ze pracował w TVN turbo(czy pracuje?) ze daje wywiady do roznych programow.
        Ale takie są realia - płyty sie nie sprzedają...to kazdy kombinuje inaczej hajs.
        Tez nie lubie rozowych t-shirtow i rozowy czapeczek - ale przeciez nie liczy sie ubior danej osoby tylko to co ma w głowie - chodz często szufladkuje ze w rozowym idzie metrosex lamus i inne epitety.
        TPWC - jeden kawałek "W Aucie" a reszta 13kawałkow?? no dobra jeszcze "Janek pozycz" a reszta to co. Same wartosciowe kawałki.
        Nie jestem fanem W AUCIE - ale jesli cos jest zartem to jest zartem.
        Czy sie sprzedał - ktos wyzej mowił "nie wiesz ile Sokół zarobił ze stacji telewizyjnej za ten kawałek " to jest Polska zawiść a co Cię obchodzi ile zarobił na tym siedzisz mu w portfelu? jesli sprzedanie jest kwestią ze ktos zarobił na zarcie to spoko.
        Jakby Sokół zrobił klip do "dobrego" kawałka - Dwie kochanki - to byscie powiedzieli ze jest prawilny i prawdziwy tak?
        Jesteśmy zawsze tam , gdzie Nasza Legia gra....

Komentarz

• Niemam czasu na cytowanie wszystkich wypowiedzi ale

1. Lat mam wystarczajaco zeby zrobic sobie prawo jazdy w Hameryce.
          2.12 latka nie interesuje o czym jest tekst. Liczy sie refren ,ktory w kazdej remizie puszczaja.
          3.Peji fanem nie jestem ale dla mnie jest bardziej prawdziwy nie Sokol ktory jest na skladance Eski.
          4.Hajsu juz dawno nie kosze od mamy. I rachunki mam w szufladzie. Tak,prawdziwe
          5. Pamietam,pamietam.
          6. Niewiem jak mozna sie wqrq na Tede skoro on od zawsze nie kryl sie ,ze robi hajs.W przeciwienistwie do Sokola.
          7. TML prosze Cie, w polsce ubior jest wazny, i prawie zawsze ludzie szufladkuja ludzi. Lysy tatuazem-kibol-zlodziej-handlarz narkotykow (jak Ci z Zylety...)
          8. I z tych 13 kawalkow moglbym Ci dwie kartki a4 wypelnic "madrosciami" Sokola.
          9.Niemam powodow do zawiscie bo biedy nie klepie. Ale niech robi ten hajs w taki sposob w jaki mowil ,ze zawsze go bedzie erobil. Mocny uliczny rap. I to jest to. Sokol jest hipokryta i tyle.Tede nigdy si enie kryl ,ze robi hajs i dalej go robi.

Komentarz

• Ale, że Dudka na Mundial nie wzięli...
            Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !

Komentarz

• Zamieszczone przez CywiL
              Ale, że Dudka na Mundial nie wzięli...

Chyba k..wa Ty!
              ...ta ziemia do Polski należy
              choć Polska daleko jest stąd,
              bo wolność krzyżami się mierzy
              historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Widze że nie mam z kim tu dyskutować ,mocne argumęty kontra kumaci z forum
                A jak spotkasz boskiego S to opier.... mu la....
                ps.A teras sobię włącze WWOdbicia

Komentarz

• Ogarnij się z takimi tekstami.

Komentarz

• Zamieszczone przez WY
                    mocne argumęty
                    bardzo mocne

Komentarz

• Dobra kończymy z tym mordeczki
                      Masz posłuchaj sobie twojego nowoczesnego idola polskiej sceny HIP HOP ,kup wytarte dziny Prosto różową czapkę i nie zapomnij kupić TPWC 2
                      KUP TE PLYTE W MP3 ZA 7 ZL TU: http://prosto.pl/?l=pl&m=sklep&w=muzykaszczegoly&wyk=29&typ=MP3&pro=56Album: Teraz Pieniadz w Cenie;Artist: Sokol;Featuring: P...

SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ
                      możesz nagrać z Boysami KOCHAMY CIĘ ,ale wszyttko dla jaj oczywiście

Komentarz

• Grunt, że masz argumęty, mordo!

Komentarz

• Cytat:
                          Napisał WY
                          Kolego chyba nie jesteś obiektywny Może sobie przeczytasz stary tekst pana S i pomyślisz jeszccze raz
                          "...Przez takich jak ty robię się zły
                          Bo polski rap spada na psy
                          Znajomość gramatyki i wymowa to nie wszystko
                          Dziwko a wyczucie wiocha hip pop
                          Filozujący student i nie chodzi tu o studia
                          Można być doktorem i nie robić z siebie durnia
                          Ja jestem chłopakiem który kocha to co robi
                          Co od bagna do muzyki odbił
                          To jest główna część mojego życia będe się o rozwój modlił
                          Ale i bez modlitw będe się rozwijał
                          Czas mija a wokół coraz więcej gówna
                          Mamma Mia..."

Przeczytałeś!!! OJ mamma mia

Komentarz

• Zamieszczone przez WY
                            Dobra kończymy z tym mordeczki
                            Masz posłuchaj sobie twojego nowoczesnego idola polskiej sceny HIP HOP ,kup wytarte dziny Prosto różową czapkę i nie zapomnij kupić TPWC 2
                            KUP TE PLYTE W MP3 ZA 7 ZL TU: http://prosto.pl/?l=pl&m=sklep&w=muzykaszczegoly&wyk=29&typ=MP3&pro=56Album: Teraz Pieniadz w Cenie;Artist: Sokol;Featuring: P...

SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ SOKÓŁ
                            możesz nagrać z Boysami KOCHAMY CIĘ ,ale wszyttko dla jaj oczywiście
                            Zmykaj na Marymąt, mondralo.

Komentarz

• Zamieszczone przez WY

Komentarz

• Atak kumatych
                                Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎