EyeQueue, TNTP - dzięki.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
koronawirus – nowa grupa chuligańska z Kielc czy faktyczne zagrożenie?
Zwiń
X
-
Dziękuję Pan Rząd.
https://www.rynekzdrowia.pl/Aparatur...,204381,5.html
Zostałem bezczelnie okradziony.
Komentarz
-
Zamieszczone przez berserk Zobacz postaPrzyszli i zajebali czy zrobili to na podstawie ustawy która ma pewnie X lat?
Fiński parlament zatwierdził stan wyjątkowyOstatnio edytowany przez Kujawiak; 30945.
Komentarz
-
Zamieszczone przez berserk Zobacz postaPrzyszli i zajebali czy zrobili to na podstawie ustawy która ma pewnie X lat?
Komentarz
-
Zamieszczone przez berserk Zobacz postaZnam tą ustawę od liceum, nie dziwi mnie ona ani trochę, jak będzie wojna i Wasze Range Rovery będą potrzebne to też uznacie, że ktoś Wam je zajebał?
Komentarz
-
Zamieszczone przez grodzisk1 Zobacz postaPrzecież te zjaby z pisu cały czas twierdzą, że mają na wszystko kasę, więc niech sobie kupią ten sprzęt, a nie okradają gminę i jej mieszkańców.(L)
Komentarz
-
Zamieszczone przez berserk Zobacz postaZnam tą ustawę od liceum, nie dziwi mnie ona ani trochę, jak będzie wojna i Wasze Range Rovery będą potrzebne to też uznacie, że ktoś Wam je zajebał?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
Dobre, a przecież Sasin mówił że środki na walkę z wirusem są nieograniczone.
Ja rozumiem gdyby Grodzisk chciał użyć tego sprzętu do celów innych niż walka z epidemią, to wtedy z mocy ustawy mają do tego prawo, ale zakładam że jednak aparatura miała służyć mieszkańcom danej gminy do walki z ustrojstwem.
Tak jakby gmina stworzyła jakiś budynek specjalnie na potrzeby kwarantanny mieszkańców a rząd przyszedł wy...dolił wszystkich i wsadził tam dajmy na to ratowników żeby mieli gdzie odpoczywać albo również przejść kwarantanne.
Samo w sobie jak najbardziej słuszne, tylko po co robić takie akcje w trudnym czasie.
Na razie dziś +18
Komentarz
-
To ja też już tak kończąc temat chciałbym zauważyć, że niestety siedzimy w tym wszyscy i szczerze jest mi bardzo obojętny los pani Grażynki i pana Heńka, ale raz na jakiś czas trzeba wykazać sie tym solidaryzmem społecznym, przejdźmy to raz dwa, a potem dalej się nakurwiajmy
Ps: też w pierwszej kolejności idę do lasu, a nie na wezwanie do JW w razie konieczności#MuremZaBonusem
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mrugs Zobacz postaDobre, a przecież Sasin mówił że środki na walkę z wirusem są nieograniczone.
Natomiast bardziej ciekawi mnie kwestia przygotowania na weekendowy wysyp nowych przypadków (jeśli będzie tak jak twierdzi Szumowski potroimy do końca tygodnia liczbę chorych, czyli począwszy od dzisiaj będzie między 100, a 200 nowych przypadków dziennie).
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz postaCzym tłumaczona jest aż tak wysoka śmiertelność we Włoszech (8,3 %)? Trochę wygląda to tak, jakby tam grasował inny wirus, niż w innych krajach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz postaCzym tłumaczona jest aż tak wysoka śmiertelność we Włoszech (8,3 %)? Trochę wygląda to tak, jakby tam grasował inny wirus, niż w innych krajach.Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
Komentarz