Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
PO.N, gazetka, lisłik, bolesław i reszta kodziarstwa
Socjalne debilne pomysły PO - jak tak można, co za dzban chce przejadać pieniądze zamiast inwestować!
Socjalne debilne pomysły PiSu - wspaniale, dbają o ludzi, pomagają ludziom co nie mają na chleb!
Ale przecież nie ma piniedzy na inwestycje bo pisiory wszystko przejadły wiec nie wiem o co cały ten zgiełk
Socjalne debilne pomysły PO - jak tak można, co za dzban chce przejadać pieniądze zamiast inwestować!
Socjalne debilne pomysły PiSu - wspaniale, dbają o ludzi, pomagają ludziom co nie mają na chleb!
Ale przecież nie ma piniedzy na żadne inwestycje bo pisiory wszystko przejadły wiec nie wiem o co cały ten zgiełk
1. To debilizm
2. Najgorsza forma socjalizmu - przejedzenie kosztem inwestycji
Ależ zmienia bardzo dużo.
Taaak, bo tak w wynika sondazu Kantar na zlecenie PO
Też uważam, że 67% to zbyt niski wynik wśród wyborców PiSu, gdyby podczas badania dowiedzieli się, że propozycja wychodzi od rządu to pewnie wynik byłby bliski 80-90%.
3/4 społeczeństwa to popiera, w tym 67% wyborców PiS.
Tu się "rzuca `dzbanami`" jak kiedyś kamieniami na Widzewie I nie krytykuje się partii rządzącej, ani postów kilku użytkowników, którzy by za tą partie chyba życie oddali Jak to robisz to jesteś albo dzban, albo kodziarz Takie moje spostrzeżenia z ostatnich tygodni
Nie żyje Jan Lesiak, były szef zespołu specjalnego Urzędu Ochrony Państwa. Pułkownik Służby Bezpieczeństwa miał 75 lat.
No weź. Słynny Lesiak od "Szafy Lesiaka?" To ten ten? Panie. Kto to dziś pamieta jakiegoś Lesiaka i te gry operacyje jakie wykonywano wówczas. Swoją drogą to co sbecy wykonali to materiał na hołyłódzki poilitycial thriller. Porządna bolszewicko kagiebowska szkoła im. Woroszyłowa.
Ostatnio edytowany przez Mayhe(L); [ARG:4 UNDEFINED].
Nie wiem gdzie to wstawić, czy w wątki koronawirusowe, w "linki", czy może w politykę, ale niech będzie tutaj
Dla nieogarniających co się odjebał.o: po lewej na osi Y skala dla Polski, po prawej dla pozostałych państw
opublikowano: 14 lutego 2014 Kuba Wojewódzki i Mikołaj Lizut radośnie utożsamiają się z pedofilem mordercą: „Wszyscy jesteśmy Mariuszami”. Brylują na swoim niepowtarzalnym poziomie w radiowej audycji dla młodych, nowoczesnych i wesołych.
Zostaw komentarz: