Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gemma cholernie mnie irytuje w SoA, nie mogę jej znieść normalnie.
    Chamstwo i Arogancja.

Komentarz

• No właśnie ma taka być.

Komentarz

• Wredne suczysko.Ciekawe,ile jeszcze żółtków przez nią zginie.
        "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Zamieszczone przez malkav77
          Z lżejszych klimatów – lada moment wraca Family Guy i to mocnym akcentem bo pilot nowej serii będzie trwał godizne i będzie to polaczenie FG i Simpsonów

Family Guy i Simpsonowie to najlepsze seriale moim zdaniem ,nigdy się nie nudzą Simpsonowie to już klasyk, zwłaszcza odcinki Treehouse of Horror

Komentarz

• Zamieszczone przez NOWY(L)
            Wredne suczysko.Ciekawe,ile jeszcze żółtków przez nią zginie.
            wszyscy ;-)
            Sadybiańska żuliganka

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
              No właśnie ma taka być.
              Wiem to i zdaję sobie sprawę z tego, że w dużej mierze to po jej wątkach serial mnie trzymał w napięciu, ale po 6 sezonie i kumulacji w 7 musiałem się podzielić irytacją
              Chamstwo i Arogancja.

Komentarz

• Zamieszczone przez hatak
                Colin Farrell potwierdził swój udział w 2. sezonie "Detektywa" w wywiadzie dla The Sunday World. Dodaje także, że reszta obsady nadal negocjuje swoje role.
                04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Dobre info o potwierdzeniu się tego angażu. Aktor, który może zagrać to na odpowiednim poziomie.

Czuję nosem rolę freaka i paranoika. Dragi, pastylki na sen i ogólnie rzecz biorąc różne schizy będą grane.

Komentarz

• Czas na nadrabianie seriali, oba angole. W sumie przewijały się w tym wątku, więc nic odkrywczego nie napisze. "Luther" dobry aczkolwiek momentami naiwny do bólu. "Peaky Blinders" - zdecydowanie najlepszy serial jaki ostatnio oglądałem, choć podchodziłem jak do jeża po porównaniach do "Zakazanego imperium", które średnio mi podeszło, jak większość nowych produkcji HBO. "Peaky Blinders" to majstersztyk, świetne postacie plus muzyka idealnie oddająca klimat serialu. Genialny. Drugi sezon startuje 2 października.
                    Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• Zamieszczone przez 19zacisze16
                      Odbijając od "Twin Peaks". Serial na pewno godny polecenia to "Gomorra" opowiadająca o neapolitańskiej mafii. Wbija w fotel.
                      Gdzie mogę ściągnąć? Aż dziwne, że na piratebay nie ma, a nie chce na tych kinomanach, zalookaj itd bo przeważnie z lektorem są i słaba jakość.

Komentarz

• W 4 odcinku Czasu Honoru o Powstaniu Warszawskim lekka wtopa ze słowami Hymnu. Standardowo zamiast kiedy jest póki. Co jak co ale takie wpadki zdarzać się raczej nie powinny na tym poziomie.

Póki co dobrze się to ogląda. Jakoś nie mogę zdzierżyć tylko tego Musiała bo do Wesołowskiego to już się chyba przyzwyczaiłem przez te wszystkie sezony.
                        "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                        Wiedźmin

Komentarz

• bardzo dobry początek ostatniego sezonu "Boardwalk Empire" (dwa odcinki za mną, zaraz ładuje ten z ostatniej niedzieli)...

Komentarz

• Szczepan, a tak szczerze: Co było dobrego w pierwszym odcinku? Bo mnie osobiście nie powalił na kolana. Drugi i trzeci to zupełnie co innego już
                            A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• scenariuszowo dosyć sprawnie, reżyseria + montaż... po ostatnich sezonach obawiałem się, że już tak będą przedłużać to na siłę, a tutaj miłe zaskoczenie, szybki sprawne wprowadzenie, bardzo dobrze wyszli z przeskoku czasowego, wcześniej zastanawiałem się czy nie poczekać na pierwsze 4 i wtedy za jednym zamachem, bo w przeszłości tak było, że dopiero wtedy można było w pełni docenić "Boardwalk", a tutaj już po pierwszy wiedziałem, że będę na bieżąco oglądał... plus sceny na Kubie jakoś tak kojarzyły mi się z klimatem drugiej części Ojca Chrzestnego

Komentarz

• Zamieszczone przez Loko
                                W 4 odcinku Czasu Honoru o Powstaniu Warszawskim lekka wtopa ze słowami Hymnu. Standardowo zamiast kiedy jest póki. Co jak co ale takie wpadki zdarzać się raczej nie powinny na tym poziomie.

Póki co dobrze się to ogląda. Jakoś nie mogę zdzierżyć tylko tego Musiała bo do Wesołowskiego to już się chyba przyzwyczaiłem przez te wszystkie sezony.
                                A mnie szczerze mówiąc ta seria póki co nie zachwyca, ot oglądam i tyle.
                                Warszawskie dzieci, pójdziemy w bój,
                                Za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew!

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎