Gemma cholernie mnie irytuje w SoA, nie mogę jej znieść normalnie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
Family Guy i Simpsonowie to najlepsze seriale moim zdaniem ,nigdy się nie nudząSimpsonowie to już klasyk, zwłaszcza odcinki Treehouse of Horror
Komentarz
-
Zamieszczone przez hatakColin Farrell potwierdził swój udział w 2. sezonie "Detektywa" w wywiadzie dla The Sunday World. Dodaje także, że reszta obsady nadal negocjuje swoje role.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Czas na nadrabianie seriali, oba angole. W sumie przewijały się w tym wątku, więc nic odkrywczego nie napisze. "Luther" dobry aczkolwiek momentami naiwny do bólu. "Peaky Blinders" - zdecydowanie najlepszy serial jaki ostatnio oglądałem, choć podchodziłem jak do jeża po porównaniach do "Zakazanego imperium", które średnio mi podeszło, jak większość nowych produkcji HBO. "Peaky Blinders" to majstersztyk, świetne postacie plus muzyka idealnie oddająca klimat serialu. Genialny. Drugi sezon startuje 2 października.Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"Komentarz
-
Komentarz
-
W 4 odcinku Czasu Honoru o Powstaniu Warszawskim lekka wtopa ze słowami Hymnu. Standardowo zamiast kiedy jest póki. Co jak co ale takie wpadki zdarzać się raczej nie powinny na tym poziomie.
Póki co dobrze się to ogląda. Jakoś nie mogę zdzierżyć tylko tego Musiała bo do Wesołowskiego to już się chyba przyzwyczaiłem przez te wszystkie sezony."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
WiedźminKomentarz
-
scenariuszowo dosyć sprawnie, reżyseria + montaż... po ostatnich sezonach obawiałem się, że już tak będą przedłużać to na siłę, a tutaj miłe zaskoczenie, szybki sprawne wprowadzenie, bardzo dobrze wyszli z przeskoku czasowego, wcześniej zastanawiałem się czy nie poczekać na pierwsze 4 i wtedy za jednym zamachem, bo w przeszłości tak było, że dopiero wtedy można było w pełni docenić "Boardwalk", a tutaj już po pierwszy wiedziałem, że będę na bieżąco oglądał... plus sceny na Kubie jakoś tak kojarzyły mi się z klimatem drugiej części Ojca Chrzestnego________________________________________
Póki co dobrze się to ogląda. Jakoś nie mogę zdzierżyć tylko tego Musiała bo do Wesołowskiego to już się chyba przyzwyczaiłem przez te wszystkie sezony.Warszawskie dzieci, pójdziemy w bój,
Za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew!Komentarz
Komentarz