Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Kuba L.

Z HBO bardzo mi podeszła Długa Noc

Z dłuższych (3 x 12 odcinków) Deadwood.
    Długa noc bardzo dobra, ale Deadwood jest genialne (ale ja kocham westerny), Ian McShane jako Al Swearengen jest po prostu wspaniały. Ja nawet nie widziałem, że Deadwood jest na HBO, kurcze to jak pogoda w majówkę nie dopisze (hatfu) to odpalam (po raz 3)

Komentarz

• Zamieszczone przez Stout
      A te Bilions warto ?
      Bo akurat nie mam co oglądać.
      Może ktoś coś poleci z HBO i Skyshow.?
      Mare z Easttown
      04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Na Netflixe "Czarna Lista" polecam. A tak na marginesie warto kupować te skyshow? Jest tam coś ciekawego ?
        Strony Internetowe Olsztyn

Komentarz

• Zerknąłem wreszcie na Tulsa King. Dziś 4 odcinki jutro skończę.

Bardzo na plus
          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez Kuba L.
            Skoro już przy tym jesteśmy...zachęcony entuzjastycznymi opiniami tutaj oglądam Yellowstone (obecnie końcówka sezonu 3) i stwierdzam, że żadna z tych opinii nie była przesadzona
            Jeden z lepszych seriali, jakie widziałem w ogóle.
            Taki, który powoduje, że senność przechodzi i można by go oglądać całą noc, co wydawało mi się już niemożliwe
            ja mam odwrotnie, po kilku odcinkach nie chcialo mi sie tego ogladac ;/

Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.

Komentarz

• Zamieszczone przez tomaszlewy
              Na Netflixe "Czarna Lista" polecam. A tak na marginesie warto kupować te skyshow? Jest tam coś ciekawego ?
              Oczywiście że jest Ja w dość krótkim czasie obejrzalem 3 seriale i wszystkie trzy warte polecenia : Mayor of Kingstown , Rabbit Hole i Tulsa King. Do tego widzę że jest na tej platformie jeden z moich ulubionych filmów mianowicie Backdraft 😁

Komentarz

• Oficjalnie 5 będzie ostatnim sezonem Yelovstone
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                  Oficjalnie 5 będzie ostatnim sezonem Yelovstone
                  Ano niestety, smuteczek straszny...Na pocieszenie - będzie nowy spin off, czerpiący dużo z oryginalnej serii, ale to już nie będzie to samo jak mniemam, eh

Komentarz

• Spin offy które już powstały są bardzo ok, a między ostatnim 1923 a początkiem Yellowstone jest jeszcze duża luka czasowa, także Sheridan wie co robi

Komentarz

• Zamieszczone przez Stout
                      A te Bilions warto ?
                      Bo akurat nie mam co oglądać.
                      Może ktoś coś poleci z HBO i Skyshow.?
                      Jestem na 5 sezonie Billions. Nie zgodze się że Billions = Sukcesja. Wg mnie Billions lepsze, trochę bardziej "komediowe", pierwsze 3 sezony gorąco polecam. Potem zaczyna się robić gorzej, historia wciąga a to dla mnie najważniejsze.

Komentarz

• Skoro Sylwek wyskoczył z serialem to nie było bata żeby Arni odpuścił temat
                        Fubar 2023, 1 sezon 8 odcinków. Jestem po 3 epizodach, do Tulsa King mu daleko ale nie ma lipy(dupy nie urywa ale momenty są ).

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: image.png
Wyświetleń: 594
Rozmiar: 91,8 KB
ID: 2653858

Fubar (2023) - Gdy ojciec i córka dowiadują się, że oboje są tajnymi agentami CIA, ich zadanie - już i tak ryzykowne - staje się wewnętrznym problemem dysfunkcyjnej rodziny.

No i widzę, że pojawiły się już 2 odcinki 5 sezonu Mayans M.C.

Komentarz

• Na hbo max całkiem ciekawa propozycja kto jeszcze nie widział a lubi takie klimaty to serdecznie polecam drugi sezon w trakcie jak coś 😉https://www.filmweb.pl/serial/Stamt%...04652/season/1

Komentarz

• Dość ciekawa pozycja na Sky.
                            Bates Motel
                            Bates Motel (2013) - Norma Bates i syn Norman kupują dom wraz z leżącym nieopodal motelem. Od tej  pory chłopak popada w coraz większe szaleństwo.
                            "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Jason Sudeikis, który wciela się w tytułowego bohater w serialu Ted Lasso, potwierdził, że historia zakończy się na 3. sezonie
                              No i stało się, jednak jest nadzieja na spin offy. https://naekranie.pl/aktualnosci/ted...off-1678179045

P.S. Szacun za pojawienie się Pepa, Linekera i Henry'ego

Komentarz

• Jak komuś przypadł do gustu miniserial HBO Czarnobyl to polecam nowa produkcje Netflixa The Days (DNI) o katastrofie w Fukushimie.
                                Over the course of eight episodes, this multi-layered drama faithfully captures a disastrous incident from three different perspectives based on careful rese...

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎