Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
-
Na Netflixe "Czarna Lista" polecam. A tak na marginesie warto kupować te skyshow? Jest tam coś ciekawego ?Komentarz
-
Skoro już przy tym jesteśmy...zachęcony entuzjastycznymi opiniami tutaj oglądam Yellowstone (obecnie końcówka sezonu 3) i stwierdzam, że żadna z tych opinii nie była przesadzona
Jeden z lepszych seriali, jakie widziałem w ogóle.
Taki, który powoduje, że senność przechodzi i można by go oglądać całą noc, co wydawało mi się już niemożliwe
Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.Komentarz
-
Ja w dość krótkim czasie obejrzalem 3 seriale i wszystkie trzy warte polecenia : Mayor of Kingstown , Rabbit Hole i Tulsa King. Do tego widzę że jest na tej platformie jeden z moich ulubionych filmów mianowicie Backdraft 😁
Komentarz
-
Komentarz
-
Jestem na 5 sezonie Billions. Nie zgodze się że Billions = Sukcesja. Wg mnie Billions lepsze, trochę bardziej "komediowe", pierwsze 3 sezony gorąco polecam. Potem zaczyna się robić gorzej, historia wciąga a to dla mnie najważniejsze.Komentarz
-
Skoro Sylwek wyskoczył z serialem to nie było bata żeby Arni odpuścił temat
Fubar 2023, 1 sezon 8 odcinków. Jestem po 3 epizodach, do Tulsa King mu daleko ale nie ma lipy(dupy nie urywa ale momenty są).
Fubar (2023) - Gdy ojciec i córka dowiadują się, że oboje są tajnymi agentami CIA, ich zadanie - już i tak ryzykowne - staje się wewnętrznym problemem dysfunkcyjnej rodziny.
No i widzę, że pojawiły się już 2 odcinki 5 sezonu Mayans M.C.Komentarz
-
Na hbo max całkiem ciekawa propozycja kto jeszcze nie widział a lubi takie klimaty to serdecznie polecam drugi sezon w trakcie jak coś 😉https://www.filmweb.pl/serial/Stamt%...04652/season/1Komentarz
-
Jason Sudeikis, który wciela się w tytułowego bohater w serialu Ted Lasso, potwierdził, że historia zakończy się na 3. sezonie
P.S. Szacun za pojawienie się Pepa, Linekera i Henry'egoKomentarz
-
Komentarz
Komentarz