Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pradziadek Legolasa.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: Zrzut ekranu 2022-09-1 o 09.21.51.png
Wyświetleń: 1604
Rozmiar: 484,3 KB
ID: 2634272

Komentarz

• O kurvva

Komentarz

• Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję  Nazwa: 405699_1663051253293?srcx=0&srcy=0&srcw=2048&srch=1152&dstw=900&dsth=506&srcmode=0&quality=100&type=1.jpg Wyświetleń: 0 Rozmiar: 399,6 KB ID: 2635541
        CYBERPUNK: EDGERUNNERS
        W zdemoralizowanym mieście, w którym cybernetyczne modyfikacje organizmu to norma, zdolny chłopak z ulicy chce zostać edgerunnerem, czyli wyjętym spod prawa najemnikiem.
        Źródło: Filmweb
        To anime jest ucztą dla każdego gracza CP2077 ktory spędził przyjemnie czas w Night City, miasto przeniesione 1 do 1, muzyka z gry na plus (kawalki Podsiadlo na duzy plus). Do tego mamy easter eggi, mnóstwo ficzerów.
        Ktoś może nie przepadac za anime zbytnio ale myśle że i takim osobą spodoba sie klimat Animowanego CP.
        Dla osób którzy nie grali w CP to mysle ze rowniez cos znajda dla siebie.

8/10

Komentarz

• Chciałbym podziękować z tego miejsca wszystkim użytkownikom ktorzy dziela sie tytułami wartymi obejrzenia co genialnie pozwala mi wybrać serie do ogladania Zarówno tutaj jak i w wątku filmowym.

Co do powyższego wpisu i animowanych klimatów szczerze polecam Arcane. Animacja powstała na bazie ligi legend, ale jest tak świetnie wykonana ze nie trzeba byc fanem gry aby czerpać radość z oglądania.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
            Ted Lasso(2020). Serial komedia(żaden sitcom). Na razie 2 sezony po 10 trzydziesto minutowych odcinków. Jestem po 1 sezonie i na duży +.

Polecam na te ujowe pogodowo dni, jak dla mnie super relaks. Nie wiem jak to opisać. To jest taka karykatura całego piłkarskiego światka, od piłkarzy(ich maniery i maniurki), szatnię, przez prezesów, media itd ale przede wszystkim tutaj główny bohater robi robotę.

e:
            Po obejrzeniu 15 odcinków mogę stwierdzić, że jest to jeden z lepszych seriali rozrywkowych jakie widziałem. To jest fajny, mądry serial okraszony zayebistym humorem a nie jakaś głupia komedyjka, w której liczy się jedynie rozbawienie widza(takie oczywiście też uwielbiam). Dochodzą do tego szczegóły związane z piłkarskim światem, które fajnie się wychwytuje a których nikt kto na piłkę ma wyebane nie rozkmini
            Zgadzam się w pełni. Perełka.

Komentarz

• Na Disney+ jest już kolejny serial około gwiezdny "Andor", osadzony w czasach poprzedzających "Łotra1".
              Na chwilę obecną trzy odcinki.
              Po obejrzeniu pierwszego wydaje mi się najbardziej mroczny z dotychczas zrealizowanych...

"Andor" nie skrywa tego, czym chce być. Serial opowiada losy jednego z głównych bohaterów "Łotra 1" o tajemnicznej przeszłości. Recenzja hitu Disney+!

Komentarz

• Taboo - na razie po 3 odcinkach zdecydowanie daje radę:

Komentarz

• Zwiastun Mandalorian 3

Nie jesteś już Mandalorianinem. Oglądaj nowy sezon #themandalorian w 2023 roku.Tylko w Disney+. Zwiastun pochodzi z platformy Disney+Wszelkie prawa nie nale...

Komentarz

• Upadek Królestwa . Ostatnia sezon trzyma poziom. Polecam !
                    349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Wielka woda (2022) - Wrocław, rok 1997. Naukowcy i lokalne władze muszą podjąć szereg niewyobrażalnie trudnych decyzji, gdy do miasta zbliża się potężna fala powodziowa.

Bardzo się przyjemnie ogląda.

Komentarz

• Zamieszczone przez Alek
                        Świetny polski serial. Nie ma się do czego przyczepić.

Komentarz

• Zamieszczone przez Hermit

Świetny polski serial. Nie ma się do czego przyczepić.
                          Serial ok. Ale trochę mało powodzi w powodzi. 8 odcinków i rozłożenie akcentów na dłuższy czas dałoby imo jeszcze lepszy efekt.
                          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Na vizjerku oglądałem ostatnio serial "Dahmer"(ten od Netflixa), po oglądaniu wcześniej wielu dokumentów o seryjnych mordercach (w tym o nim samym), stwierdzam, że całkiem udanie oddaje realność jego działań i polecam zobaczyć, jak kogoś taka tematyka interesuje.
                            Dodatkowo polecam też "Rozmowy z zabójcą-Taśmy jeffreya Dahmera), tutaj już bardziej dokument.
                            Ma ktoś może do polecenia jakieś dobre horrory lub thrillery? a może coś na faktach?

Komentarz

• Co do Dahmera to należy tylko przestrzec, że z uwagi na preferencje głównego bohatera serial może być dla niektórych "nieestetyczny wizualnie". Mówiąc inaczej - wolę jak seryjny zabójca na tle seksulnym jest hetero

A niezależne od tego mnie serial po 5-6 odcinkach zmęczył i go nie skończyłem.
                              Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                              St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez księciuniu
                                Co do Dahmera to należy tylko przestrzec, że z uwagi na preferencje głównego bohatera serial może być dla niektórych "nieestetyczny wizualnie". Mówiąc inaczej - wolę jak seryjny zabójca na tle seksulnym jest hetero

A niezależne od tego mnie serial po 5-6 odcinkach zmęczył i go nie skończyłem.
                                Miałem tak samo tylko tylko po 4 skończyłem. Zdecydowanie za dużo homo i za mało zabijania
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎