Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
-
CYBERPUNK: EDGERUNNERS
W zdemoralizowanym mieście, w którym cybernetyczne modyfikacje organizmu to norma, zdolny chłopak z ulicy chce zostać edgerunnerem, czyli wyjętym spod prawa najemnikiem.
Źródło: Filmweb
Ktoś może nie przepadac za anime zbytnio ale myśle że i takim osobą spodoba sie klimat Animowanego CP.
Dla osób którzy nie grali w CP to mysle ze rowniez cos znajda dla siebie.
8/10Komentarz
-
Chciałbym podziękować z tego miejsca wszystkim użytkownikom ktorzy dziela sie tytułami wartymi obejrzenia co genialnie pozwala mi wybrać serie do ogladaniaZarówno tutaj jak i w wątku filmowym.
Co do powyższego wpisu i animowanych klimatów szczerze polecam Arcane. Animacja powstała na bazie ligi legend, ale jest tak świetnie wykonana ze nie trzeba byc fanem gry aby czerpać radość z oglądania.Komentarz
-
Ted Lasso(2020). Serial komedia(żaden sitcom). Na razie 2 sezony po 10 trzydziesto minutowych odcinków. Jestem po 1 sezonie i na duży +.
Polecam na te ujowe pogodowo dni, jak dla mnie super relaks. Nie wiem jak to opisać. To jest taka karykatura całego piłkarskiego światka, od piłkarzy(ich maniery i maniurki), szatnię, przez prezesów, media itd ale przede wszystkim tutaj główny bohater robi robotę.
e:
Po obejrzeniu 15 odcinków mogę stwierdzić, że jest to jeden z lepszych seriali rozrywkowych jakie widziałem. To jest fajny, mądry serial okraszony zayebistym humorem a nie jakaś głupia komedyjka, w której liczy się jedynie rozbawienie widza(takie oczywiście też uwielbiam). Dochodzą do tego szczegóły związane z piłkarskim światem, które fajnie się wychwytuje a których nikt kto na piłkę ma wyebane nie rozkminiKomentarz
-
Na Disney+ jest już kolejny serial około gwiezdny "Andor", osadzony w czasach poprzedzających "Łotra1".
Na chwilę obecną trzy odcinki.
Po obejrzeniu pierwszego wydaje mi się najbardziej mroczny z dotychczas zrealizowanych...
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Na vizjerku oglądałem ostatnio serial "Dahmer"(ten od Netflixa), po oglądaniu wcześniej wielu dokumentów o seryjnych mordercach (w tym o nim samym), stwierdzam, że całkiem udanie oddaje realność jego działań i polecam zobaczyć, jak kogoś taka tematyka interesuje.
Dodatkowo polecam też "Rozmowy z zabójcą-Taśmy jeffreya Dahmera), tutaj już bardziej dokument.
Ma ktoś może do polecenia jakieś dobre horrory lub thrillery? a może coś na faktach?Komentarz
-
Co do Dahmera to należy tylko przestrzec, że z uwagi na preferencje głównego bohatera serial może być dla niektórych "nieestetyczny wizualnie". Mówiąc inaczej - wolę jak seryjny zabójca na tle seksulnym jest hetero
A niezależne od tego mnie serial po 5-6 odcinkach zmęczył i go nie skończyłem.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”Komentarz
-
Co do Dahmera to należy tylko przestrzec, że z uwagi na preferencje głównego bohatera serial może być dla niektórych "nieestetyczny wizualnie". Mówiąc inaczej - wolę jak seryjny zabójca na tle seksulnym jest hetero
A niezależne od tego mnie serial po 5-6 odcinkach zmęczył i go nie skończyłem.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
Komentarz