Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Yanks Zobacz posta
    Nocna msza.
    Warto?
    Nie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta

Jeśli nie widziałeś to polecam https://www.filmweb.pl/serial/Sukcesja-2018-779456 To jest dopiero petarda w tym biznesowym klimacie(w tym przypadku rodzinna korporacja medialna).
      Premiera 3 sezonu wg https://datapremiery.pl/sukcesja-sez...serialu-18345/ za 11 dni.
      Nie wiem, czy tylko mnie to dotyczy, ale w S3E1 przestałem rozumieć w znacznej części, o czym oni ze sobą rozmawiają
      Obejrzałem 2 pierwsze sezony generalnie z przyjemnością, ale teraz jest takie natężenie jakiejś korpo/biznes gadki z odniesieniami (chyba) amerykańskimi, że zaczęło mnie to trochę odpychać.
      Też masz/macie takie wrażenie, czy tylko ja mam z tym kłopot?

Polecam "Długa noc" (org. "The night of"), https://www.filmweb.pl/serial/Długa+noc-2016-673541
      Dobra historia, dobrze nakręcone i świetnie zagrane (John Turturro jako adwokacina z powołania mistrzowsko). Jedyny minus to nieco rozczarowujące zakończenie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kuba L. Zobacz posta

Nie wiem, czy tylko mnie to dotyczy, ale w S3E1 przestałem rozumieć w znacznej części, o czym oni ze sobą rozmawiają
        Obejrzałem 2 pierwsze sezony generalnie z przyjemnością, ale teraz jest takie natężenie jakiejś korpo/biznes gadki z odniesieniami (chyba) amerykańskimi, że zaczęło mnie to trochę odpychać.

Też masz/macie takie wrażenie, czy tylko ja mam z tym kłopot?

Polecam "Długa noc" (org. "The night of"), https://www.filmweb.pl/serial/Długa+noc-2016-673541
        Dobra historia, dobrze nakręcone i świetnie zagrane (John Turturro jako adwokacina z powołania mistrzowsko). Jedyny minus to nieco rozczarowujące zakończenie.
        A myślałem, że to ze zmęczenia bo w nocy oglądałem na siłę. Od razu zdecydowałem, że jak wyjdzie 2 odcinek to najpierw obejrzę jeszcze raz ten pierwszy(zapewne nic to nie da hehe) więc nie jesteś sam Ale zaznaczyć muszę, że ani na chwilę nie odepchnęło.

Komentarz

• Gomorra od 20.11 !
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Jakby co to są już 2 odcinki Yellowstone 4!

Komentarz

• Ktoś widział?
                Kin (2021) - Gdy ginie młody chłopiec, jego rodzina wyrusza na wojnę z międzynarodowym kartelem. Choć zwycięstwo wydaje się niemożliwe, mają jednak coś, czego brakuje gangsterom - silne więzy krwi.

KIN 2021

Gdy ginie młody chłopiec, jego rodzina wyrusza na wojnę z międzynarodowym kartelem. Choć zwycięstwo wydaje się niemożliwe, mają jednak coś, czego brakuje gangsterom - silne więzy krwi.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta
                  Jakby co to są już 2 odcinki Yellowstone 4!
                  Gdzie można obejrzeć?

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Komentarz

• Zamieszczone przez h_L Zobacz posta
                    Gdzie można obejrzeć?

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
                    Filman.cc Filmy online i seriale online za darmo. Wybieraj i oglądaj spośród tysięcy nowych filmów i seriali online, premier kinowych i zwiastunów.

Komentarz

• Komentarz

• Dla przypomnienia, od dzisiaj Gomorra sezon 5 na HBO GO. pierwsze dwa odcinki

Komentarz

• Jakby co, to na podanym linku są już 4 odcinki
                          Z cytrusów najbardziej lubię ogórki małosolne!!!

Komentarz

• Biały lotos - sztosik.
                            04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Jeśli jeszcze ktoś nie oglądał Rojst i Rojst 97 ,to serdecznie polecam.

Wczoraj zabrałem się za Yellowstone.
                              Po pierwszym odcinku mam nadzieję,że będzie dalej jeszcze lepiej.
                              "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Ale zajebiście ogląda się ostatni sezon Gomorry. A już 4 odcinek to w ogóle !!!
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Pracuję...
                                X