Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Na player.pl widziałem, ale nie wiem czy jest całość.

A ja mam pytanie czy gdzieś dostępny jest Ostry Dyżur poza cda? Narobiło się tych seriali medycznych na Netflixie, żona ogląda a ja się za głowię łapię jak bardzo różnią się od tego klasyku oczywiście in minus.

Komentarz

• Zamieszczone przez gothblack

Jest szansa obejrzeć to gdzies poza C+ ?
      Ja przez to https://filman.cc/serial-online/4048/klangor

Poleciałem od drugiego odcinka ciurkiem całość. Skończyłem jakoś przed 6tą rano a przed siódmą trzeba było wstać hehe Dupy nie urywa ale mi wystarczyło, że wciąga. Być może za dużo pochwał slyszalem i za dużo przez to oczekiwałem. Nie wiem czy lepszy od Belfra bo to ciężko porównać ale jak dla mnie czas nie stracony bo w tym czasie w zamian moglem jedynie spać hehe Serio można polecić.

P.S. No i ten prom przypominający wyjazd na Flotę

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej

Ja przez to https://filman.cc/serial-online/4048/klangor

Poleciałem od drugiego odcinka ciurkiem całość. Skończyłem jakoś przed 6tą rano a przed siódmą trzeba było wstać hehe Dupy nie urywa ale mi wystarczyło, że wciąga. Być może za dużo pochwał slyszalem i za dużo przez to oczekiwałem. Nie wiem czy lepszy od Belfra bo to ciężko porównać ale jak dla mnie czas nie stracony bo w tym czasie w zamian moglem jedynie spać hehe Serio można polecić.

P.S. No i ten prom przypominający wyjazd na Flotę
        Wielkie dzięki kolego.
        EDIT
        Wygląda na to, ze strona jednak padła. No trudno...
        Ostatnio edytowany przez gothblack; 119431.

Komentarz

• Zamieszczone przez gothblack

Wielkie dzięki kolego.
          EDIT
          Wygląda na to, ze strona jednak padła. No trudno...
          Wiesz co? Ona od pewnego czasu ma jakieś problemy, pada i wstaje Raz działa, raz nie działa. Rano była lipa a teraz u mnie akurat hula.

Komentarz

• Dzisiaj startuje ostatni sezon Domu z Papieru.

Komentarz

• Zamieszczone przez Hermit
              Dzisiaj startuje ostatni sezon Domu z Papieru.
              Strasznie miałki już ten sezon, plus ulubione przez netflixa, tym razem lanie po mordzie za bycie homofobem, a i znalazł się też trans...
              druga połowa chyba za 2 miesiące

Komentarz

• Szkoda czasu już na ten serial
                ps: jest i "Rambo"

Komentarz

• W cieniu (2014) - Relu Oncescu na co dzień jest kochającym ojcem i mężem pracującym jako taksówkarz. Po godzinach zajmuje się ściąganiem haraczy dla lokalnego gangstera.

W cieniu rumuński serial 3 sezonowy na HBO swojski klimat i fajnie się ogląda.
                  Gangsterka po rumuńsku bez lukrowania.

Komentarz

• Zamieszczone przez oczkovski
                    https://www.filmweb.pl/serial/W+cieniu-2014-736276

W cieniu rumuński serial 3 sezonowy na HBO swojski klimat i fajnie się ogląda.
                    Gangsterka po rumuńsku bez lukrowania.
                    Potwierdzam, fajny serial.

Komentarz

• Pojawił się ostatni sezon "Lucyfera".
                      Bazinga!
                      Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Biorąc pod uwagę wiek pozywającej szachistki, nasuwa się pytanie - czy dożyje do zakończenia tej rozprawy.

Pierwsza arcymistrzyni szachowa w historii pozywa streamingowego giganta. Nona Gaprindashvili, gruzińska zawodniczka i "legenda szachów", wyjaśnia, w jaki sposób scenarzyści Netflixa mieli przeinaczyć jej życiorys. "Niewiele rzeczy jest w stanie mnie dotknąć, ale to było poniżające" – mówi o scenie ze słynnego serialu.
                        Pierwsza arcymistrzyni szachowa w historii pozywa streamingowego giganta. Nona Gaprindaszwili, gruzińska zawodniczka i "legenda szachów", wyjaśnia, w jaki sposób scenarzyści Netflixa mieli przeinaczyć...

Komentarz

• Zamieszczone przez Dolu

Strasznie miałki już ten sezon, plus ulubione przez netflixa, tym razem lanie po mordzie za bycie homofobem, a i znalazł się też trans...
                          druga połowa chyba za 2 miesiące
                          Dobrze, że to już ostatni sezon, mam nadzieję, bo najwyraźniej brak pomysłów na przykucie widza przed ekran TV.

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70

Dobrze, że to już ostatni sezon, mam nadzieję, bo najwyraźniej brak pomysłów na przykucie widza przed ekran TV.
                            jak upchać lgbtqwerty w serialu
                            o tak

"Wiesz czemu cię zabiję?
                            Bo jesteś faszystą
                            Za określenie „kundel”,
                            za „cygankę”
                            Za nazwanie Palermo „jednookim pedałem”
                            Za „latynosa”
                            Za rasizm
                            Za szowinizm
                            Za homofobię"

Komentarz

• Ted Lasso(2020). Serial komedia(żaden sitcom). Na razie 2 sezony po 10 trzydziesto minutowych odcinków. Jestem po 1 sezonie i na duży +.

Polecam na te ujowe pogodowo dni, jak dla mnie super relaks. Nie wiem jak to opisać. To jest taka karykatura całego piłkarskiego światka, od piłkarzy(ich maniery i maniurki), szatnię, przez prezesów, media itd ale przede wszystkim tutaj główny bohater robi robotę.

Trener amerykańskiego futbolu Ted Lasso przenosi się do Anglii, by objąć pieczę nad drużyną piłki nożnej. Czy brak doświadczenia i nieprzychylne środowisko przeszkodzą mu w pokazaniu graczom legendarnego Stylu Teda Lasso?
                              https://www.filmweb.pl/serial/Ted+Lasso-2020-854751

e:
                              Po obejrzeniu 15 odcinków mogę stwierdzić, że jest to jeden z lepszych seriali rozrywkowych jakie widziałem. To jest fajny, mądry serial okraszony zayebistym humorem a nie jakaś głupia komedyjka, w której liczy się jedynie rozbawienie widza(takie oczywiście też uwielbiam). Dochodzą do tego szczegóły związane z piłkarskim światem, które fajnie się wychwytuje a których nikt kto na piłkę ma wyebane nie rozkmini
                              Ostatnio edytowany przez Raczej; 12076.

Komentarz

• Gdzie obejrzec serial The Fall ? Chodzi o sezon 1 bo 2 i 3 jest na Netflix

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎