Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• I ta 20 letnia Ciri przyjeżdżająca do Kaer Morhen, eh...

Komentarz

• Animal Kingdom / Królestwo zwierząt - ruszył piąty sezon

Komentarz

• Rojst 2 po mimo standardowego wątku lgbt , polecam bardzo. Najlepsza robotę robi tam Simlat ale Różdżka też daje radę. Serial dużo lepszy niż pierwsza część, trzyma w napięciu do końca i naprawdę bardzo dobrze nakręcony.

Podoba mi się,że tak bardzo dbali o szczegóły charakteryzacji z tamtych lat.

Serial do obejrzenia w jeden dzień
        349meczów*
        71 goli*
        58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
          Rojst 2 po mimo standardowego wątku lgbt , polecam bardzo. Najlepsza robotę robi tam Simlat ale Różdżka też daje radę. Serial dużo lepszy niż pierwsza część, trzyma w napięciu do końca i naprawdę bardzo dobrze nakręcony.

Różczka
          Fajne jest to, że po Rojst 97 człowiek lepiej rozumie pierwszy sezon

Polecam oglądać ponownie sezon 1, bo wyłapuje się kilka smaczków więcej.

Komentarz

• Zamieszczone przez crolick Zobacz posta
            Różczka
            Fajne jest to, że po Rojst 97 człowiek lepiej rozumie pierwszy sezon

Polecam oglądać ponownie sezon 1, bo wyłapuje się kilka smaczków więcej.
            pisanie na tel

No ja do pierwszego sezonu wróciłem po roku chyba bo wtedy jakoś mi nie podszedł. Teraz zrobiłem dwa sezony w 3 dni
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
              Rojst 2 po mimo standardowego wątku lgbt , polecam bardzo. Najlepsza robotę robi tam Simlat ale Różdżka też daje radę. Serial dużo lepszy niż pierwsza część, trzyma w napięciu do końca i naprawdę bardzo dobrze nakręcony.

Podzielam zdanie, ale wątek ojcowski akurat do przewidzenia.
              04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Jako, że leci teraz drugi sezon to usiadłem w końcu do Kruka produkcji Canal+. I naprawdę polecam. Bardzo fajny serial, porządnie zrobiony i zagadka kryminalna nie taka łatwa do rozwiązania

Świetn Żurawski i Jakus ale najlepsza chyba pani Kierklo

W ogóle muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony ostatnimi polskimi produkcjami. Co obejrzę jakiś serial to mi się podoba
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

Komentarz

• Kruk i Rojst na propsie. Tak samo jak Klangor wcześniej
                  Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Na Netflix wjechał dokument "Bójka w the Palace" opisujący okoliczności awantury z 2004 roku miedzy Detroit Pistons a Indiana Pacers.
                    With less than a minute left in the game, a fight broke out between players on the court. After the fight was broken up, a drink was thrown from the stands a...
                    04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Nie wiem czy było (chyba nie) - Hit & Run na Netflxie, sprawny serial sensacyjny z ciekawymi postaciami, wartką akcją i niezłą intrygą. W roli głównej, znany z Faudy, Lior Raz (jest też współscenarzystą i współproducentem).

Komentarz

• The North Water.

Ale złoto, miniserial(chyba). Co Colin Farrell tu gra to nie mam pytań.
                        https://www.filmweb.pl/serial/The+No...er-2021-803061

Komentarz

• Klangor jak dla mnie najlepszy polski serial jaki oglądałem w ostatnich latach. Interesująca historia, ciekawa narracja, fajnie sfotografowany przez co ma swój klimat. Plus do tego zero jakichkolwiek ideologii, czysty kryminał bez podtekstów.

Komentarz

• Sprawdziłem, było już o tym serialu w tym wątku.
                            Ale jeśli ktoś, jak ja, od niedawna zaczął przygodę z serialami, a do tego nie chce się przekopywać przez prawie 300 stron - to polecam:

Prawo Ulicy (The Wire)

https://www.filmweb.pl/serial/Prawo+ulicy-2002-87721

Edit:
                            na pewno na HBO
                            Never Surrender

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
                              Klangor jak dla mnie najlepszy polski serial jaki oglądałem w ostatnich latach. Interesująca historia, ciekawa narracja, fajnie sfotografowany przez co ma swój klimat. Plus do tego zero jakichkolwiek ideologii, czysty kryminał bez podtekstów.
                              Jestem co prawda po pierwszym odcinku więc nie mam za bardzo coś do powiedzenia o fabule. Natomiast pierwsze co mnie ucieszyło to to, że w końcu nie muszę gimnastykować narządów słuchu. Już sobie nie przypominam polskiego serialu żeby aktorzy nie seplenili a dźwięki w tle nie zagłuszały dialogów. Zwykle domagałem się polskich napisów do polskich seriali a tu cyk, niespodzianka. W końcu obejrzę szybciutko bez wkoorwiania się na technikalia, pauzowania, cofania. Muszę jedynie przeboleć Ostaszewską, no ale nie można mieć wszystkiego

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
                                Klangor jak dla mnie najlepszy polski serial jaki oglądałem w ostatnich latach. Interesująca historia, ciekawa narracja, fajnie sfotografowany przez co ma swój klimat. Plus do tego zero jakichkolwiek ideologii, czysty kryminał bez podtekstów.
                                Jest szansa obejrzeć to gdzies poza C+ ?

Komentarz

Pracuję...
                                X