I ta 20 letnia Ciri przyjeżdżająca do Kaer Morhen, eh...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
Animal Kingdom / Królestwo zwierząt - ruszył piąty sezon
Komentarz
-
Rojst 2 po mimo standardowego wątku lgbt , polecam bardzo. Najlepsza robotę robi tam Simlat ale Różdżka też daje radę. Serial dużo lepszy niż pierwsza część, trzyma w napięciu do końca i naprawdę bardzo dobrze nakręcony.
Podoba mi się,że tak bardzo dbali o szczegóły charakteryzacji z tamtych lat.
Serial do obejrzenia w jeden dzień349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaRojst 2 po mimo standardowego wątku lgbt , polecam bardzo. Najlepsza robotę robi tam Simlat ale Różdżka też daje radę. Serial dużo lepszy niż pierwsza część, trzyma w napięciu do końca i naprawdę bardzo dobrze nakręcony.
Serial do obejrzenia w jeden dzień
Fajne jest to, że po Rojst 97 człowiek lepiej rozumie pierwszy sezon
Polecam oglądać ponownie sezon 1, bo wyłapuje się kilka smaczków więcej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez crolick Zobacz postaRóżczka
Fajne jest to, że po Rojst 97 człowiek lepiej rozumie pierwszy sezon
Polecam oglądać ponownie sezon 1, bo wyłapuje się kilka smaczków więcej.
No ja do pierwszego sezonu wróciłem po roku chyba bo wtedy jakoś mi nie podszedł. Teraz zrobiłem dwa sezony w 3 dni349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaRojst 2 po mimo standardowego wątku lgbt , polecam bardzo. Najlepsza robotę robi tam Simlat ale Różdżka też daje radę. Serial dużo lepszy niż pierwsza część, trzyma w napięciu do końca i naprawdę bardzo dobrze nakręcony.
Serial do obejrzenia w jeden dzień04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Jako, że leci teraz drugi sezon to usiadłem w końcu do Kruka produkcji Canal+. I naprawdę polecam. Bardzo fajny serial, porządnie zrobiony i zagadka kryminalna nie taka łatwa do rozwiązania
Świetn Żurawski i Jakus ale najlepsza chyba pani Kierklo
W ogóle muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony ostatnimi polskimi produkcjami. Co obejrzę jakiś serial to mi się podoba349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
The North Water.
Ale złoto, miniserial(chyba). Co Colin Farrell tu gra to nie mam pytań.
https://www.filmweb.pl/serial/The+No...er-2021-803061
Komentarz
-
Sprawdziłem, było już o tym serialu w tym wątku.
Ale jeśli ktoś, jak ja, od niedawna zaczął przygodę z serialami, a do tego nie chce się przekopywać przez prawie 300 stron - to polecam:
Prawo Ulicy (The Wire)
https://www.filmweb.pl/serial/Prawo+ulicy-2002-87721
Edit: na pewno na HBONever Surrender
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaKlangor jak dla mnie najlepszy polski serial jaki oglądałem w ostatnich latach. Interesująca historia, ciekawa narracja, fajnie sfotografowany przez co ma swój klimat. Plus do tego zero jakichkolwiek ideologii, czysty kryminał bez podtekstów.obejrzę szybciutko bez wkoorwiania się na technikalia, pauzowania, cofania. Muszę jedynie przeboleć Ostaszewską, no ale nie można mieć wszystkiego
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaKlangor jak dla mnie najlepszy polski serial jaki oglądałem w ostatnich latach. Interesująca historia, ciekawa narracja, fajnie sfotografowany przez co ma swój klimat. Plus do tego zero jakichkolwiek ideologii, czysty kryminał bez podtekstów.
Komentarz
Komentarz