Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jestem w trakcie 1-go sezonu Deadwood (https://www.filmweb.pl/serial/Deadwood-2004-97620) i mimo, że nie jestem fanem westernów, to bardzo mi przypadł do gustu (fabuła, narracja, gra aktorska). Dostępny na HBO GO.
Ale sztos ten "Klangor" Bez kompleksów do top produkcji kryminalnych, brytyjskich bądź skandynawskich. Do tego montaż, muzyka, aktorstwo.
Co jeszcze z polskich? Przyznaję bez bicia, że omijałem
Jednym słowem sztos !!! Od Watachy nie oglądałem nic polskiego równie dobrego .
No to się chyba i ja jakoś skuszę. Watachy 3 też jeszcze nie obejrzałem. Wiem, że zacząłem ale się wkuurwiłem bo nic nie rozumiałem co mówią. W tym Klangorze ogarnęli albo chociaż są polskie napisy?
No to się chyba i ja jakoś skuszę. Watachy 3 też jeszcze nie obejrzałem. Wiem, że zacząłem ale się wkuurwiłem bo nic nie rozumiałem co mówią. W tym Klangorze ogarnęli albo chociaż są polskie napisy?
Klangor to najlepiej udźwiękowiony polski serial jaki oglądałem.
Póki co jestem po 4 odcinkach tego Klangora i nie zachwyca. Póki co to wszystko się snuje.
Może dalej się rozkręci, więc oglądam to dalej dzięki Waszym opiniom.
Póki co jestem po 4 odcinkach tego Klangora i nie zachwyca. Póki co to wszystko się snuje.
Może dalej się rozkręci, więc oglądam to dalej dzięki Waszym opiniom.
Zdecydowanie się rozkręci. Odcinki 6-8 zajebiste, warto je obejrzeć longiem jeden po drugim.
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Welcome to Utmark (2021) - pol. Witamy na odludziu
Obejrzany po znalezionej na naszym forum rekomendacji. Przyjemny serial dla fanów kina skandynawskiego (a może i nie tylko). Polecam.
Wreszcie udało mi się obejrzeć opisywany tu nie raz serial Slepnac od świateł.
I powiem tak, serial z mega potencjałem i szkoda, że nie wykorzystanym. Kilka odcinków zajebi.stych ale niestety sporo zjeb.abych przez ten wstawki od czapy. Zapewne była w tym jakaś myśl przewodnia ale myślę że jakby skupili się głównie na gangestrce to byłoby mega.
Mimo wszystko polecam jeśli ktoś jeszcze nie widział.
236K views, 3.8K likes, 2.7K loves, 1.5K comments, 2.7K shares, Facebook Watch Videos from Succession: Are you part of this family or not?
Succession returns this fall on HBO Max.
236K views, 3.8K likes, 2.7K loves, 1.5K comments, 2.7K shares, Facebook Watch Videos from Succession: Are you part of this family or not?
Succession returns this fall on HBO Max.
Przeczytałem tylko "Sukcesja sezon3" i od razu ciśnienie mi skoczyło ale niestety doczytałem "oficjalny trailer" Ile jeszcze można czekać?
Komentarz