Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Układ Zobacz posta
    Ostatni sezon Gomorry od 20 maja.
    A ska wiesz ?
    Nareszcie
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Alek Zobacz posta
      https://www.filmweb.pl/serial/Niewinny-2021-843647
      po trzech z ośmiu odcinków śmiało polecam. tym bardziej jeśli ktoś lubi hiszpańskie klimaty.
      3/4 serialu jest dobre (szczególnie intensywny początek), niestety pod koniec (ostatnie dwa odcinki) siada tempo jak i logika. Całość na 3+

Komentarz

• Zamieszczone przez El Peyote Asesino Zobacz posta

3/4 serialu jest dobre (szczególnie intensywny początek), niestety pod koniec (ostatnie dwa odcinki) siada tempo jak i logika. Całość na 3+
        Popieram, zaczyna się bardzo dobrze niestety potem jest gorzej. Do tej pory się zastanawiam jak można otworzyć pakę ciężarówki od środka.

Komentarz

• Bez spojlerów proszę
          Jeszcze kilka odcinków przede mną.

Komentarz

• Zamieszczone przez Alek Zobacz posta
            Bez spojlerów proszę
            Jeszcze kilka odcinków przede mną.
            Chu... nie spojler.

Komentarz

• Zamieszczone przez Brylancik Zobacz posta
              Wiadomo kiedy będzie do obejrzenia w PL nowy 6ty sezon Line of Duty?
              Obejrzane. Do 5 odcinka włącznie super. Potem niestety siada poziom. Nie wiem kiedy wrzucą na VOD, ale w sieci już jest.

Komentarz

• Jakis czas temu trafiłem na W cieniu (Umbre) na HBO, rumuński serial gangstersko-psychologiczny(?). Charakterystyczne mocne postacie, niecienkie dialogi, humor, trochę absurdalności i makabryczności- coś między niektórymi produkcjami braci Coen i Tarantino. O albo "In Bruges" Mcdonagha. Tylko wszystko jest bardziej naturalistyczne, brudniejsze, bo dzieje się w Rumunii, mafia ma tu bardziej wschodni sznyt. Serial z 2014, są 3 sezony, więc jak ktoś lubi takie klimaty to pewnie widział, ale jak nie to polecam
                Niektórzy moga stwierdzić, że troche wolno się rozkręca i to jedyny ewentualny minus jaki zauważnyłem.

Komentarz

• Zamieszczone przez gothblack Zobacz posta

Obejrzane. Do 5 odcinka włącznie super. Potem niestety siada poziom. Nie wiem kiedy wrzucą na VOD, ale w sieci już jest.
                  Mam nadzieje że Netflix w takim razie uzupełni wkrótce brak ostatniego sezonu

Komentarz

• Stare ale dopiero wczoraj widziałem. Polecam.

349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Klangor - chyba najlepszy z canalplusowych seriali z ostatnich lat.
                      Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                      St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Uwaga spojler!!!!!

Pojawił się drugi sezon „Kto zabił Sarę”. Chciałem się upewnić w swoim osądzie tego gówna i przeszedłem od razu do ostatnich 3 minut ostatniego odcinka. Nie zawiodłem się, jakiś typ nadaje przez telefon i z tego co mówi można wywnioskować że to jednak on zabił Sarę a nie ten ktoś kto został uznany za winnego w drugiej serii.

Komentarz

• Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
                          Klangor - chyba najlepszy z canalplusowych seriali z ostatnich lat.
                          Chyba na równi z Belfrem z pierwszego sezonu.
                          04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Panowie, ma ktoś jakiś serial do polecenia w klimacie małego miasteczka jak np. serial Ozark? Druga sprawa, z chęcią obejrzałbym coś w stylu LOST, który leciał kiedyś na TVP tylko bez żadnych nadprzyrodzonych mocy czy dodatków sci-fi. Dzięki

Komentarz

• Zamieszczone przez Pat(L)yk Zobacz posta
                              Panowie, ma ktoś jakiś serial do polecenia w klimacie małego miasteczka jak np. serial Ozark? Druga sprawa, z chęcią obejrzałbym coś w stylu LOST, który leciał kiedyś na TVP tylko bez żadnych nadprzyrodzonych mocy czy dodatków sci-fi. Dzięki
                              Virgin River. Trochę babski ale da się obejrzeć, w sam raz na wieczór z drugą połówka dzień przed wyjściem na mecz

Komentarz

• W little big lies akcja się dzieję w małym miasteczku, ale to pewnie wszyscy już widzieli.

Komentarz

Pracuję...
                                X