Zamieszczone przez Moriarty
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
-
Polecam i to bardzo !! Niesamowita historia.
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadziejÄ™ ulegnÄ… jeszcze kiedyÅ› zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz posta04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
U mnie normalnie.
Morderstwo wśród mormonów
2021 | 16+ | 1 sezon | Dokumenty kryminalne
Nieprawdopodobna, ale prawdziwa historia kryminalna — przebiegły oszust postanawia zagrać o wysoką stawkę, co prowadzi do rozlewu krwi i uderza w fundamenty wiary.My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Kolejna super pozycja. Niewiarygodna wręcz...
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadziejÄ™ ulegnÄ… jeszcze kiedyÅ› zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz postaKlangor. Canal plus. Pierwszy odcinek obiecujÄ…cy.
Nieźle się oglądało."Lubię sobie jebnąć piwo"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaKolejna super pozycja. Niewiarygodna wręcz...
https://www.netflix.com/title/800007...=13747225&t=cp
oraz
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta" Kto zabił Sarę" proponuję omijać szerokim łukiem. Dawka LGBT trudna do przełknięcia.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
Oprócz wątków LGBT, fabuła jednak ciekawa.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
Koniec całkiem z dupy. Widać że szyty na miarę powstania drugiego sezonu.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
Bo drugi już jest nakręcony.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta" Kto zabił Sarę" proponuję omijać szerokim łukiem. Dawka LGBT trudna do przełknięcia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez El Peyote Asesino Zobacz posta
Abstrahując od niepotrzebnego wątku lgbtqwerty serial bardzo naiwny i miejscami piramidalnie absurdalny. Na plus aktorka grająca hmm dziewczynę (?) głównego bohatera (bodajże Elsa). no i Meksyk nie wygląda tak cukierkowo jednakNo i ten idealny lewicowy podział ról; niegodziwa, zepsuta do szpiku katoliczka, główny czarny charakter to obrzydliwy kapitalista, strzela do słoni, handluje kobietami, nienawidzi homoseksualistów. I tylko dwóch sympatycznych gejów mimo przeciwności losu chce założyć rodzinę i poszukuje surogatki która z ochotą przyjmie ich zmiksowany ejakulat.
Komentarz
Komentarz