Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
    Sky Rojo, serial twórców Domu z papieru. Wydawało się, że poziomu absurdu tego drugiego nie da się pobić, a jednak... Mimo to ogląda się całkiem dobrze, nie tylko ze względu na widoki ​​​​​​
    Ten absurd to chyba efekt zamierzony. Serial to taka czarna komedia połaczona z kinem akcji i dramatu. Szybko zleciał czas, na plus na pewno widoki. Raczej nie do wspólnego oglądania z partnerką.
    04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Polecam i to bardzo !! Niesamowita historia.

349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadziejÄ™ ulegnÄ… jeszcze kiedyÅ› zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
        Wyświetla mi sie strona główna.

Komentarz

• U mnie normalnie.
          Morderstwo wśród mormonów
          2021 | 16+ | 1 sezon | Dokumenty kryminalne

Nieprawdopodobna, ale prawdziwa historia kryminalna — przebiegły oszust postanawia zagrać o wysoką stawkę, co prowadzi do rozlewu krwi i uderza w fundamenty wiary.
          My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Klangor. Canal plus. Pierwszy odcinek obiecujÄ…cy.
            Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Kolejna super pozycja. Niewiarygodna wrÄ™cz...

349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadziejÄ™ ulegnÄ… jeszcze kiedyÅ› zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
                Klangor. Canal plus. Pierwszy odcinek obiecujÄ…cy.
                Potwierdzam.
                Nieźle się oglądało.
                "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• " Kto zabiÅ‚ SarÄ™" proponujÄ™ omijać szerokim Å‚ukiem. Dawka LGBT trudna do przeÅ‚kniÄ™cia.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
                    " Kto zabił Sarę" proponuję omijać szerokim łukiem. Dawka LGBT trudna do przełknięcia.
                    Oprócz wątków LGBT, fabuła jednak ciekawa.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta

Oprócz wątków LGBT, fabuła jednak ciekawa.
                      Koniec całkiem z dupy. Widać że szyty na miarę powstania drugiego sezonu.

Komentarz

Koniec całkiem z dupy. Widać że szyty na miarę powstania drugiego sezonu.
                        Bo drugi już jest nakręcony.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta

Bo drugi już jest nakręcony.
                          Zupełnie niepotrzebnie.

Komentarz

" Kto zabił Sarę" proponuję omijać szerokim łukiem. Dawka LGBT trudna do przełknięcia.
                            Abstrahując od niepotrzebnego wątku lgbtqwerty serial bardzo naiwny i miejscami piramidalnie absurdalny. Na plus aktorka grająca hmm dziewczynę (?) głównego bohatera (bodajże Elsa). no i Meksyk nie wygląda tak cukierkowo jednak

Komentarz

• Zamieszczone przez El Peyote Asesino Zobacz posta

Abstrahując od niepotrzebnego wątku lgbtqwerty serial bardzo naiwny i miejscami piramidalnie absurdalny. Na plus aktorka grająca hmm dziewczynę (?) głównego bohatera (bodajże Elsa). no i Meksyk nie wygląda tak cukierkowo jednak
                              Fakt. Koleżka zrobił w więźniu doktorat z hakerki a planując zemstę centralę dowodzenia zainstalował w rodzinnym domu. No i ten idealny lewicowy podział ról; niegodziwa, zepsuta do szpiku katoliczka, główny czarny charakter to obrzydliwy kapitalista, strzela do słoni, handluje kobietami, nienawidzi homoseksualistów. I tylko dwóch sympatycznych gejów mimo przeciwności losu chce założyć rodzinę i poszukuje surogatki która z ochotą przyjmie ich zmiksowany ejakulat.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X