Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
    Orientuje się ktoś czy Upadłe Królestwo i Wikingowie to seriale o tych samych bohaterach tylko pokazane od innej strony ?
    To inne historie i inni bohaterowie a w konsekwencji zupełnie różne seriale.

Komentarz

• Dodałbym, że "Wikingowie" (zwłaszcza sezony 2-4) to produkcja na dobrym poziomie kinowym. "Upadłe Królestwo" to przyzwoity serial TV z wyraźnie rozwiniętym scenariuszem w dwóch ostatnich sezonach.
      My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Zamieszczone przez El Peyote Asesino Zobacz posta

To inne historie i inni bohaterowie a w konsekwencji zupełnie różne seriale.
        Dzięki. Na to liczyłem
        349meczów*
        71 goli*
        58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta

Nie widzę a też chętnie bym obejrzał. Natomiast szukając powyższe natknąłem się przypadkiem na coś takiego:

https://www.filmweb.pl/serial/Gwiazda+szeryfa-2017-790968

Były detektyw z Londynu Jim Worth (Tim Roth) przeprowadza się z rodziną do zapomnianym przez boga i ludzi miasteczka Rocky Mountains. Mężczyzna wierzy, że w nowej pracy zapomni o demonach z przeszłości. Szybko jednak okazuje się, że nie będzie to łatwe. Gang kryminalistów wydaje na jego wyrok śmierci. Dochodzi do próby zabójstwa, w której ginie synek Wortha. Zrozpaczony mężczyzna zaczyna powoli zatracać się w samodestrukcji.

Ktoś coś?
          Ja właśnie oglądam i bardzo mi podchodzi - klimat i pomysł przypomina mi Ozark, ale jest to bardziej gęste i mroczne. No i dawno mnie ktoś tak nie wkur... jak główny bohater, nota bene Tim Roth znakomity.

Komentarz

• Polecam.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
              Polecam.
              Słabiutki dokument.
              04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta

Słabiutki dokument.
                Pozostanę przy swoim zdaniu, nie znałem tej historii i film mi się podobał.

Komentarz

Pozostanę przy swoim zdaniu, nie znałem tej historii i film mi się podobał.
                  Spoko. Ja znałem i niczego nowego się nie dowiedziałem.
                  04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Trzeci sezon trzyma poziom. Dużo zakulisowych materiałów z najciekawszych momentów sezonu, dobry montaż a zdjęcia z torów w 4k są niesamowite. Super rozgrzewka przed nadchodzącym sezonem.

Komentarz

• Jest klęczenie i BLM czy się powstrzymali? Pytam z czystej ciekawości bo w końcu to netflix

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta
                        Jest klęczenie i BLM czy się powstrzymali? Pytam z czystej ciekawości bo w końcu to netflix
                        Obejrzałem 6 odcinków i nie zauważyłem aby o tym wspominano.

Komentarz

Trzeci sezon trzyma poziom. Dużo zakulisowych materiałów z najciekawszych momentów sezonu, dobry montaż a zdjęcia z torów w 4k są niesamowite. Super rozgrzewka przed nadchodzącym sezonem.
                          Zwłaszcza odcinek z Gaslym .

​​​​​
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta

Zwłaszcza odcinek z Gaslym .

​​​​​
                            Bardzo dobry ale ten z Bahrajnu jeszcze lepszy. Klękania wciąż nie wykryłem ale za to pokazali zdjęcie JP2 w bolidzie Pereza.
                            ED Jest klęczenie, ostatnie 4 minuty ostatniego odcinka to manifest Hamiltona, można sobie darować.
                            Ostatnio edytowany przez Ivan Drugi; 66760.

Komentarz

• Sky Rojo, serial twórców Domu z papieru. Wydawało się, że poziomu absurdu tego drugiego nie da się pobić, a jednak... Mimo to ogląda się całkiem dobrze, nie tylko ze względu na widoki ​​​​​​
                              Bazinga!
                              Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

Bardzo dobry ale ten z Bahrajnu jeszcze lepszy. Klękania wciąż nie wykryłem ale za to pokazali zdjęcie JP2 w bolidzie Pereza.
                                Właśnie obejrzałem. Chyba najlepszy odcinek trzech serii. Najpierw Grosejan a potem to co zrobił Perez !!
                                zajebiście się ogląda te odcinki jak człowiek nie wie jak się potoczyły losy
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

Komentarz

Pracuję...
                                X