Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
-
Dodałbym, że "Wikingowie" (zwłaszcza sezony 2-4) to produkcja na dobrym poziomie kinowym. "Upadłe Królestwo" to przyzwoity serial TV z wyraźnie rozwiniętym scenariuszem w dwóch ostatnich sezonach.My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.Komentarz
-
Komentarz
-
Nie widzę a też chętnie bym obejrzał. Natomiast szukając powyższe natknąłem się przypadkiem na coś takiego:
https://www.filmweb.pl/serial/Gwiazda+szeryfa-2017-790968
Były detektyw z Londynu Jim Worth (Tim Roth) przeprowadza się z rodziną do zapomnianym przez boga i ludzi miasteczka Rocky Mountains. Mężczyzna wierzy, że w nowej pracy zapomni o demonach z przeszłości. Szybko jednak okazuje się, że nie będzie to łatwe. Gang kryminalistów wydaje na jego wyrok śmierci. Dochodzi do próby zabójstwa, w której ginie synek Wortha. Zrozpaczony mężczyzna zaczyna powoli zatracać się w samodestrukcji.
Ktoś coś?
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Trzeci sezon trzyma poziom. Dużo zakulisowych materiałów z najciekawszych momentów sezonu, dobry montaż a zdjęcia z torów w 4k są niesamowite. Super rozgrzewka przed nadchodzącym sezonem.
Komentarz
-
Komentarz
-
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
-
Sky Rojo, serial twórców Domu z papieru. Wydawało się, że poziomu absurdu tego drugiego nie da się pobić, a jednak... Mimo to ogląda się całkiem dobrze, nie tylko ze względu na widoki
Bazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.Komentarz
-
zajebiście się ogląda te odcinki jak człowiek nie wie jak się potoczyły losy349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
Komentarz